Ugrás a kommentre

2x14 - Tipping Point


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Én mindig a TBB-vel kezdek szerdán, mert a Mandót csak este nézzük a nővéremékkel.

Óriási epizód volt, és felvezetése valami nagyszabású évadzárásnak. Vagy talán a sorozat lezárására is sor kerül? Most ez benne lehet a pakliban. El tudom képzelni, hogy most a Batchnek vége és utána Rexékkel megyünk tovább egy másik sorozatban.

 

Crosshair - ha még nem lett volna mindannyiunk kedvence - számomra végérvényesen azzá vált, felemelkedett Rex, Fives, Echo szintjére. Szellemes ötlet, hogy hiába küld vészjelzést a Batch-nek, nem veszik be, csapdának érzik.

 

Még Governor Tarkin is tiszteletét tette, akit mindig a legnagyobb öröm látni!!!

 

Megalakult a dezertált klónok egy új bandája, aminek nem csak Echo, Rex (és Riyo Chuchi) a tagja, hanem Howzer, Gregor és néhány új klón is. Biztos, hogy előbb-utóbb, ha nem is ebben az évadban, de előkerül majd Wolffe és Cody is. 

 

A weylandi klónozók között viszont van két női karakter, akikről meg voltam győződve, hogy egy és ugyanaz, Emerie Karr és Scalder. Fura.

 

Amit most annyira nem látok magam előtt, hogy Cid hogyan kerül majd még képbe ebben az évadban. 

 

 

Spoiler

Mivel a szivárogtatók eddig a részig láthatták az évadot (hacsak nem belsős Lucasfilmes szivárogtatóról van szó), ezért kijelenthetjük, hogy a Jedi younglingek teljes csapatának megjelenése, Grogu megjelenése illetve a weylanden dolgozó chiss nő kamu lehetett. Nem kizárt persze, hogy az utolsó két részben lesz egy-egy ilyen fordulat, de most már ezt erősen kétlem.

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:

Én mindig a TBB-vel kezdek szerdán, mert a Mandót csak este nézzük a nővéremékkel.

Óriási epizód volt, és felvezetése valami nagyszabású évadzárásnak.

 

  Spoileres tartalom megtekintése

 

 

 

Ma én is a TBB-vel kezdtem. A lányomat várom a Mandival, együtt nézzük.

Az egyik legjobb szülinapi ajándék, amit kívánhat egy rajongó, hogy TBB és Mandi is új epizód és micsoda TBB rész. Szerencsés dob szerda. :hb::sor: Imádtam az egészet. A hangulata egyfajta TCW-OT ötvözet. Minden szkeptikus megnyalhatja mind a 20 ujját, ha ezt megnézi :D.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Erős rész volt, remek felvezetés a finálé előtt.

 

Jó volt látni ahogy összeérnek a szálak, mind egy pontba tart, de most elképzelni se tudom mi lesz ebből. Sok kimenetel lehetséges.

 

Kiderült mit csinál a klónok ellenálló csoportja: segítik klón társaikat. Az előzményeket ismerve ez nem olyan nagy meglepetés. Az már annál inkább, hogy a Weylandon gyűjtik őket. Örültem Howzer feltűnésének, akit még úgy hagytunk ott a Ryloth-on, hogy semmi baja nem volt. Persze azért nem lepett meg, hogy egy birodalmi börtönben végezte. A szabadításnál érdekes volt látni, hogy a klónok kábítóval lövik a rohamosztagosokat. Ezen kicsit meglepődtem, de valószínűleg ez is a vélt vagy valós erkölcsi felsőbbrendűségük bizonyítéka. Ami érdekesség volt még itt, az a tiszt öngyilkossága. Ez már a második ilyen a sorozatban. Addig a pillanatig viszont remegett, mint a nyárfalevél de aztán hirtelen kinyírta magát.

 

Waylandon érdekes események zajlanak! Hemlock-nál nagyobb szadista-pszichopatát szerintem még nem láttunk a sorozatban, pedig még csak három részben szerepelt. Durva, hogy még a méreg se hat rá. A folyton a kesztyűs kezét tördelő fickó telitalált. Az a hideg nyugalom ahogy szinte suttogva beszél, igazán félelmetessé teszi. Kíváncsi vagyok mire készül a klónokkal. Talán olyan gyilkológépeket akar belőlük faragni, mint amilyet a Coruscanton is láttunk? Az a fickó is a fogába épített öngyilkos szerkezettel végzett magával, simán jöhetett a Weylandról. 

