Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Aki ennyiért megvette, az meg is érdemli a sorsát. Így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. (szerkesztve) Agent of The Emire - Hard Targets #1 http://filepost.com/...(GreenGiant-DCP).cbr/ Itt egy kis ismertető az új klasszikus trilógia idején játszódó képregéyről: http://www.darkhorse.com/Comics/19-812/Star-Wars-1 És itt a következő Clone Wars képregény ismertetője is: http://www.darkhorse.com/Books/19-781/Star-Wars-The-Clone-Wars-Defenders-of-the-Lost-Temple-TPB Death Watch, elhagyatott jedi templom, fénykardos klón katona... érdekesnek tűnik. Tud valaki linket a Clone Wars - Enemy Within-hez? Elég rég kijött már, de nem találok letöltést hozzá. Szerkesztve: 2012. Október 21. - Rincewind Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 21. Érdekes, hogy nem választanak semmi címet az SW ongoinghoz. A reklámszöveg első mondata is elég fura. Lehetett volna a Rebelliont is folytatni. De azt se értem, hogy az Empire-t annak idején miért keresztelték át Rebellion-ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Knight Errant: Aflame 5/4 Egy jó kis sztori, nekem tetszett. Kerra Holt szimpatikus karakter, Odion meg a legantipatikusabb Sith, akit valaha láttam. Szeret ölni, gyilkolni, pusztítani, gusztustalan. A Sith testvérpár harcai és az egész rivalizálásuk szerintem szánalomra méltó, bár Daiman már inkább igazi Sith, mint Odion. Tetszett a Challoa, és az is, hogy a bolygó múltjába is betekintést nyerhetünk. Amúgy többször is előfordult, hogy Kerráék, csak úgy sétáltak a hajók felszínén az űrben. Na már most, az űrben rendkívül hideg van, valamint olyan nagy a nyomás,hogy Kerra aligha bírt volna fénykarpárbajt vívni semmi védőfelszerelés nélkül. Ha tévedek, javítsatok ki. Remélem a folytatás kicsit pörgősebb lesz, bár így is elég jó a Knight Errant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Érdekes, hogy nem választanak semmi címet az SW ongoinghoz. A reklámszöveg első mondata is elég fura. Lehetett volna a Rebelliont is folytatni. De azt se értem, hogy az Empire-t annak idején miért keresztelték át Rebellion-ra. Szerintem biztos adnak majd neki, csak még lehet, hogy nem találtak megfelelőt. Még bőven van idejük januárig egy címet kitalálni. Biztos azért, mert rájöttek, hogy inkább a lázadókkal akar foglalkozni a képregény. Kár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Szerintem biztos adnak majd neki, csak még lehet, hogy nem találtak megfelelőt. Még bőven van idejük januárig egy címet kitalálni. Biztos azért, mert rájöttek, hogy inkább a lázadókkal akar foglalkozni a képregény. Kár Vagy talán azért váltottak címet, mert a Republic-ből Dark Times lett és úgy vélték a testvérsorozatnak is követnie kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 23. Knight Errant: Aflame 5/4 Egy jó kis sztori, nekem tetszett. Kerra Holt szimpatikus karakter, Odion meg a legantipatikusabb Sith, akit valaha láttam. Szeret ölni, gyilkolni, pusztítani, gusztustalan. A Sith testvérpár harcai és az egész rivalizálásuk szerintem szánalomra méltó, bár Daiman már inkább igazi Sith, mint Odion. Tetszett a Challoa, és az is, hogy a bolygó múltjába is betekintést nyerhetünk. Amúgy többször is előfordult, hogy Kerráék, csak úgy sétáltak a hajók felszínén az űrben. Na már most, az űrben rendkívül hideg van, valamint olyan nagy a nyomás,hogy Kerra aligha bírt volna fénykarpárbajt vívni semmi védőfelszerelés nélkül. Ha tévedek, javítsatok ki. Remélem a folytatás kicsit pörgősebb lesz, bár így is elég jó a Knight Errant. Várom is, hogy felkerüljenek a további részek a Jedirend-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. A The Clone Wars webcomicra készült fordítás? Ha nem, akkor is tudtok küldeni egy angol linket? Mióta a starwars.com-ról lekerült, azóta nem láttam sehol a neten, csak annyit tudok, hogy az első évados webcomicot és a hunting the hunterst már kiadták egy képregénykönyvben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 24. Én igazából elkezdtem fordítani. Az