Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

SWSAGA - Winter Madness 2023 - Kibeszélő

Winter Madness - Főpróba 12 felhasználó szavazott

1. 1. Szorítsunk helyet az idei mezőnyben Cal Kestisnek?

• IGEEEEEEN, még szép!
    • Nem, hisz csak videójátékban szerepelt.

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2023-05-03 21:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Végeztem egy kis összevetést a szervezői tippek esetében is.

16-ból 14-szer sikerült eltalálnom a végkimenetelt, beleértve egy döntetlent, ami baromi nehéz. Ez 87.5%-os arány.

Emellett kiértékeltem a pontosságot is, minden tippre 25 (15+10) pontot lehetett kapni. Három telitalálatom volt (Obi vs Ezra, Yoda vs R2, Jyn vs Grogu), és összességében 75%-os pontosságot értem el a százalékos becslésekkel. 

Hogy ez miért érdekes? A jövőben ezt a mérést fogjuk használni, hogy hány meglepetés születik a Madness főtáblán (szervezői oldalról). A meglepetéseket nehéz számszerűsíteni, de ezzel talán valamennyire sikerül kifejezni őket.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajnos elfogytak a női karakterek a top8-ra idén.

Úgyhogy itt az ideje, hogy szemlézzük a legerősebb női teljesítményeket a játékban:

1. Rey Skywalker - 110 összpont, 24 pont 2023-ban, Totál 4 győzelem, amiből 4 főtáblás siker

2. Ahsoka Tano - 110 összpont, 30 pont 2023-ban, Totál 4 győzelem, amiből 3 főtáblás siker

3. Leia Organa - 99 összpont, 27 pont 2023-ban, Totál 4 győzelem, amiből 4 főtáblás siker

4. Padmé Amidala - 98 összpont, 25 pont 2023-ban, Totál 4 győzelem, amiből 4 főtáblás siker

5. Jyn Erso - 94 összpont, 23 pont 2023-ban, Totál 4 győzelem, amiből 4 főtáblás siker

6. Bo-Katan Kryze - 40 összpont, 40 pont 2023-ban, Totál 3 győzelem, amiből 1 főtáblás siker

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
12 órával ezelőtt, Donát írta:

Sajnos elfogytak a női karakterek a top8-ra idén.

Úgyhogy itt az ideje, hogy szemlézzük a legerősebb női teljesítményeket a játékban:

1. Rey Skywalker - 110 összpont, 24 pont 2023-ban, Totál 4 győzelem, amiből 4 főtáblás siker

2. Ahsoka Tano - 110 összpont, 30 pont 2023-ban, Totál 4 győzelem, amiből 3 főtáblás siker

3. Leia Organa - 99 összpont, 27 pont 2023-ban, Totál 4 győzelem, amiből 4 főtáblás siker

4. Padmé Amidala - 98 összpont, 25 pont 2023-ban, Totál 4 győzelem, amiből 4 főtáblás siker

5. Jyn Erso - 94 összpont, 23 pont 2023-ban, Totál 4 győzelem, amiből 4 főtáblás siker

6. Bo-Katan Kryze - 40 összpont, 40 pont 2023-ban, Totál 3 győzelem, amiből 1 főtáblás siker

Így végigbogarászva ezt a listát... rájöttem, hogy a karakter összegyűjtésnél totál elfedkeztünk Shmi Skywalkerről, aki nem is indult a játékban. :lol: Na majd legközelebb, felírtam a kimaradók közé.

Hozzászólás ideje:
35 perccel korábban, Donát írta:

Így végigbogarászva ezt a listát... rájöttem, hogy a karakter összegyűjtésnél totál elfedkeztünk Shmi Skywalkerről, aki nem is indult a játékban. :lol: Na majd legközelebb, felírtam a kimaradók közé.

Otthagytuk a Tatooine-on.. Megint.. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Most azokhoz szólnék, akik néha le-le maradoznak a szavazásokról.

Ha csütörtök délután (de még este 20:00 előtt) felnéztek ide (mondjuk egy beállított ébresztővel :D), akkor egyik elődöntőről sem fogtok lemaradni. :peace:

Hozzászólás ideje:
2023. 12. 05. - 21:39, Donát írta:

Ha csütörtök délután (de még este 20:00 előtt) felnéztek ide (mondjuk egy beállított ébresztővel :D), akkor egyik elődöntőről sem fogtok lemaradni. :peace:

Én most pont így jártam el. ;)

Hozzászólás ideje:
2023. 12. 05. - 21:39, Donát írta:

Lemaradtam :lol: Már erről a hozzászólásról. Amúgy nem. 

