Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 10. Hozzászólás ideje: Január 10. Akkor írják úgy meg, hogy változzon. A misztikus vonal lehetőséget adhat erre. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Január 10. Hozzászólás ideje: Január 10. (szerkesztve) Attól, hogy egy színész egy más jellegű karakterként vált ismertté, még jól állhat neki egy újfajta szerep. Szerintem jó választás, Stevenson Baylanje minden jelenetét uralta a a karizmájával, ez McCann-nak sem fog gondot okozni Szerkesztve: Január 10. - Yoda József 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Január 10. Hozzászólás ideje: Január 10. Remek választás, irdatlanul jó színész. 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Január 10. Hozzászólás ideje: Január 10. Hát mást vártam. Remélem megszokható lesz! 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Január 10. Hozzászólás ideje: Január 10. A hír igaznak tűnik, több forrás is megerősítette. https://rebo.hu/2025/01/10/pletyka-a-tronok-harca-sztarja-alakithatja-baylan-skollt-az-ahsoka-masodik-evadaban/ 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 10. Hozzászólás ideje: Január 10. 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: Attól, hogy egy színész egy más jellegű karakterként vált ismertté, még jól állhat neki egy újfajta szerep. Arra gondoltam, hogy nem hasonlít Stevensonra. Nekem ez is fontos, hogy azonosulni tudjak a karakterrel. Jó példa Rachel a Batman filmekben. A TDK-ban telejsen kirántott a filmből az új csaj. Nem tudtam azonosulni vele, így a drámája se jött át úgy. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Január 10. Hozzászólás ideje: Január 10. A sminkesek majd megoldják. Elsőre Alden se hasonlított Hanra, a filmben meg abszolút 4 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: Január 10. Hozzászólás ideje: Január 10. Kíváncsi leszek. Baylan nagyon nagy kedvenc volt, részben Ray alakítása miatt és bár elsőre még nem tudom hova tenni az új színészt, kíváncsian várom, hogy mit alakít majd. Vagy épp mennyire próbálják a régi karakterhez alakítani a kinézetét. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Január 10. Hozzászólás ideje: Január 10. 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: A sminkesek majd megoldják. Elsőre Alden se hasonlított Hanra, a filmben meg abszolút Pont ez jutott eszembe nekem is. Ha Rory McCann-t választották ki, akkor ő a legjobb elérhető színész a szerepre. Egy jó színész bárkit el tud játszani, a kinézete meg a sminkesek dolga. Kisugárzása az van a fickónak, s ez a lényeg. Szerintem jobb, mintha valakinek a fejére CGI-vel tennék rá Ray Stevenson arcát. Ezen a képen egyébként még hasonlít is, csak egy szürke kontaktlencse kell. 1 6 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Hétfő 13:53 Hozzászólás ideje: Hétfő 13:53 2025. 01. 10. - 18:58, Pildi írta: Pont ez jutott eszembe nekem is. Ha Rory McCann-t választották ki, akkor ő a legjobb elérhető színész a szerepre. Egy jó színész bárkit el tud játszani, a kinézete meg a sminkesek dolga. Kisugárzása az van a fickónak, s ez a lényeg. Szerintem jobb, mintha valakinek a fejére CGI-vel tennék rá Ray Stevenson arcát. Ezen a képen egyébként még hasonlít is, csak egy szürke kontaktlencse kell. Abszolút egyetértek, ha a színész egy kicsit hasonlít már rá az szerintem elég, a többit megoldja egy tapasztalt sminkes, maszkos. Sokkal fontosabb, hogy hitelesen eltudja játszani a karaktert. Rory meg tökéletes választás, korban, fizimiskában hasonlít Stevensonra, nem mellesleg jó barátok is voltak. Aki meg látta a Trónok harcát, az tudja, hogy képes egy nagyon összetett karaktert is alakítani, akiről sosem tudhatod hogy most mikor jó vagy ellenséges. Szerintem a Lucasfilm jól döntött, hogy újra kasztingoltak, mintsem CGI, vagy kiírják a karaktert két évad között, ahhoz túl fontos lett Baylan. 1 6 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.