Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Agent of The Emire - Hard Targets #1

http://filepost.com/...(GreenGiant-DCP).cbr/

Itt egy kis ismertető az új klasszikus trilógia idején játszódó képregéyről: http://www.darkhorse.com/Comics/19-812/Star-Wars-1

És itt a következő Clone Wars képregény ismertetője is: http://www.darkhorse.com/Books/19-781/Star-Wars-The-Clone-Wars-Defenders-of-the-Lost-Temple-TPB

Death Watch, elhagyatott jedi templom, fénykardos klón katona... érdekesnek tűnik.

Tud valaki linket a Clone Wars - Enemy Within-hez? Elég rég kijött már, de nem találok letöltést hozzá.

Szerkesztve: - Rincewind

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy nem választanak semmi címet az SW ongoinghoz. A reklámszöveg első mondata is elég fura.

Lehetett volna a Rebelliont is folytatni. De azt se értem, hogy az Empire-t annak idején miért keresztelték át Rebellion-ra.

Hozzászólás ideje:

Knight Errant: Aflame 5/4

Egy jó kis sztori, nekem tetszett. Kerra Holt szimpatikus karakter, Odion meg a legantipatikusabb Sith, akit valaha láttam. Szeret ölni, gyilkolni, pusztítani, gusztustalan. A Sith testvérpár harcai és az egész rivalizálásuk szerintem szánalomra méltó, bár Daiman már inkább igazi Sith, mint Odion. Tetszett a Challoa, és az is, hogy a bolygó múltjába is betekintést nyerhetünk. Amúgy többször is előfordult, hogy Kerráék, csak úgy sétáltak a hajók felszínén az űrben. Na már most, az űrben rendkívül hideg van, valamint olyan nagy a nyomás,hogy Kerra aligha bírt volna fénykarpárbajt vívni semmi védőfelszerelés nélkül. Ha tévedek, javítsatok ki.

Remélem a folytatás kicsit pörgősebb lesz, bár így is elég jó a Knight Errant.

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy nem választanak semmi címet az SW ongoinghoz. A reklámszöveg első mondata is elég fura.

Lehetett volna a Rebelliont is folytatni. De azt se értem, hogy az Empire-t annak idején miért keresztelték át Rebellion-ra.

Szerintem biztos adnak majd neki, csak még lehet, hogy nem találtak megfelelőt. Még bőven van idejük januárig egy címet kitalálni.

Biztos azért, mert rájöttek, hogy inkább a lázadókkal akar foglalkozni a képregény. Kár :(

Hozzászólás ideje:

Szerintem biztos adnak majd neki, csak még lehet, hogy nem találtak megfelelőt. Még bőven van idejük januárig egy címet kitalálni.

Biztos azért, mert rájöttek, hogy inkább a lázadókkal akar foglalkozni a képregény. Kár :(

Vagy talán azért váltottak címet, mert a Republic-ből Dark Times lett és úgy vélték a testvérsorozatnak is követnie kell.

Hozzászólás ideje:

Knight Errant: Aflame 5/4

Egy jó kis sztori, nekem tetszett. Kerra Holt szimpatikus karakter, Odion meg a legantipatikusabb Sith, akit valaha láttam. Szeret ölni, gyilkolni, pusztítani, gusztustalan. A Sith testvérpár harcai és az egész rivalizálásuk szerintem szánalomra méltó, bár Daiman már inkább igazi Sith, mint Odion. Tetszett a Challoa, és az is, hogy a bolygó múltjába is betekintést nyerhetünk. Amúgy többször is előfordult, hogy Kerráék, csak úgy sétáltak a hajók felszínén az űrben. Na már most, az űrben rendkívül hideg van, valamint olyan nagy a nyomás,hogy Kerra aligha bírt volna fénykarpárbajt vívni semmi védőfelszerelés nélkül. Ha tévedek, javítsatok ki.

Remélem a folytatás kicsit pörgősebb lesz, bár így is elég jó a Knight Errant.

Várom is, hogy felkerüljenek a további részek a Jedirend-re.