Crosshair kínzása közben éreztem, hogy már máskét viszonyulok hozzá. Sajnálom, és szeretném ha megmenekülne. Az hatalmas piros pont volt, hogy figyelmeztette az osztagot! Nem is akart ő megszökni, mindössze ennyi volt a célja.

 

Bár nem hittem volna, de Cuchi újra feltűnt, mint a klónok támogatója. Ő is rájött, hogy fő alatt kell intézni ezt a dolgot, de jó látni, hogy még él és próbál segíteni.

 

Pabura is visszatérünk, ahol a Batch egyre-jobban beépül a közösségbe. Bár Hunter szerint a katonák nem maradhatnak sokáig egy helyen, de elnézve a többieket, ők más véleményen vannak. Nyilván megpróbálnak valamit tenni Crosshair megmentéséért, és a lelki szemeim előtt már ki is bontakozott egy akció a labor ellen, jó sok ismerős klónnal. :rock:

 

Jöhet az évadzáró dupla!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Imádom ezt a sorozatot, ez a rész is baromira bejött.

A klónok sorsa nagyon tetszik, mármint nem az ami történik velük, mert az elszomorít, hanem az ahogyan ezt a sztorit megírták és elénk tárják.

 

A dokicsaj szerintem valahogyan segíteni fog Crosshair-en, nem véletlen mutatta kitartottan a kamera.

A doki meg egy igazi szemétláda, egy pszichopata állat, remélem csúnyán bevégzi Crosshair által.

 

nem hiszem, hogy két részben lezárják az egész sorozatot és a BB szálát, persze lehet megteszik.

De azért még itt Omegat is el kell kapnia a birodalomnak (ezt vizionálom) majd pedig a BB-nek ezért kell megostromolnia a létesítményt, hogy őt is többek között kiszabadítsák.

Komoly évadzáró elé nézünk.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Kegyetlen jó részt kaptunk a héten. 

 

Igazi barátságos helyen tartották fogva a parancsot megtagadó klónokat.....amolyan "üdülőközpont" volt... :/ 

ÉS Hajas(Howzer) is befutott végre, az "üdülőközpont" vendégszeretetét élvezte csóri, többedmagával együtt.. :( 

(Észrevettétek, hogy kicsit meg is őszült? Mondjuk nem csodálom..... -_- ) 

 

A mentőakció az űrben, nagyon odavert! Furcsáltam, hogy csak kábitó lövedéket használtak a TK tropper-ek ellen, s nem éleset. 

Rex-ék minél kevesebb életet szerettek volna kioltani, de legalább Nolan 2.0 berosált amikor a vallatás szóba került, rögtön öngyilkos is lett...

 

Ez a Dr Hemlock egy igazi mocsok, szerintem egy ponton már Nala Se-t is kinozná, mint ahogy emlitette is a 11. részben, "Elzárathatom egy sokkal rosszabb helyre is ennél a cellánál!" , meg is tenné.......

Crosshair eléggé kiábrándult kb. mindentől, ahogy nézett maga elé, szomorkásan. De azért egy pillanatra még átment John Wick-be, félkábultan is. :P 

(Nagyot tévedtem Crosshair-el kapcsolatban. Védte a volt társait, még a kinzások ellenére is)

 

Echo is megjelent, egy kicsit megmutatta magát, azért itt vagyok még én is, nehogy temessetek alapon. :) 

(Omega majd kicsattant az örömtől) 

 

A csúcstalálkozóra kiváncsi leszek, lehet hogy Palpi is megjelenik?? 

Az utcsó rész, ami a Plan 99 lesz, az meg lehet Crosshair kimentésére értendő esetleg?

(Meg persze akkor már, minden klónra, akiket a Tantiss belsejében tartanak fogva)

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az ilyen jó epizódokkal mindig az a legnagyobb baj, hogy van egy végük, amihez túl gyorsan eljutunk, és mindig akkor csap le, amikor nem számítasz rá. 