első évad teljesen kész nyersen (még pár éve csináltam, és nem lett túl jó) azt átdolgoztam most a nyáron, de nem fejeztem be a suli miatt. Kb 17. részig újítottam fel. Ha érdekel, akkor azt elküldhetem egy e-mailben. Amúgy google-be ha beírod, lehet olyan letöltést is találsz, amibe össze van gyűjtve, és akkor nem kell egyenként leszedegetni. A második és harmadik évadhoz iztos van ilyen, mert azok egybefüggő történetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 25. Én igazából elkezdtem fordítani. Az első évad teljesen kész nyersen (még pár éve csináltam, és nem lett túl jó) azt átdolgoztam most a nyáron, de nem fejeztem be a suli miatt. Kb 17. részig újítottam fel. Ha érdekel, akkor azt elküldhetem egy e-mailben. Amúgy google-be ha beírod, lehet olyan letöltést is találsz, amibe össze van gyűjtve, és akkor nem kell egyenként leszedegetni. A második és harmadik évadhoz iztos van ilyen, mert azok egybefüggő történetek. "Nem hangzik rosszul", ahogy Ford bácsi mondaná, azt megköszönném, ha el tudnád küldeni a fordítást! Szívesen elolvasnám a többit is, ha egyszer megcsinálod, szerintem erre van igény itt a fórumon, mivel sokakat érdekel a clone wars, a problem csak az, h a szukitsot nem túlságosan, úgyhogy inkább ontják a the old republicos képregényeket, szóval nem hinném, hogy ezekhez a webcomicokhoz valaha is hozzájutunk a magyar könyvesboltok polcain:S A másik, ami érdekelne, az ezek az UK-ban kiadott képregények, korábban a dark horse képregények helyi megjelenései voltak, de egy ideje már ők maguk adnak ki full eredeti képregényeket úgy, hogy a DH már nem jelentet meg több clone wars-sztorit. Ezekről van vkinek vmi infója? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Akinek megvan az összes star wars képregény angol nyelven rapidshare formátumban (14,9 GB), az írjon már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. (szerkesztve) Hali tud valaki valamit hogy hol tudnam megszerezni a 23 81 82 reszeket magyarul es a sithek aranykora aboll csak egy jelent meg ? es nemregiben vettem csak eszre hogy valami halozsak nevu seit letezik amik forditgatnak az egesz csak azert erdekel mert sikerult megvennem a 80 dbkepregenyt plusz apro:) elore is kosz Szerkesztve: 2012. Október 29. - Hunner Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. A Sithek aranykorát egy egész kötetben adták ki anno, nekem meg is van. Mivel nem volt nyereséges, ezért a második rész, A Sith Birodalom bukása már cssak részenként jelent meg a szokásos kéthavi kiadás lapjain. Remélem, a shit csak elírás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. (szerkesztve) A Sithek aranykorát egy egész kötetben adták ki anno, nekem meg is van. Mivel nem volt nyereséges, ezért a második rész, A Sith Birodalom bukása már cssak részenként jelent meg a szokásos kéthavi kiadás lapjain. Remélem, a shit csak elírás volt. > igen elnezest eliras a nagy izgalmak kozepette opsz a kerdes nekem az van meg amin Odan-Urr es a ket Daragon testver van s a kepregeny vegen 5 db Sithek aranykora azok is megjelentek magyarul es van meg egy Sith birodalom bukasa es ez ? elore is kosz a valaszt Szerkesztve: 2012. Október 29. - Hunner Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Október 29. Azt hiszem, hogy te a borítógalériára gondolsz Az azoknak a borítóknak a képét tartalmazza, amik az amerikai kiadásokon szerepelnek, nálunk csak az egybefűzött TPB amit kiadtak a Sithek Aranykorából. A Sith Birodalom bukása pedig a 65-69 számban adták ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Darth Maul Death Sentence 04 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Darth Maul: Death Sentence 5/4,5 Nagy örömömre nem kellett csalódnom a sorozatban. Egy érdekes sztori, jó karakterekkel. Mindenkinek ajánlom. Az utolsó mondat nagyon üt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 1. Azt hiszem, hogy te a borítógalériára gondolsz Az azoknak a borítóknak a képét tartalmazza, amik az amerikai kiadásokon szerepelnek, nálunk csak az egybefűzött TPB amit kiadtak a Sithek