Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na, gyűlünk, gyűlünk. :) Vajon az Ep.7 közelsége hozta meg így az emberek kedvét vagy más oka lehet? Mindegy is, lényeg hogy jól alakulnak a dolgok. Luke-nak is üdv itt. ;)

Azokra a chipses kártyákra én is emlékszem, legalábbis az Ep.2-esekre. Mivel nekem akkor még csak az Ep.1 jelentette a SW-t, így elképedve néztem azokat a kártyákat, hogy kik is vannak rajta. :) Csak pár ilyen kártyát láttam és a többségükön Anakin és Padmé volt. Előbbire azt hittem Obi, nem értettem mi történhetett vele, hogy rá se lehet ismerni, lecserélték a figurát vagy mi lehet. :D Nem tudom miért, talán mert Padmé szinte alig változott és a frizura és kék kard miatt Obi-ra gondoltam, hogy ők jöttek össze. :D Meg pár klón volt még a képeken, de őket meg pláne nem tudtam hova tenni.

Az én "fénykardjaim" különféle irattartó mappákból volt. Vagy nem tudom mi azoknak a műanyag "bugyiknak" a pontos neve, de volt belőle mindenféle színű, elég kemény volt és valamelyest átlátszott. Erősebb fényben egészen jól mutatott pengének. :D A markolat meg volt mindenféle, Maul kardjáé pl. egy már elfogyott alufólia tartóhengere. Gyerekek voltunk még, na. :D

Szerkesztve: - pb69

Hozzászólás ideje:

Na, gyűlünk, gyűlünk. :) Vajon az Ep.7 közelsége hozta meg így az emberek kedvét vagy más oka lehet? Mindegy is, lényeg hogy jól alakulnak a dolgok. Luke-nak is üdv itt. ;)

Azokra a chipses kártyákra én is emlékszem, legalábbis az Ep.2-esekre. Mivel nekem akkor még csak az Ep.1 jelentette a SW-t, így elképedve néztem azokat a kártyákat, hogy kik is vannak rajta. :) Csak pár ilyen kártyát láttam és a többségükön Anakin és Padmé volt. Előbbire azt hittem Obi, nem értettem mi történhetett vele, hogy rá se lehet ismerni, lecserélték a figurát vagy mi lehet. :D Nem tudom miért, talán mert Padmé szinte alig változott és a frizura és kék kard miatt Obi-ra gondoltam, hogy ők jöttek össze. :D Meg pár klón volt még a képeken, de őket meg pláne nem tudtam hova tenni.

Az én "fénykardjaim" különféle irattartó mappákból volt. Vagy nem tudom mi azoknak a műanyag "bugyiknak" a pontos neve, de volt belőle mindenféle színű, elég kemény volt és valamelyest átlátszott. Erősebb fényben egészen jól mutatott pengének. :D A markolat meg volt mindenféle, Maul kardjáé pl. egy már elfogyott alufólia tartóhengere. Gyerekek voltunk még, na. :D

Hehe. :D Nekem sem vettek a szüleim fénykardot, úgyhogy jobb híján talált fadarabokkal imitáltuk a Dooku vs Anakin & Obi-wan párbajt. :D

Hozzászólás ideje:

"Welcome, young Skywalker." :D

Én anno zseblámpából, pinponglabdából, némi kartonpapírból, a régi patronos pisztolyok patrontartójából, fakockákból, egy kínai R2 darabjaiból, sílécből és jó sok fekete ragasztószalagból fabrikáltam két fénykardot. :) Sajnos azóta megsemmisültek (:(), de a kedvencem tervei még megvannak valahol.

Hozzászólás ideje:

:D

Hát miután a fadarabok bevégeztettek, én lejjebb adtam az igényekből, és egy PVC cső markolat méretű darabját használtam fénykardként.

Ez már csak azért is hasznos volt, mert innentől kezdve nem csupán a markolat, a vibráló hang és a kék szín elképzelése vette igénybe a fantáziám, de maga a kard elképzelése is. :D

Hozzászólás ideje:

Üdv itt luke19! :)

Mi anno a suliba jobbhíján a félliteres üdítős üvegeket használtuk fénykard párbajokhoz, de, hogy azok mekkora csaták voltak azt el sem lehet képzelni. :D

Szerkesztve: - Palpi

Hozzászólás ideje:

Vagy nem tudom mi azoknak a műanyag "bugyiknak" a pontos neve,

Pont ez :D Legalább is nálunk az irodában így nevezzük őket :)

De jók ezek a fénykardos sztorik :)

Hozzászólás ideje:

Üdv a fedélzeten luke! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.