 

Először is, amin kicsit lebabáztam, az a klónok által használt űrhajó. Erről a hajóról azt kell tudni, hogy egy CSS-1 Corellian Star Shuttle, azaz egy ugyanolyan hajó, mint amivel az ep1 végén a Naboo-ra érkezett Palpatine és a Jedi Tanács. Hogy kicsit sem hasonlít? Nem csoda, erőteljesen módosított változat. Méghozzá olyan módon, amilyen módon az ep7-ben szerepelt. Bezony, Finn egy ehhez hasonló hajón, a Meson Martineten akart lelépni a Takodanáról (később a Resistance-ban is szerepelt). E hajó egy másik érdekessége, hogy azokban az időkben a Galaxis talán utolsó klónja is a fedélzetén szolgált, méghozzá olyasvalaki, akit a TCW-ből mi is ismertünk: Kix, aki egy karbonit tömben vészelte át az elmúlt 60 évet.

És mivel a Meson Martinet elvileg egy egyedileg átalakított CSS-1 volt, plusz a színe is hasonlít, könnyen lehet, hogy ez az a hajó, amivel 60+ év múlva Finn akar lelépni. Imádnám, ha az lenne.

 

Dr. Royce Hemlock klón probléma megoldása nem kicsit aggasztó. Úgy tűnik, a Weylandon nem csak annyiról van szó, hogy klónozni akarnak egy testet Palpatine-nak. Lehet, hogy valamilyen módon ki akarják irtani őket? Meg ez a konferencia is izgalmasan hangzik. Mi lesz itt még az utolsó két részben?

 

Jó volt még kicsit hőseinket idilli helyzetben látni, az az érzésem, a kövi két részben erre már nem lesz precedens. Mert az a gyanúm, hogy pont annak ellentétét fogjk csinálni, amit Crosshair javasolt, csak már nem ment át az üzenet: nem elbújnak, hanem támadnak.

 

Jó volt újra látni Howzert, örülök, hogy kijutott. Szimpatikus klón volt. Kellemes meglepetés, hogy Chuchi szenátor ilyen aktív még mindig a klónok ügyében, annak ellenére, hogy eredeti tervei sajnos elbuktak Palpatine-nak hála. A kevés jó lelkű és kitartó szenátor egyike. Csak ne látnék ebben a korszakban mindent olyan sötéten. Komolyan, már azt látom magam előtt, hogy Chuchi is végül a Birodalom áldozata lesz. Sőt úgy érzem, ez az egész klón szál nem fog még egy negyed happy endinget sem megérni. Több millió klón él még szerte a Galaxisban, lázadoznak a Birodalom ellen, és mégis, a nagy többségük szőrén-szálán eltűnt. Félek, hogy ennek valami szomorú oka van, és nem az, hogy a Birodalom nyugdíj és otthon nélkül szerelte le őket.

 

Na, most ennyi jutott így hirtelen eszembe. Nagyon tetszett ez a rész (ezen a héten a TBB jobban bejött, mint a Mando, de ezzel semmi gond nincs, amíg mindkettő tetszik :) ). És rákanyarodtunk a fináléra. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a sztori vége. Nagyon úgy fest, hogy a klónok sorsának végleges elvarrása a végcél idén. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, Galen Malek89 írta:

A dokicsaj szerintem valahogyan segíteni fog Crosshair-en, nem véletlen mutatta kitartottan a kamera.

Nekem is úgy tűnt, hogy humánusabb. Crosshair is csak elkábította, pedig le is lőhette volna úgy, mint a többi klónt.

 

1 órával korábban, Cpt. Rex írta:

Crosshair eléggé kiábrándult kb. mindentől, ahogy nézett maga elé, szomorkásan. De azért egy pillanatra még átment John Wick-be, félkábultan is. :P 

(Nagyot tévedtem Crosshair-el kapcsolatban. Védte a volt társait, még a kinzások ellenére is)

Amennyiben megint egymásra találnak, akkor szem szárazon nem marad. :P 

 

22 perccel korábban, Dzséjt írta:

Először is, amin kicsit lebabáztam, az a klónok által használt űrhajó. Erről a hajóról azt kell tudni, hogy egy CSS-1 Corellian Star Shuttle, azaz egy ugyanolyan hajó, mint amivel az ep1 végén a Naboo-ra érkezett Palpatine és a Jedi Tanács.

Basszus nekem a hangja volt ismerős az EP1-ből, de akkor ezért. :o :clap: 

 

26 perccel korábban, Dzséjt írta:

Nagyon úgy fest, hogy a klónok sorsának végleges elvarrása a végcél idén. 