Aranykorából. A Sith Birodalom bukása pedig a 65-69 számban adták ki. nekem egy 148 oldalas van meg es csak egy reszet meseli el a Sithek aranykorarol igen lehet valoszinu amerikai kiadasok boritoi szerepelnek meg de miert irja magyarul ezt nem ertem gondolom nincs linked ami segithet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 2. A Legacy képregény miről szól? A Tales Of The Jedi után azt szeretém olvasni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 2. A Legacy képregény miről szól? A Tales Of The Jedi után azt szeretém olvasni hanyadik resz es megmondom mirol szol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 2. A Legacy képregény miről szól? A Tales Of The Jedi után azt szeretém olvasni YU 130-ben veszi fel a képregénysorozat a történet fonalát, amikor is három éves harc után a szövetséges Sith - Fel Birodalom győzedelmeskedik a Galaktikus Szövetség felett (amely az Új Köztársaság utódszervezete a yuuzhan vong háború után). A Jediket majd' egy szálig ismét kiirtják, az áldozatok között van a renegát Cade Skywalker apja, Kol is. A Galaktikus Szövetség kiszorul a galaxis szélére, amikor az ellenség beveszi a Coruscantot. A Szövetség maradványának vezetője Gar Stazi, egy duros admirális lesz. Roan Fel nem sokáig élvezheti a császári trónust, ugyanis szövetségese Darth Krayt azonnal letaszítja. Innentől datálódik Krayt Sith Birodalma. Maga a cselekmény hét évvel később, 137-ben kezdődik, amikor a Sith az úr, ellensége pedig a Fel Birodalom és a Galaktikus Szövetség. Bocsi, csak ennyit sikerült most fejből összeírni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 2. YU 130-ben veszi fel a képregénysorozat a történet fonalát, amikor is három éves harc után a szövetséges Sith - Fel Birodalom győzedelmeskedik a Galaktikus Szövetség felett (amely az Új Köztársaság utódszervezete a yuuzhan vong háború után). A Jediket majd' egy szálig ismét kiirtják, az áldozatok között van a renegát Cade Skywalker apja, Kol is. A Galaktikus Szövetség kiszorul a galaxis szélére, amikor az ellenség beveszi a Coruscantot. A Szövetség maradványának vezetője Gar Stazi, egy duros admirális lesz. Roan Fel nem sokáig élvezheti a császári trónust, ugyanis szövetségese Darth Krayt azonnal letaszítja. Innentől datálódik Krayt Sith Birodalma. Maga a cselekmény hét évvel később, 137-ben kezdődik, amikor a Sith az úr, ellensége pedig a Fel Birodalom és a Galaktikus Szövetség. Bocsi, csak ennyit sikerült most fejből összeírni Köszi. Érdekesen hangzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Golden Age Of The Sith 5/4 Kiváló felvezetése a következő könyvnek. A rajzok nagyszerűen érzékeltetik, hogy milyen régen is játszódik ez a történet. A szereplők szimpatikusak (Teta császárnő, Jori, Gav). És nagyon jó látni, hogy régen milyenek voltak a Sithek, masassik. The Fall Of The Sith Empire 5/4,5 Egy óriási csata, nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 3. (szerkesztve) Köszi. Érdekesen hangzik Nyitottam neki egy külön topikot régen, itt az Expanded Universe kategóriában, az első bejegyzést folyamatosan frissítettem, ott le van írva az alapsztori és egészen a Vectorig az összes szám összefoglalója. Szerkesztve: 2012. November 3. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Honnan tölthetem le magyarul a Dark Empire nevű remekművet ? Már érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. http://mycomicpost.com/index.php?s=star+wars+dark+empire Parancsolj, jó olvasást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Köszi, de magyarul kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Ja hogy magyarul, öö, ezt a sorozatot a Semic az 1-6. számban, illetve a befejezést a 21. számban adta ki, úgyhogy nincs letöltés a neten egyelőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Honnan tölthetem le magyarul a Dark Empire nevű remekművet ? Már érdekel Én nem azt hallottam, hogy remekmű lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 6. Csak gúnyolódok, de tényleg érdekelne a sztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.