Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tales of the Jedi képregénnyel mi a helyzet? Ha jól tudom multkor be se került a szavazásba. Szerintem jó lenne kiadni.

Hozzászólás ideje:

Tales of the Jedi képregénnyel mi a helyzet? Ha jól tudom multkor be se került a szavazásba. Szerintem jó lenne kiadni.

Hozzászólás ideje:

Revan, ha jól emlékszem egyszer azt mondta, hogy a Szukits egyenlőre nem akar már kiadott/részben kiadott képregényeket újranyomtatni. Így a Tales Of The Jedi, és a Knight Of The Old Republic sem jön sajnos szóba.

Hozzászólás ideje:

Revan, ha jól emlékszem egyszer azt mondta, hogy a Szukits egyenlőre nem akar már kiadott/részben kiadott képregényeket újranyomtatni. Így a Tales Of The Jedi, és a Knight Of The Old Republic sem jön sajnos szóba.

Hozzászólás ideje:

Így van.

Hozzászólás ideje:

wan olyan hogy The Clon Wars kepregeny amit az egmont adott ki 2009 3,4,5 magyarul vagy valami gyerekkifestos konyv lattam az antikvarium oldalan . valaki nem tudja hol szerezhetem be a 23 es 82 reszt

a felet kiolvastam a kepregenyeknek nem is olyan roszak neha ugralnak egy kicsit de 1 a 140 evvel a yavini csata utan a Skywalker- vervonal erdekes ezt vajon fojtatja a Szukits

Hozzászólás ideje:

Darth Maul Death Sentence 4:

Nem volt nagy eresztés, kábé az lett amit vártam. Az azért egy kicsit dühített, hogy

Maul életben hagyta a srácot :facepalm: De legalább Gyík-mester önfeláldozását relatíve jól megcsinálták. Ja'Boag jól megjárta, hogy kiengedte Savage-t, úgy kell neki :evil:

6/10

Az egész sorozatról: nem váltotta be a valóban fantasztikus első rész ígéretét, a második fejezet katasztrofálisan rossz lett, a harmadik és negyedik pedig olyan semmilyen, se nem jó, se nem rossz. Mindent összevetve 5/10-re értékelem.

Hozzászólás ideje:

Darth Maul Death Sentence 4:

Nem volt nagy eresztés, kábé az lett amit vártam. Az azért egy kicsit dühített, hogy

Maul életben hagyta a srácot :facepalm: De legalább Gyík-mester önfeláldozását relatíve jól megcsinálták. Ja'Boag jól megjárta, hogy kiengedte Savage-t, úgy kell neki :evil:

6/10

Az egész sorozatról: nem váltotta be a valóban fantasztikus első rész ígéretét, a második fejezet katasztrofálisan rossz lett, a harmadik és negyedik pedig olyan semmilyen, se nem jó, se nem rossz. Mindent összevetve 5/10-re értékelem.

A vadászó árnyékot olvastad? Igaz az regény. De szerintem az az egyik legjobb Darth Maul sztori.

Hozzászólás ideje:

Nem olvastam, de kösz a javaslatot, egy ideje már törtem a fejem, hogy legközelebb mit próbáljak ki, akkor adok ennek egy esélyt :D

Hozzászólás ideje:

Nem olvastam, de kösz a javaslatot, egy ideje már törtem a fejem, hogy legközelebb mit próbáljak ki, akkor adok ennek egy esélyt :D

Sajnos nagyon ritka, pedig nekem is kéne, de nagyon :cry:

Hozzászólás ideje:

Sajnos nagyon ritka, pedig nekem is kéne, de nagyon :cry:

nekem van egy jopar beteve az elado konyvekhez gondolom meg nem latta senki>(

Hozzászólás ideje:

Nekem szerencsére megvan, de sokat küzdöttem, mire megszereztem. :)

Nekem 3 rugómba került. Másfél évvel a beszerzése után viszont láttam egy példányt antikváriumban 800Ft-ért.

Hozzászólás ideje:

Nekem 3 rugómba került. Másfél évvel a beszerzése után viszont láttam egy példányt antikváriumban 800Ft-ért.

Nem csak a borítóját árulták?? :P Az nagyon olcsó :o

Szerkesztve: - zilllosarkany

Hozzászólás ideje:

Meg kellett volna venned és eladnod sokkal drágábbért. :)

Hozzászólás ideje:

KOTOR 19

A gyűlölettől kábultan, 1. rész

Nagyszerű lett. A helyzet tovább bonyolódik a z óriás férgek miatt. Minden együtt van egy nagyon nagyszabású történethez. Lucien, Zayne, Mandalore, Carth, Adasca,..stb. Várom a folytatást.

Hozzászólás ideje:

Knight Errant 4

Kiváló rész lett. A képregény olvasása meghozta a kedvemet a Knight Errant regényhez. Kerra rádöbbent, hogy jóval többről szól a küldetése, mint arról, hogy kibabráljon a Sith-ekkel. Alig várom már, hogy Kerra és Gorlan összecsapjanak Daiman-nel és Odion-nal.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.