Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. "Baby boom" van a fórumon. Üdv közöttünk, luke! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Eszméletlen jók ezek a sztorik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Üdvözlet mindenkinek a fórumon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. (szerkesztve) Na, gyűlünk, gyűlünk. Vajon az Ep.7 közelsége hozta meg így az emberek kedvét vagy más oka lehet? Mindegy is, lényeg hogy jól alakulnak a dolgok. Luke-nak is üdv itt. Azokra a chipses kártyákra én is emlékszem, legalábbis az Ep.2-esekre. Mivel nekem akkor még csak az Ep.1 jelentette a SW-t, így elképedve néztem azokat a kártyákat, hogy kik is vannak rajta. Csak pár ilyen kártyát láttam és a többségükön Anakin és Padmé volt. Előbbire azt hittem Obi, nem értettem mi történhetett vele, hogy rá se lehet ismerni, lecserélték a figurát vagy mi lehet. Nem tudom miért, talán mert Padmé szinte alig változott és a frizura és kék kard miatt Obi-ra gondoltam, hogy ők jöttek össze. Meg pár klón volt még a képeken, de őket meg pláne nem tudtam hova tenni. Az én "fénykardjaim" különféle irattartó mappákból volt. Vagy nem tudom mi azoknak a műanyag "bugyiknak" a pontos neve, de volt belőle mindenféle színű, elég kemény volt és valamelyest átlátszott. Erősebb fényben egészen jól mutatott pengének. A markolat meg volt mindenféle, Maul kardjáé pl. egy már elfogyott alufólia tartóhengere. Gyerekek voltunk még, na. Szerkesztve: 2015. Augusztus 13. - pb69 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Üdv köreinkben Jar-Jar és Luke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 13. Üdv itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Na, gyűlünk, gyűlünk. Vajon az Ep.7 közelsége hozta meg így az emberek kedvét vagy más oka lehet? Mindegy is, lényeg hogy jól alakulnak a dolgok. Luke-nak is üdv itt. Azokra a chipses kártyákra én is emlékszem, legalábbis az Ep.2-esekre. Mivel nekem akkor még csak az Ep.1 jelentette a SW-t, így elképedve néztem azokat a kártyákat, hogy kik is vannak rajta. Csak pár ilyen kártyát láttam és a többségükön Anakin és Padmé volt. Előbbire azt hittem Obi, nem értettem mi történhetett vele, hogy rá se lehet ismerni, lecserélték a figurát vagy mi lehet. Nem tudom miért, talán mert Padmé szinte alig változott és a frizura és kék kard miatt Obi-ra gondoltam, hogy ők jöttek össze. Meg pár klón volt még a képeken, de őket meg pláne nem tudtam hova tenni. Az én "fénykardjaim" különféle irattartó mappákból volt. Vagy nem tudom mi azoknak a műanyag "bugyiknak" a pontos neve, de volt belőle mindenféle színű, elég kemény volt és valamelyest átlátszott. Erősebb fényben egészen jól mutatott pengének. A markolat meg volt mindenféle, Maul kardjáé pl. egy már elfogyott alufólia tartóhengere. Gyerekek voltunk még, na. Hehe. Nekem sem vettek a szüleim fénykardot, úgyhogy jobb híján talált fadarabokkal imitáltuk a Dooku vs Anakin & Obi-wan párbajt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. "Welcome, young Skywalker." Én anno zseblámpából, pinponglabdából, némi kartonpapírból, a régi patronos pisztolyok patrontartójából, fakockákból, egy kínai R2 darabjaiból, sílécből és jó sok fekete ragasztószalagból fabrikáltam két fénykardot. Sajnos azóta megsemmisültek (), de a kedvencem tervei még megvannak valahol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Hát miután a fadarabok bevégeztettek, én lejjebb adtam az igényekből, és egy PVC cső markolat méretű darabját használtam fénykardként. Ez már csak azért is hasznos volt, mert innentől kezdve nem csupán a markolat, a vibráló hang és a kék szín elképzelése vette igénybe a fantáziám, de maga a kard elképzelése is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. (szerkesztve) Üdv itt luke19! Mi anno a suliba jobbhíján a félliteres üdítős üvegeket használtuk fénykard párbajokhoz, de, hogy azok mekkora csaták voltak azt el sem lehet képzelni. Szerkesztve: 2015. Augusztus 14. - Palpi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Vagy nem tudom mi azoknak a műanyag "bugyiknak" a pontos neve, Pont ez Legalább is nálunk az irodában így nevezzük őket De jók ezek a fénykardos sztorik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Üdv a fedélzeten luke! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Pont ez Legalább is nálunk az irodában így nevezzük őket Nemcsak nálatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.