Hozzászólás ideje:

A The Clone Wars webcomicra készült fordítás? Ha nem, akkor is tudtok küldeni egy angol linket? Mióta a starwars.com-ról lekerült, azóta nem láttam sehol a neten, csak annyit tudok, hogy az első évados webcomicot és a hunting the hunterst már kiadták egy képregénykönyvben.

Hozzászólás ideje:

Én igazából elkezdtem fordítani. Az első évad teljesen kész nyersen (még pár éve csináltam, és nem lett túl jó) azt átdolgoztam most a nyáron, de nem fejeztem be a suli miatt. Kb 17. részig újítottam fel. Ha érdekel, akkor azt elküldhetem egy e-mailben. Amúgy google-be ha beírod, lehet olyan letöltést is találsz, amibe össze van gyűjtve, és akkor nem kell egyenként leszedegetni. A második és harmadik évadhoz iztos van ilyen, mert azok egybefüggő történetek.

Hozzászólás ideje:

Én igazából elkezdtem fordítani. Az első évad teljesen kész nyersen (még pár éve csináltam, és nem lett túl jó) azt átdolgoztam most a nyáron, de nem fejeztem be a suli miatt. Kb 17. részig újítottam fel. Ha érdekel, akkor azt elküldhetem egy e-mailben. Amúgy google-be ha beírod, lehet olyan letöltést is találsz, amibe össze van gyűjtve, és akkor nem kell egyenként leszedegetni. A második és harmadik évadhoz iztos van ilyen, mert azok egybefüggő történetek.

"Nem hangzik rosszul", ahogy Ford bácsi mondaná, azt megköszönném, ha el tudnád küldeni a fordítást! Szívesen elolvasnám a többit is, ha egyszer megcsinálod, szerintem erre van igény itt a fórumon, mivel sokakat érdekel a clone wars, a problem csak az, h a szukitsot nem túlságosan, úgyhogy inkább ontják a the old republicos képregényeket, szóval nem hinném, hogy ezekhez a webcomicokhoz valaha is hozzájutunk a magyar könyvesboltok polcain:S

A másik, ami érdekelne, az ezek az UK-ban kiadott képregények, korábban a dark horse képregények helyi megjelenései voltak, de egy ideje már ők maguk adnak ki full eredeti képregényeket úgy, hogy a DH már nem jelentet meg több clone wars-sztorit. Ezekről van vkinek vmi infója?

Hozzászólás ideje:

Hali tud valaki valamit hogy hol tudnam megszerezni a 23 81 82 reszeket magyarul es a sithek aranykora aboll csak egy jelent meg ?

es nemregiben vettem csak eszre hogy valami halozsak nevu seit letezik amik forditgatnak

az egesz csak azert erdekel mert sikerult megvennem a 80 dbkepregenyt plusz apro:)

elore is kosz

Szerkesztve: - Hunner

Hozzászólás ideje:

A Sithek aranykorát egy egész kötetben adták ki anno, nekem meg is van. Mivel nem volt nyereséges, ezért a második rész, A Sith Birodalom bukása már cssak részenként jelent meg a szokásos kéthavi kiadás lapjain.

Remélem, a shit csak elírás volt. :D

Hozzászólás ideje:

A Sithek aranykorát egy egész kötetben adták ki anno, nekem meg is van. Mivel nem volt nyereséges, ezért a második rész, A Sith Birodalom bukása már cssak részenként jelent meg a szokásos kéthavi kiadás lapjain.

Remélem, a shit csak elírás volt. :D

> igen elnezest eliras a nagy izgalmak kozepette

opsz a kerdes nekem az van meg amin Odan-Urr es a ket Daragon testver van s a kepregeny vegen 5 db Sithek aranykora azok is megjelentek magyarul es van meg egy Sith birodalom bukasa es ez ?

elore is kosz a valaszt

Szerkesztve: - Hunner

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, hogy te a borítógalériára gondolsz :) Az azoknak a borítóknak a képét tartalmazza, amik az amerikai kiadásokon szerepelnek, nálunk csak az egybefűzött TPB amit kiadtak a Sithek Aranykorából. A Sith Birodalom bukása pedig a 65-69 számban adták ki.

