Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Így van. Bár gondolom idővel lesz 2. évada is, rengeteg karakterrel tudnak még dolgozni. A szereplőgárda: Ashley Eckstein - Ahsoka Tano Corey Burton - Count Dooku Janina Gavankar - Ahsoka’s mother, Pav-ti; Micheal Richardson - young Qui-Gon Jinn; TC Carson - Mace Windu; Ian McDiarmid - Darth Sidious; Liam Neeson - Qui-Gon Jinn; Phil Lamarr - Bail Organa; Clancy Brown - Inquisitor; Matt Lanter - Anakin Skywalker; James Arnold Taylor - Obi-Wan Kenobi. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. 40 perccel korábban, Bence1997 írta: Clancy Brown - Inquisitor Savage Opress, Ryder Azadi, Burg és a nem nevesített karakterek (két rohamosztagos, birodalmi tiszt, gyári munkás, lázadó pilóta, fejvadász és éjfivér) után újabb Star Wars karaktert húz be? Nem aprózza el. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Nem bizony! De jó, hogy csokorba szedted! Nagyon csípem az öreget! Burgként mégiscsak a stáblistában esett le nekem! Nagy odaadással szinkronizál, de karakterszínészként is sokszor volt remek. Igazából én gyenge karaktert nem láttam tőle a mi galaxisunkban sem! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: 5. Coda Írta: Dave Filoni Rendezte: Saul Ruiz Coda ő ki, Yoda eltitkolt féltestvére? 2 Válasz
Népszerű hozzászólás Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Coda ő ki, Yoda eltitkolt féltestvére? Kukori társa, KotCoda Szerkesztve: 2022. Október 17. - Ody Mandrell 12 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. 15 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kukori társa KotCoda Ezt most élőben megcsináltam a kávémmal. 1 7 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. 2 hours ago, NorbiLordi said: Coda ő ki, Yoda eltitkolt féltestvére? 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Így van. Bár gondolom idővel lesz 2. évada is, rengeteg karakterrel tudnak még dolgozni. A szereplőgárda: Ashley Eckstein - Ahsoka Tano Corey Burton - Count Dooku Janina Gavankar - Ahsoka’s mother, Pav-ti; Micheal Richardson - young Qui-Gon Jinn; TC Carson - Mace Windu; Ian McDiarmid - Darth Sidious; Liam Neeson - Qui-Gon Jinn; Phil Lamarr - Bail Organa; Clancy Brown - Inquisitor; Matt Lanter - Anakin Skywalker; James Arnold Taylor - Obi-Wan Kenobi. Akkor Sifo Dyas nem lesz benne, a Dooku-s részeknél!? Érdekesebb lehetett volna ha őt is behozzák pás sor erejéig. A klón hadsereg megrendelésének időpontjában, és akkor Jango Fett se maradjon ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Erről már volt szó a TCW-ben. Szinte mindent megtudtunk erről a témáról, így kár lett volna elvesztegetni erre egy részt. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Éppen most , Ody Mandrell írta: Erről már volt szó a TCW-ben. Szinte mindent megtudtunk erről a témáról, így kár lett volna elvesztegetni erre egy részt. Félreértettél. Nem egy teljes részre gondoltam, hanem 1-2 percre csak, valamelyik részben. Pontositottam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Bocsánat, akkor tényleg félre értettem. Ilyen utalás szinten tényleg jó lenne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Az epizódok hossza, hogy mely hosszúság melyik epizódhoz tartozik, az egyelőre még nem tudni. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Azért elég rövidek lesznek.... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 17. (szerkesztve) Mondjuk arra azért kíváncsi vagyok, hogy ezek a számok stáblistával vagy anélkül vannak feltüntetve. Remélem nélküle, mert azért az a 10 perc stáblistával együtt kvázi egy 6-7 perces epizód lenne. Szerk.: amit a Celebration-ön adtak le, 15 perces volt (Life and Death). Szerkesztve: 2022. Október 17. - Bence1997 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Október 18. Hozzászólás ideje: 2022. Október 18. 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Mondjuk arra azért kíváncsi vagyok, hogy ezek a számok stáblistával vagy anélkül vannak feltüntetve. Remélem nélküle, mert azért az a 10 perc stáblistával együtt kvázi egy 6-7 perces epizód lenne. Szerk.: amit a Celebration-ön adtak le, 15 perces volt (Life and Death). Mivel 20 perc +os epizód hossz nincs feltüntetve, ezért sanszos, hogy ezek a nettó tartalom hosszok. Mondjuk a 10 perces epizód az tényleg nyúlfarknyi. