Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fantasztikus a trailer! Ebédszünetben kolléganőmmel kétszer is megnéztük a mobilomon :)

Huha, igen érdekes a mondat a Doctor könyörületességéről és a halálról....

Hozzászólás ideje:

Könnyen lehet, hogy erre most nem fog sor kerülni :) Egy kis spekuláció az első rész sztorija kapcsán a spoiler mögött:

Egyelőre csak feltételezés, de lehet, hogy az a sztori, hogy a dalekok összetűzésbe kerültek saját korábbi verzióikkal (akik lehet hogy megőrültek). Ezek kiirtására a dalek-ölés mesterét a Doktort hivják meg és rákényszeritik, hogy szálljon velük szembe (emiatt kerülne a Doktor arra a jeges bolygóra ami a trailerben látszik). Igy könnyen lehet hogy ezúttal dalek felkérésre irt dalekot.

Ami biztos: a rész cime "Asylum of the Daleks". Az Asylum elmegyógyintézetet is jelent. A részben fel fog bukkanni az igéretek szerint az összes létező dalek tipus, aki eddig szerepelt a sorozat elmúlt 50 évében. Viszont látszik a trailerben, hogy amikor a dalekok "fogadják" a Doktort, akkor egy szál régi dalek sincsen. Ilyet csak annál az akció-jelenetnél látni, ahol robbanások vannak és bekuszik egy dalek... az egy olyan modell, ami a '70-es években szerepelt a sorozatban. Plusz még ebben a részben a dalekok valami okból arra a jeges bolygóra kényszeritik a Doktort. Szóval ezek alapján logikusnak tűnik a fentebbi spekuláció.

Hozzászólás ideje:

Van egy olyan érzésem, hogy itt se lesz végső megoldás. :) Sajnos a Dalekok túl népszerűek és régen vannak ahhoz, hogy végleg kikerüljenek a képből.

Én magam részéről remélem, hogy nincs végső megoldás (korábbi évad spoilerek)

Russell szerintem ott rontotta el, hogy nála mindig egy totális kiirtással végződött a dalekok és a Doktor találkozása, aztán a hajuknál fogva valahogy visszarángatták őket. Moffatnál ezzel szemben a Victory of the Dalek végén meglógnak és azóta épitgetik a második Dalek Birodalmat. Néha feltűnnek háttérszereplőként -mint az ötödik vagy a hatodik évadzáróban- de szóba se jön a teljes kiiktatásuk. Remélem ez most se lesz másképp. Az azért túl nagy falat -vagy legalábbis elvárnám hogy az legyen-, hogy a Doktor teljesen kiirtsa őket. Igazából a klasszikusoknál is rendszerint az volt, hogy a Doktor néha belekeveredett mondjuk egy Dalek polgárháborúba (ez mondjuk a végefelé volt) vagy egy dalek expedicióba, de azért nem szanálta a teljes fajt minden második részben.

Hozzászólás ideje:

Nem rossz az előzetes, látványosnak mindenképp az. Szegény dalekokat hányszor irtják még ki?

Szerintem sose, és nem is szeretném :)

Bomarr, jó ez a teória.

Hozzászólás ideje:

Elvileg aug. 25, lemegy 5 rész, aztán karácsonyi epizód, és jövőre jön a "maradék" 8. Utána pedig 50. évforduló :rock: Már most úgy gondolom, hogy nagyon jó lesz, pedig még semmit sem lehet tudni róla :oops:

Hozzászólás ideje:

Hát hazaérek a nyaralásból és egy ilyen remek trailer váááár!

A látvány elképesztő, leesik az állam, és úgy néz ki ez is egész darkos lesz aminek nagyon örülök, persze mind a 3 szereplő hozza a formáját, és bakker hogy ez tényleg csak 5 rész, és nyílván ezek a langyibb részek. :) Ami lesz itt a végén. :)

Na megyek és újranézem! :) És mindjárt itt a premier is!!!!

Hozzászólás ideje:

A Roxfort lakói átköltöztek a TARDIS-ba. :)

Dumbeldor a Christmas Carolban, most Frics és Arthur Wisley. Mondjuk Hermionet bevethetnék útitársnak. :D

Plusz volt még Madam Hooch, Mrs Malfoy, Rufus Scrimegour és Mr Kupor. (+Umbridge hangja) :D

Hozzászólás ideje:

Hát ez oltári lesz így többszöri megnézésre is! :D

Life on Mars S1: Egy újabb angol sorozat ami igazán egyedi. 2006os szóval nem mai, de attól még nagyon jó, Jon Simm-el, azaz a Mesterrel a főszerepben.