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:

@Donát, köszönjük szépen az egész programot, a szervezést, a sok támogató statisztikát, érdekességeket! :clap:

Számomra nagy élmény volt idén is! 

Igazából mindegy is, ki nyert, az egész egy játék és jó pár hét szórakozás volt! :)

Hozzászólás ideje:

@Donát, köszi szépen ezt az irdatlanul kemény és időigényes szervezési munkát, rendkívül jól összeraktad, sok műsorszerkesztő is megirigyelhetné. :)

Voltak meglepetések, egyes szereplők az előzetesen várthoz képest sokáig meneteltek, mások talán hamarabb kihullottak (na meg ott volt Cal Kestis :P), de a végére azért ismét a megszokott mezőny alakult ki (Qui-Gon persze így is nagyon kiugró eredményt ért el). Ez számomra azt is jelzi, hogy pillanatnyi érzületek, sorozatok ide vagy oda, azért a fórumon elég stabilan gondolkodunk a főbb kérdéseket illetően. 

Köszi mégegyszer!

Hozzászólás ideje:
23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Remek volt, csak ne lennének ezek a szélőséges kilengések. :)

22 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

azért a fórumon elég stabilan gondolkodunk a főbb kérdéseket illetően. 

7 órával ezelőtt, Bomarr írta:

a döntő alapján úgy tűnik, hogy papírforma az egész, előtte nekem rengeteg volt a meglepetés.

23 órával ezelőtt, Pildi írta:

Igazából mindegy is, ki nyert, az egész egy játék és jó pár hét szórakozás volt!

Tehát kilengések ide vagy oda a végeredmény ugyanaz. Ez annyira nem is fontos, mert míg a sablon eredményig jutunk jó móka.

Érdekes volt megfigyelni, hogy a párosítás mennyire befolyásolja kire szavazok. 

Nekem a legviccesebb az Anakin Windu páros volt. A mémpár. 

A legizgalmasabb Qui-Gon és Luke. 

Érződik, hogy konzervatív még a bázis. A női karaktereknek nagyon fel kell kötni, ha labdába akarnak rúgni. Ahogy a droidoknak és a nem embereknek is. A sötét oldal és szürke zóna is hátrányból indul.

Tényleg, ki a legerősebb nem ember karakter? 

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:

Kedves fórumozók, nem vagyok tisztában, hányótok használja a fórumot "Rács" nézetben (amúgy érdekelne), de újra megragadnám az alkalmat egy kis reklámra mellette,

pillantsátok meg a "szavazások" szekciót, megkapta a duplázó bajnok az új csempéjét tőlem, melyet tegnap @Ody Mandrell tett be a 23-as Madness-hez!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

@Donát Nagyszerűen levezényelted ezt a játékot. Így visszatekintve csak most tudatosult bennem, hogy már milyen régen kezdődött a szavazás a selejtezőkkel, azóta mennyi minden történt, akár SW fronton is. A karakterprofilok és az egész lebonyolítás is mind profi módon meg volt szervezve... köszönjük!

• 7 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
42 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

@Donát mi is volt itt konkrétan a probléma a topik nyitásokkal? Nem teljesen emlékszem már, de valami volt. Asszem az időbeliség kérdése merült fel.

Nem lehet időzíteni hogy mikor induljon a szavazás, csak azt hogy mikor érjen véget egy szavazás, illetve hogy egy topik mikor nyíljon meg.

Pl. Ha én azt szeretném hogy egy szavazás holnap este 20:00kor induljon, akkor meg kell csinálnom előre a topikot, el kell rejtenem és este 20:00kor fel kell oldanom az elrejtést. 

Ha nem rejtem el, csak pl. zárt topikként létrehozom, és beállítom, hogy este 20:00kor nyíljon meg a topik. akkor amíg a topik zárva marad (este nyolcig) addig hozzászólni valóban nem tudnak a szavazók, viszont a szavazást ez sajnos nem befolyásolja, szavazni ettől ugyanúgy tudnak. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.