Ez a sorozat róluk szól. Ha ez a végcél akkor a sorozatnak is vége lehet...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

17 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez a sorozat róluk szól. Ha ez a végcél akkor a sorozatnak is vége lehet...

Amíg a 99-esek hat tagjából egy is él, addig a sorozat is folytatható, hiszen ez a sorozat róluk szól, azért The Bad Batch a címe, és nem Destiny of the Clones. A klónok sorsának bemutatása része, de nem egésze a sorozatnak (ráadásul a legtöbb ezzel kapcsolatos esemény a közreműködésüktől független), szóval nem, ez a sorozat nem róluk szól, hanem arról az öt renegát klónról, akik a klón sereg esetleges kiirtása után is simán kalandozhatnak még évtizedekig a Galaxisban, részt vehetnek akár a lázadásban is.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tetszett a felütés a sötét/szürke égbolton köröző keselyűkkel. Szép vizuális utalást tettek rá, hogy mit vetít előre a Birodalom a klónok további életére: egy borús jövőképet, ahol ők előbb-utóbb legfeljebb a ragadozók prédái lehetnek... ez egyébként szépen reflektál a két résszel korábbi, Crosshaires esetre. 

 

Nem meglepő módon egyre több klón lázad fel az új rend ellen. Ők még a köztársasági érában nevelkedtek, sok esetben a Jedik pozitív hatásait és jellemvonásait hordozzák. A chip befolyása nélkül egyre inkább összeegyeztethetetlen az elveikkel a birodalmi szellem. Öröm volt újra látni nem csak Rex és Echo párosát, de Gregort és Howzert is (idővel biztos, hogy Cody is ide jut, ha még nincs itt). Tetszik az a kiépülőben lévő klónhálózat, ami egyfajta mini-lázadásnak is beillik - a sok kisebb egység összefogásából egyre terebélyesedik a birodalmi ellenállók száma. Kíváncsi vagyok a Birodalom tervére velük kapcsolatban. A begyűjtésük és átnevelésük arra enged következtetni, hogy a "Clone X"-hez hasonló agymosott katonák kinevelése a céljuk, akik szó nélkül teljesítik a legbizarrabb parancsokat is, és mintegy eldobható eszközként szolgálnak a hadigépezet számára. 

 

Bár Crosshair múltja nem éppen tiszta (rögös és sötét út vezette el őt az ébredésig), pozitív csalódás volt a pálfordulása. Úgy fest, végre ráeszmélt a Birodalom mibenlétére, és a korábbi sérelmek ellenére a hűséget választotta osztagtestvérei iránt. Vele kapcsolatban immár 99 (:P)%-ig biztos vagyok benne, hogy visszatér az Osztaghoz (esetleg egykori társait segítve meghal). Neki a saját személyes útját kellett megjárnia ahhoz, hogy rájöjjön: igenis a 99-esek között van a helye. Amikor Hemlock arra kérte, hogy adja fel Omegát, mert a lány semmit nem jelent neki, Crosshair tekintetét látva azonnal beugrott a Kamino, ahol megmentette az ifjú klón életét. Továbbra is úgy gondolom, hogy nem csak viszonzásul, hanem érzelmi alapon. 

 

Hemlock egy igazi taposnivaló féreg, illik ebbe az imperialista elitbe, Palpatine talpnyalói közé, Tarkin alá. Ahogy a Birodalom tulajdonában lévő tárgyként beszélt Omegáról (és úgy en block a klónokról), ott kezdett kinyílni a bicska a zsebemben. :fuckoff: Ha tudná, hogy ő sem több egy eldobható eszköznél... 

 

Emerie Karr kapcsán van egy olyan érzésem, hogy pozitív irányú változás várható tőle, aminek az előjelei már megjelentek. Ezt Crosshair is érezhette, ezért nem halálos töltetű sugárvetővel lőtt rá. A klónok kábítólövéseit azért nem érzem gondnak, mert így jelképesen is ők képviselik a kontrasztot a rohamosztagosokkal szemben: nem ölnek szükségtelenül, csak ha muszáj. Bár ez Corsshairre nem feltétlenül vonatkozik, de ő a renegát klónok közül is kilóg a sorból. 

 

A Coruscant feltűnése és Crosshair "lobotómiája" érdekes párhuzamba állítható a múltheti The Mandalorian résszel, nem tudtam nem észrevenni.     