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Október 18. Hozzászólás ideje: 2022. Október 18. Össz-vissz. másfél órás kontent, szerintem rendben leszünk! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Október 18. Hozzászólás ideje: 2022. Október 18. Nem gond a hossz, igazából nem számítottam hosszabbra abból ahogyan a projekt be lett harangozva. A tartalom legyen jó 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Jé, ez a héten jön Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. igen, a héten megkapjuk az elmúlt évek talán legnagyobb SW-kontentjét!!! Kb. 2 óra 15 perces, mozifilm mennyiségű SW-tartalom, az új Andor-rész plusz a teljes TotJ. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. 45 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: igen, a héten megkapjuk az elmúlt évek talán legnagyobb SW-kontentjét!!! Kb. 2 óra 15 perces, mozifilm mennyiségű SW-tartalom, az új Andor-rész plusz a teljes TotJ. Egyben felrakják az egészet? Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. 58 perccel korábban, Frenkie írta: Egyben felrakják az egészet? Elvileg igen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. 4 órával ezelőtt, Frenkie írta: Egyben felrakják az egészet? Felteszik, mert különálló történetek és rövidek is. Kár lenne elhúzni. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Ez is szerdán jön, mint az Andor? :O Mondjuk átrakhatták volna csütörtökre, hogy ne egyszerre érkezzen mindkettő... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Hozzászólás ideje: 2022. Október 24. Mindegy, mert egyben jön. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 25. Hozzászólás ideje: 2022. Október 25. (szerkesztve) Ez is eljött akkor! Jómagam nagyon vártam! A TCW a sagahoz hasonlóan egyre inkább halhatatlan, Filoniéknak köszönhetően saga a Saga-n belül, ha van ennek így értelme. Mélyítsék, kalandozzunk, informálódjunk, biztos, hogy szuper lesz. Remélem ez utat tör hasonló törekvésekre, és talán a Son of Dathomir és/Vagy a Dark Disciple is zöld lámpát kaphat. Nekem mindig is mozgóképes volt a Saga elsődlegesen, biztos, hogy ez is a legjobb megjelenési formája, ha sérül is néha egy könyv, max titeket kell kicsit sajnálnom, de ezzel együtt végtelenül örülök, hogy ez elkészült és hangsúlyoznom kell, hogy egészen hihetetlen, hogy 14 évvel a TCW születése után még mindig jön tartalom a stílusában, és bár a "grafika" már sokkal érettebb, azért valahol még látszik rajta, hogy hová is tartozik! Rottától visszakanyarodunk most az ifjú Dooku és Qui-Gon világába. Sőt, válaszok érkeznek a TCW éra meghatározó ikonjáról, akinek a létjogosultságágát is vitattuk 14 éve, és manapság lassan az sw saga egyik meghatározó ikonja válik belőle és akit úgy hívnak, hogy: "Szájas"... bocsánat! Szóval remek lesz, már dörzsölöm a tenyerem! Szerkesztve: 2022. Október 25. - csoli1138 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 25. Yaddle karakterét nem más, mint Bryce Dallas Howard fogja szinkronizálni. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2022. Október 25. Hozzászólás ideje: 2022. Október 25. Magyar nyelvű plakát! 2 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 26. Hozzászólás ideje: 2022. Október 26. (szerkesztve) 13 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Yaddle karakterét nem más, mint Bryce Dallas Howard fogja szinkronizálni. Érdekes! Kíváncsi vagyok hogy szólal meg, töri-e a közöst például? szer.: Ja és most már biztos, Bryce Dallas Howard a legszexibb vörös kocka a világon! Szerkesztve: 2022. Október 26. - csoli1138 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Október 26. Hozzászólás ideje: 2022. Október 26. Ha jól látom a Disney+-os thumbnailek alapján az 1, 5, 6 az Ahsokás részek, és a 2, 3, 4 a Dooku-sak. Furcsa sorrend Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Október 26. Hozzászólás ideje: 2022. Október 26. Akárhogy is; kezdhessük! De nagy a kísértés az Andor miatt! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.