Hozzászólás ideje:

Darth Maul: Death Sentence 5/4,5

Nagy örömömre nem kellett csalódnom a sorozatban. Egy érdekes sztori, jó karakterekkel. Mindenkinek ajánlom. Az utolsó mondat nagyon üt :)

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, hogy te a borítógalériára gondolsz :) Az azoknak a borítóknak a képét tartalmazza, amik az amerikai kiadásokon szerepelnek, nálunk csak az egybefűzött TPB amit kiadtak a Sithek Aranykorából. A Sith Birodalom bukása pedig a 65-69 számban adták ki.

nekem egy 148 oldalas van meg es csak egy reszet meseli el a Sithek aranykorarol igen lehet valoszinu amerikai kiadasok boritoi szerepelnek meg de miert irja magyarul ezt nem ertem gondolom nincs linked ami segithet

Hozzászólás ideje:

A Legacy képregény miről szól? A Tales Of The Jedi után azt szeretém olvasni :)

hanyadik resz es megmondom mirol szol

Hozzászólás ideje:

A Legacy képregény miről szól? A Tales Of The Jedi után azt szeretém olvasni :)

YU 130-ben veszi fel a képregénysorozat a történet fonalát, amikor is három éves harc után a szövetséges Sith - Fel Birodalom győzedelmeskedik a Galaktikus Szövetség felett (amely az Új Köztársaság utódszervezete a yuuzhan vong háború után). A Jediket majd' egy szálig ismét kiirtják, az áldozatok között van a renegát Cade Skywalker apja, Kol is. A Galaktikus Szövetség kiszorul a galaxis szélére, amikor az ellenség beveszi a Coruscantot. A Szövetség maradványának vezetője Gar Stazi, egy duros admirális lesz.

Roan Fel nem sokáig élvezheti a császári trónust, ugyanis szövetségese Darth Krayt azonnal letaszítja. Innentől datálódik Krayt Sith Birodalma.

Maga a cselekmény hét évvel később, 137-ben kezdődik, amikor a Sith az úr, ellensége pedig a Fel Birodalom és a Galaktikus Szövetség. Bocsi, csak ennyit sikerült most fejből összeírni :D

Hozzászólás ideje:

YU 130-ben veszi fel a képregénysorozat a történet fonalát, amikor is három éves harc után a szövetséges Sith - Fel Birodalom győzedelmeskedik a Galaktikus Szövetség felett (amely az Új Köztársaság utódszervezete a yuuzhan vong háború után). A Jediket majd' egy szálig ismét kiirtják, az áldozatok között van a renegát Cade Skywalker apja, Kol is. A Galaktikus Szövetség kiszorul a galaxis szélére, amikor az ellenség beveszi a Coruscantot. A Szövetség maradványának vezetője Gar Stazi, egy duros admirális lesz.

Roan Fel nem sokáig élvezheti a császári trónust, ugyanis szövetségese Darth Krayt azonnal letaszítja. Innentől datálódik Krayt Sith Birodalma.

Maga a cselekmény hét évvel később, 137-ben kezdődik, amikor a Sith az úr, ellensége pedig a Fel Birodalom és a Galaktikus Szövetség. Bocsi, csak ennyit sikerült most fejből összeírni :D

Köszi. Érdekesen hangzik :)

Hozzászólás ideje:

Golden Age Of The Sith 5/4

Kiváló felvezetése a következő könyvnek. A rajzok nagyszerűen érzékeltetik, hogy milyen régen is játszódik ez a történet. A szereplők szimpatikusak (Teta császárnő, Jori, Gav). És nagyon jó látni, hogy régen milyenek voltak a Sithek, masassik.

The Fall Of The Sith Empire 5/4,5

Egy óriási csata, nagyon jó :)

Hozzászólás ideje:

Köszi. Érdekesen hangzik :)

Nyitottam neki egy külön topikot régen, itt az Expanded Universe kategóriában, az első bejegyzést folyamatosan frissítettem, ott le van írva az alapsztori és egészen a Vectorig az összes szám összefoglalója.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Ja hogy magyarul, öö, ezt a sorozatot a Semic az 1-6. számban, illetve a befejezést a 21. számban adta ki, úgyhogy nincs letöltés a neten egyelőre.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.