A történet dióhéjban arról szól, hogy a főszereplőt elütik, majd mikor magához tér, akkor 1973ban, 33évvel korábban ébred. Nem lehet tudni, hogy most kómában van, megőrült vagy visszautazott az időben. Megpróbál beilleszkedni, és folytatni a munkáját, ami nyomozó, de megnehezíti az életét a főnöke, Gene Hunt, és hogy egyre több dologgal találkoznik a múltjából, meg persze a gondolat ami állandóan kísérti, hogy mit is keres itt, és hogy juthatna ki.

8/10es, nagyon tetszett a hangulata és már nézem is tovább a 2. évadot. Frenkie-nek ajánlom mert már véget ért a sorozat. 2 évad Life on Mars és utána kapott valami folytatást, 3 évad Ashes to Ashes, de arról nem tudok nyilatkozni. Aki szereti az angol sorozatokat, humort, pub feelinget annak érdemes kipróbálnia.

Life-on-Mars-UK-cast1.jpg

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Az első évad utolsó része jön, ami 700 mega, tehát ha jól sejtem hosszabb, mint a többi. Nekem eddig tetszik, nem is igényel nagy angol nyelv tudást, de sok jó és érdekes dolgot megtudtam belőle. Az is durva, hogy 3 fajta angol nyelvjárást beszélnek, meg ugye a nő, aki csak tanulta a nyelvet, érdekes így egymás mellett hallani őket

Sawyer a kedvencem, mindig kitalál valami őrültséget. A legjobb rész pedig eddig az volt mikor megszületett a baba, kár, hogy a doki házasságának jeleneteivel vontatottá tették és megtört az adott rész feszültsége. Én kevesebb flashback-el lennék elégedettebb!

Hozzászólás ideje:

Az első évad utolsó része jön, ami 700 mega, tehát ha jól sejtem hosszabb, mint a többi. Nekem eddig tetszik, nem is igényel nagy angol nyelv tudást, de sok jó és érdekes dolgot megtudtam belőle. Az is durva, hogy 3 fajta angol nyelvjárást beszélnek, meg ugye a nő, aki csak tanulta a nyelvet, érdekes így egymás mellett hallani őket

Sawyer a kedvencem, mindig kitalál valami őrültséget. A legjobb rész pedig eddig az volt mikor megszületett a baba, kár, hogy a doki házasságának jeleneteivel vontatottá tették és megtört az adott rész feszültsége. Én kevesebb flashback-el lennék elégedettebb!

Pedig ezek majd csak a későbbiekben kamatoznak csak igazán, úgy lesznek igazán élettel teliek, szerethetőek a karakterek.

Hozzászólás ideje:

Ja, hogy most nézed először. :D Az évadzárók mindig duplarészek, igen. Claire ausztrál akcentusáért anno meg tudtam őrülni. :D Imádom azt a csajt. :)

Az fb-k száma sajnos marad (amúgy, szerintem is Jack a legunalmasabb karakter, a többi szereplő visszaemlékezései úgy-ahogy jók... na talán még Kate-et lőttem volna agyon jópárszor a sorozat nézése alatt. :D)

Hozzászólás ideje:

Nem azzal van a bajom, hogy sok a visszaemlékezés, hanem, az, hogy egy tök jó történetet törnek meg vele és én nem láttam igazán értelmét annak, hogy egy haldokló, szenvedő ember és egy vajúdó anya mellé a házassági történet odakerüljön, csupán azért, hogy Jackrők kiderüljön, betartja amit ígér... A sorozatot még nem láttam, mert Tv-t nem nézek, kivéve, ha sport esemény van benne, anyám szokta anno nézni, meg a Szökést, ezt érdekesebbnek találtam, azért választottam.

Hozzászólás ideje:

Ahogy Kiskósa is mondja, a visszaemlékezéseknek van jelentősége. Van olyan, amelynek az értelmére pl. csak két-három évaddal később derül fény.

Szerkesztve: - Nute Gunray

Hozzászólás ideje:

A Doctor Who 50. évfordulójának alkalmából Mark Gatiss (ő alakítja Mycroftot a Sherlock sorozatban, illetve a DW 3. szériájában ő volt Richard Lazarus, de több részt is írt a sorozatba) egy 90 perces tv filmet készít a Doctor Who háttértörténetéről AN ADVENTURE IN SPACE AND TIME (Kaland térben és időben) címmel.

Bővebb infót itt találtok.

Hozzászólás ideje:

Itt pedig egy kép a karácsonyi részből, kicsit spoileres hogy kik lesznek benne:

dwxmas005s.jpg

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Jól hangzik ez az 50. évfordulós film. Kudar, a képet sajnos nem látom a spoiler mögött.

Javítottam. :)

NEm tudjátok ezt hogy lehet spoiler mögé tenni? bár lehet így nem is lehet annyira látni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.