 

Szinte kizártnak tartom, hogy sorozatfinálé előtt állunk. Egyrészt, szerintem már bejelentették volna. Másrészt, nagy hiba lenne, mert sok történetet lehetne még itt elmesélni, ráadásul, számos lezáratlan szál maradt, amiket necces lenne két 20-30 perces részbe belesűríteni (pl.: a Weyland kísérletek Nala Se által, Omega mibenlétének rejtélye, Cid és az Ord Mantell sorsa, az Osztag és a klónok jövője, stb.). A legideálisabb végkimenetel erre az évadra szerintem az lenne, ha a megtért Crosshair egyesülne Hunterékkel, akik aztán csatlakoznának Rexék klón-hálózatához, és nyakukba vennék a Galaxist, hogy segítsenek a rászorulókon és rá-rálépjenek a Birodalom lábára. Bár még korán vagyunk (1-2 évvel a Birodalom megalapítása után), ezek a tettek lehetnének azon mozgatórugók, amik aztán cselekvésre ösztönzik az egyéb lázadó-sejteket galaxis-szerte és idővel a Lázadás kirobbantásához, majd a Birodalom bukásához vezethetnek. Én imádnám! 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

9 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

öt

Hat: Hunter, Crosshair, Echo, Tech, Wrecker és Omega, főleg, hogy a sorozat főhősének leginkább Omega tekinthető.

 

A sorozat alap gondolata, tkp. unique selling pointja mégis az, hogy a háború veteránjait mutassák meg a háború után, a diktatúra idején. 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

6 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Nem meglepő módon egyre több klón lázad fel az új rend ellen. Ők még a köztársasági érában nevelkedtek, sok esetben a Jedik pozitív hatásait és jellemvonásait hordozzák. A chip befolyása nélkül egyre inkább összeegyeztethetetlen az elveikkel a birodalmi szellem.

Az egészben az a szomorú, hogy a Birodalom igazából meg se próbálta őket integrálni. Miután a célt teljesítették, eldobták őket, mint egy darab rongyot. A Klónháború két legnagyobb áldozata a JEdi rend és maguk a klónok. A dolog iróniája, hogy a klónok nélkül nem lehetett volna kiirtani a Jedik nagy részét. Most viszont rajtuk a sor.

 

6 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Ha tudná, hogy ő sem több egy eldobható eszköznél... 

A Birodalomban Palpatine-on kívül gyakorlatilag mindenki eldobható.

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon tetszett ez az epizód. Ilyen egy ideális Bad Batch rész a számomra. Minden BB karakter kapott játékidőt, érdekes volt Omega tanítása is, miközben Crosshair szála is érdekes irányba fordult. Durva volt, hogy még ilyen kiszolgáltatott állapotban is mennyi katonával tudott végezni. Először azt gondoltam, hogy a genya doki terve pont az volt, hogy kiugrasztja a nyulat a bokorból és pont a Plan 88 fogja elvezetni őt a BB tagjaihoz, de ennél komplikáltabb lesz a sztori. 

 

Nagyon vagány volt az Echoék által bemutatott mentőakció is. Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy pontosan hogy fog kinézni ez a klónozós program, amit a doki sejtelmesen felvázolt. Apropó, nagyon jó hangot sikerült találni Hemlocknak! Igazi szadista állat, de körmönfont, diplomatikus kommunikációval. Tarkin pedig mindig jó, ha megjelenik.

 

Alig várom a befejezést!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 perccel korábban, Iqvi írta:

Ezt nem szeretném még. Én még szeretnék látni két évadot a Batch kalandjaiból úgy, hogy Crosshair is mellettük harcol. 

2 évad, azt soknak érzem. Én azt mondom, legyen még egy, 3. évad, de az olyan ütős legyen, hogy tátva maradjon mindenki szája, és igy akkor le lehetne zárni. 

Ha elhúzzák még 2 évadig, mit fognak csinálni benne, szerinted? :) 

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

6 minutes ago, Cpt. Rex said:

2 évad, azt soknak érzem. Én azt mondom, legyen még egy, 3. évad, de az olyan ütős legyen, hogy tátva maradjon mindenki szája, és igy akkor le lehetne zárni. 

Ha elhúzzák még 2 évadig, mit fognak csinálni benne, szerinted? :) 

 

 

Simán ki lehetne találni történeteket. Pláne ha ilyen limonádésan menne. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Iqvi írta:

Crosshair is mellettük harcol. 

