Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 7. Van olyan ismerősöm, aki rajong érte. Nem vagyunk egyformák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_The_Clone_Wars:_Defenders_of_the_Lost_Temple Csak nekem fura a szinopszisa? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars:_The_Clone_Wars:_Defenders_of_the_Lost_Temple Csak nekem fura a szinopszisa? Nagyon érdekes. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Új Dark Times fejezet érkezik februárban, folytatják K'kruhk történetét http://www.darkhorse.com/Comics/19-789/Star-Wars-Dark-Times-Fire-Carrier-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 13. Jó hír, reméljük, hogy a Disney nem állja útját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 15. (szerkesztve) Lost Tribe of the Sith - Spiral #4 Szerkesztve: 2012. November 15. - Rincewind Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Tales of the Jedi képregénnyel mi a helyzet? Ha jól tudom multkor be se került a szavazásba. Szerintem jó lenne kiadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Tales of the Jedi képregénnyel mi a helyzet? Ha jól tudom multkor be se került a szavazásba. Szerintem jó lenne kiadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Tales of the Jedi képregénnyel mi a helyzet? Ha jól tudom multkor be se került a szavazásba. Szerintem jó lenne kiadni. Revan, ha jól emlékszem egyszer azt mondta, hogy a Szukits egyenlőre nem akar már kiadott/részben kiadott képregényeket újranyomtatni. Így a Tales Of The Jedi, és a Knight Of The Old Republic sem jön sajnos szóba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Tales of the Jedi képregénnyel mi a helyzet? Ha jól tudom multkor be se került a szavazásba. Szerintem jó lenne kiadni. Revan, ha jól emlékszem egyszer azt mondta, hogy a Szukits egyenlőre nem akar már kiadott/részben kiadott képregényeket újranyomtatni. Így a Tales Of The Jedi, és a Knight Of The Old Republic sem jön sajnos szóba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Revan, ha jól emlékszem egyszer azt mondta, hogy a Szukits egyenlőre nem akar már kiadott/részben kiadott képregényeket újranyomtatni. Így a Tales Of The Jedi, és a Knight Of The Old Republic sem jön sajnos szóba. Így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. wan olyan hogy The Clon Wars kepregeny amit az egmont adott ki 2009 3,4,5 magyarul vagy valami gyerekkifestos konyv lattam az antikvarium oldalan . valaki nem tudja hol szerezhetem be a 23 es 82 reszt a felet kiolvastam a kepregenyeknek nem is olyan roszak neha ugralnak egy kicsit de 1 a 140 evvel a yavini csata utan a Skywalker- vervonal erdekes ezt vajon fojtatja a Szukits Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Az anonimus Star Wars sorozat 12 részes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Erre gondolsz? http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_1_%28Dark_Horse%29 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Erre gondolsz? http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_1_%28Dark_Horse%29 Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Ez az új sorozat megpróbál a régi Marveles képregények helyébe lépni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Talán. De egyszerűbb lett volna folytatni a Rebels-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 18. Darth Maul Death Sentence 4: Nem volt nagy eresztés, kábé az lett amit vártam. Az azért egy kicsit dühített, hogy Maul életben hagyta a srácot De legalább Gyík-mester önfeláldozását relatíve jól megcsinálták. Ja'Boag jól megjárta, hogy kiengedte Savage-t, úgy kell neki 6/10 Az egész sorozatról: nem váltotta be a valóban fantasztikus első rész ígéretét, a második fejezet katasztrofálisan rossz lett, a harmadik és negyedik pedig olyan semmilyen, se nem jó, se nem rossz. Mindent összevetve 5/10-re értékelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Darth Maul Death Sentence 4: Nem volt nagy eresztés, kábé az lett amit vártam. Az azért egy kicsit dühített, hogy Maul életben hagyta a srácot De legalább Gyík-mester önfeláldozását relatíve jól megcsinálták. Ja'Boag jól megjárta, hogy kiengedte Savage-t, úgy kell neki 6/10 Az egész sorozatról: nem váltotta be a valóban fantasztikus első rész ígéretét, a második fejezet katasztrofálisan rossz lett, a harmadik és negyedik pedig olyan semmilyen, se nem jó, se nem rossz. Mindent összevetve 5/10-re értékelem. A vadászó árnyékot olvastad? Igaz az regény. De szerintem az az egyik legjobb Darth Maul sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Nem olvastam, de kösz a javaslatot, egy ideje már törtem a fejem, hogy legközelebb mit próbáljak ki, akkor adok ennek egy esélyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 19. Nem olvastam, de kösz a javaslatot, egy ideje már törtem a fejem, hogy legközelebb mit próbáljak ki, akkor adok ennek egy esélyt Sajnos nagyon ritka, pedig nekem is kéne, de nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Sajnos nagyon ritka, pedig nekem is kéne, de nagyon nekem van egy jopar beteve az elado konyvekhez gondolom meg nem latta senki>( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 20. Sajnos nagyon ritka, pedig nekem is kéne, de nagyon Nekem szerencsére megvan, de sokat küzdöttem, mire megszereztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Nekem szerencsére megvan, de sokat küzdöttem, mire megszereztem. Nekem 3 rugómba került. Másfél évvel a beszerzése után viszont láttam egy példányt antikváriumban 800Ft-ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. (szerkesztve) Nekem 3 rugómba került. Másfél évvel a beszerzése után viszont láttam egy példányt antikváriumban 800Ft-ért. Nem csak a borítóját árulták?? Az nagyon olcsó Szerkesztve: 2012. November 21. - zilllosarkany Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Nem csak a borítóját árulták?? Az nagyon olcsó Nem, én is csodálkoztam rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 21. Nekem 3 rugómba került. Másfél évvel a beszerzése után viszont láttam egy példányt antikváriumban 800Ft-ért. Meg kellett volna venned és eladnod sokkal drágábbért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rincewind Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 23. Agent of the Empire - Hard Targets #2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 25. KOTOR 19 A gyűlölettől kábultan, 1. rész Nagyszerű lett. A helyzet tovább bonyolódik a z óriás férgek miatt. Minden együtt van egy nagyon nagyszabású történethez. Lucien, Zayne, Mandalore, Carth, Adasca,..stb. Várom a folytatást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 29. Knight Errant 4 Kiváló rész lett. A képregény olvasása meghozta a kedvemet a Knight Errant regényhez. Kerra rádöbbent, hogy jóval többről szól a küldetése, mint arról, hogy kibabráljon a Sith-ekkel. Alig várom már, hogy Kerra és Gorlan összecsapjanak Daiman-nel és Odion-nal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.