Ugrás a kommentre

Baylan Skoll

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Attól, hogy egy színész egy más jellegű karakterként vált ismertté, még jól állhat neki egy újfajta szerep.

Szerintem jó választás, Stevenson Baylanje minden jelenetét uralta a a karizmájával, ez McCann-nak sem fog gondot okozni

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Attól, hogy egy színész egy más jellegű karakterként vált ismertté, még jól állhat neki egy újfajta szerep.

Arra gondoltam, hogy nem hasonlít Stevensonra. Nekem ez is fontos, hogy azonosulni tudjak a karakterrel. Jó példa Rachel a Batman filmekben. A TDK-ban telejsen kirántott a filmből az új csaj. Nem tudtam azonosulni vele, így a drámája se jött át úgy. 

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi leszek. Baylan nagyon nagy kedvenc volt, részben Ray alakítása miatt és bár elsőre még nem tudom hova tenni az új színészt, kíváncsian várom, hogy mit alakít majd. :) Vagy épp mennyire próbálják a régi karakterhez alakítani a kinézetét. :)

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Yoda József írta:

A sminkesek majd megoldják. Elsőre Alden se hasonlított Hanra, a filmben meg abszolút

Pont ez jutott eszembe nekem is. :) 

Ha Rory McCann-t választották ki, akkor ő a legjobb elérhető színész a szerepre. Egy jó színész bárkit el tud játszani, a kinézete meg a sminkesek dolga. Kisugárzása az van a fickónak, s ez a lényeg. Szerintem jobb, mintha valakinek a fejére CGI-vel tennék rá Ray Stevenson arcát.

Ezen a képen egyébként még hasonlít is, csak egy szürke kontaktlencse kell. :) 

Rory McCann - Actor

Hozzászólás ideje:
2025. 01. 10. - 18:58, Pildi írta:

Pont ez jutott eszembe nekem is. :) 

Ha Rory McCann-t választották ki, akkor ő a legjobb elérhető színész a szerepre. Egy jó színész bárkit el tud játszani, a kinézete meg a sminkesek dolga. Kisugárzása az van a fickónak, s ez a lényeg. Szerintem jobb, mintha valakinek a fejére CGI-vel tennék rá Ray Stevenson arcát.

Ezen a képen egyébként még hasonlít is, csak egy szürke kontaktlencse kell. :) 

Rory McCann - Actor

Abszolút egyetértek, ha a színész egy kicsit hasonlít már rá az szerintem elég, a többit megoldja egy tapasztalt sminkes, maszkos. Sokkal fontosabb, hogy hitelesen eltudja játszani a karaktert. Rory meg tökéletes választás, korban, fizimiskában hasonlít Stevensonra, nem mellesleg jó barátok is voltak. Aki meg látta a Trónok harcát, az tudja, hogy képes egy nagyon összetett karaktert is alakítani, akiről sosem tudhatod hogy most mikor jó vagy ellenséges. Szerintem a Lucasfilm jól döntött, hogy újra kasztingoltak, mintsem CGI, vagy kiírják a karaktert két évad között, ahhoz túl fontos lett Baylan.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.