Azért az valljuk be, sosem lesz annyira izgalmas, mint az, amikor külön utakon jártak. Ki tudja, hogyan végződik ez a közeledés. A redemption arc-ok eddig az SW-ben sosem fejeződtek be olyan happy end-del, ami arról szólt, hogy közösen küzdenek tovább a jóért, és mindenki boldogan él. Ezért, ennek szurkolunk persze, de azért tudjuk, hogy az fog nagyobbat ütni, ha a béke, a győzelem kissé keserédes.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

24 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Azért az valljuk be, sosem lesz annyira izgalmas, mint az, amikor külön utakon jártak. Ki tudja, hogyan végződik ez a közeledés. A redemption arc-ok eddig az SW-ben sosem fejeződtek be olyan happy end-del, ami arról szólt, hogy közösen küzdenek tovább a jóért, és mindenki boldogan él. Ezért, ennek szurkolunk persze, de azért tudjuk, hogy az fog nagyobbat ütni, ha a béke, a győzelem kissé keserédes.

Szerintem ha ténylegesen lesz is klón lázadás, akkor azt a 3. évadban tudnám elképzelni. A mostani évad végén egy nagy cliffhanger kiséretében kirobban a klón lázadás, és a 3. évad elején ezt folytatnánk. 

Jövő héten kiderül, melyik irányba halad a story, és hogyan ér véget az évad. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon tetszett a sorozat képi vizualitása, ami jelezte, hogy közeledünk a tragikus (?) végkifejlet felé: a borús, szürke börtönbolygó, majd a viharos-zivataros, sötét Wayland. Egészen másképp borul itt az alkony, mint a még idilli Pabun.

 

Crosshair megpróbáltatásai tovább tartanak, azt hiszem ez neki igazi pokoljárás, de van is honnan megváltania a lelkét. Tiszteletreméltó, amilyen elánnal védi egykori csapattársait. Amit félig aléltan lenyomott a bázison (a kiszabadulás majd a tűpontos lövések), az valami eszméletlen volt. És tudta hogy nincs esélye megszökni, de a 99-eseket mindenképp értesíteni akarta. Hemlock már most a SW egyik top gonosza, remélem kegyetlenül végzi be, gyereksorozat ide vagy oda. Nekem is úgy tűnik, Emerie Kerr-ben még van némi szakmai alázat és érzi, hogy nem helyes amit csinálnak, mégha a kutatási projektet magát támogatja is. Nem véletlenül kapott csak kábítólövést Crosshairtől.

 

Rex és Echo az elmúlt hónapokban nem lazsált, egy valódi klón ellenálló sejtet építettek ki, amely már képes lecsapni titkos birodalmi szállító útvonalakra is. Oly sokszor prognosztizáltuk már a klónlázadást, szerintem egyre érik. A tiszt nem véletlen hogy inkább öngyilkos lett. Tudta jól, milyen fontos projektben vesz részt, és hogy kudarca miatt már így is megpecsételődött a sorsa. Hemlocktól, aki mögött ott van Tarkin, én is félnék. Tényleg, vajon mi lehet az a csúcstalálkozó? Remélem láthatjuk. Jó volt látni egyik új kedvencemet, Howzert, illetve Gregort is.

 

Aranyos volt, hogy Omega a megérkező Echo nyakába ugrott. Ők tényleg igazi család. Jó volt látni hogy Pabu népe tényleg nekikezdett a helyreállításnak. A csapat, de főleg Wrecker és Omega már nagyon otthon érzi magát, Hunterben még ott vannak a jogos kétségek, fél hogy a paradicsomi helyre csak bajt hoznak. Ez sajnos könnyedén megeshet. A csapat nem hiszi el maradéktalanul Crosshair figyelmeztetését. A korábbi szembenállás nem múlik el nyomtalanul, így a bizalmatlanság érthető. Crosshair a következő részekben bizonyíthatja előttük, hogy tényleg maga mögött hagyta a Birodalmat.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

10 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Oly sokszor prognosztizáltuk már a klónlázadást, szerintem egyre érik

Képzeld el, ha az orgyilkos klónokat küldik majd a lázadó klónok ellen. Akkor megvalósul ismét a Krell rémálom. Egymást vadásszák le.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

17 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Nagyon tetszett a sorozat képi vizualitása, ami jelezte, hogy közeledünk a tragikus (?) végkifejlet felé: a borús, szürke börtönbolygó, majd a viharos-zivataros, sötét Wayland. Egészen másképp borul itt az alkony, mint a még idilli Pabun.

 

Crosshair megpróbáltatásai tovább tartanak, azt hiszem ez neki igazi pokoljárás, de van is honnan megváltania a lelkét. Tiszteletreméltó, amilyen elánnal védi egykori csapattársait. Amit félig aléltan lenyomott a bázison (a kiszabadulás majd a tűpontos lövések), az valami eszméletlen volt. És tudta hogy nincs esélye megszökni, de a 99-eseket mindenképp értesíteni akarta. Hemlock már most a SW egyik top gonosza, remélem kegyetlenül végzi be, gyereksorozat ide vagy oda. Nekem is úgy tűnik, Emerie Kerr-ben még van némi szakmai alázat és érzi, hogy nem helyes amit csinálnak, mégha a kutatási projektet magát támogatja is. Nem véletlenül kapott csak kábítólövést Crosshairtől.

 

Rex és Echo az elmúlt hónapokban nem lazsált, egy valódi klón ellenálló sejtet építettek ki, amely már képes lecsapni titkos birodalmi szállító útvonalakra is. Oly sokszor prognosztizáltuk már a klónlázadást, szerintem egyre érik. A tiszt nem véletlen hogy inkább öngyilkos lett. Tudta jól, milyen fontos projektben vesz részt, és hogy kudarca miatt már így is megpecsételődött a sorsa. Hemlocktól, aki mögött ott van Tarkin, én is félnék. Tényleg, vajon mi lehet az a csúcstalálkozó? Remélem láthatjuk. Jó volt látni egyik új kedvencemet, Howzert, illetve Gregort is.

 

Aranyos volt, hogy Omega a megérkező Echo nyakába ugrott. Ők tényleg igazi család. Jó volt látni hogy Pabu népe tényleg nekikezdett a helyreállításnak. A csapat, de főleg Wrecker és Omega már nagyon otthon érzi magát, Hunterben még ott vannak a jogos kétségek, fél hogy a paradicsomi helyre csak bajt hoznak. Ez sajnos könnyedén megeshet. A csapat nem hiszi el maradéktalanul Crosshair figyelmeztetését. A korábbi szembenállás nem múlik el nyomtalanul, így a bizalmatlanság érthető. Crosshair a következő részekben bizonyíthatja előttük, hogy tényleg maga mögött hagyta a Birodalmat.

 

Nekem erről a rajtaütésről az űrben, az Andor jutott eszembe. 

Vajon honnan tudták, hogyan és mikor kell lecsapni a Bircsi börtönhajókra? 

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy itt is van egy beépitett ember, aki a Birodalmat szolgálja látszólag. :)

Mint a Lonni gyerek, aki Luthen beépitett embere volt sokáig. 

Az biztos, valahogyan eljut az információ, koordináták, Rexékhez, vagy valaki által, vagy valamilyen titkos kommunikáció lehallgató egységnek köszönhetően. De én inkább beépitett emberre tippelnék. 

 

Ezen a csúcstalálkozón nem tartom kizártnak Palpi, de akár még Vader feltűnését sem. Nem a semmiért "Csúcstalálkozó" a cim. :P 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy itt is van egy beépitett ember, aki a Birodalmat szolgálja látszólag.

Ez  konkrétan szóba kerül a Hemlock-Tarkin megbeszélésen. Arra jutnak, hogy sok áruló klón van a seregben. Újabb ok a leszerelésük mellett.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez  konkrétan szóba kerül a Hemlock-Tarkin megbeszélésen. Arra jutnak, hogy sok áruló klón van a seregben. Újabb ok a leszerelésük mellett.

Szerintem aki a háttérből segiti a klónokat, az pont nem klón. Mivel a klónokban amúgy sem biznak, főleg miután még Cody is inkább dezertált a Birodalomból. 

Lehet Chu-Chi szenátor-nak van egy beépitett embere, de komoly is lenne ez a szál. :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Hemlock már most a SW egyik top gonosza, remélem kegyetlenül végzi be, gyereksorozat ide vagy oda

És milyen jó kontrasztot ad Hemlock Galen Ersoval. Két nagy koponya, de mégis a Birodalomhoz való hozzáállásuk tűz és víz. Lehet szolgálni a birodalmat meg "szolgálni".

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.