Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Két újabb spot. Az elsőben benne van Rotta is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Kihagyhatták volna. Remélem nem totál büfis-fingós poénokat találnak ki mellé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Kihagyhatták volna.Remélem nem totál büfis-fingós poénokat találnak ki mellé. Pedig valszeg ez lesz a sorsa. Mást nem igazán tudok elképzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Kihagyhatták volna.Remélem nem totál büfis-fingós poénokat találnak ki mellé. Nekem is pont ez jutott az eszembe.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Kihagyhatták volna.Remélem nem totál büfis-fingós poénokat találnak ki mellé. Én is remélem, bár tuti eljátszák egyszer legalább... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerintem nincs ezzel baj, ha jó helyen és jó időben van elhelyezve a poén. Ha Jar Jar -t sikerült elviselni az első részben akkor a kis Rottával se lehet gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Jar-Jar már épp elég felhördülést okozott szerintem a rajongók körében. Talán nem kéne ezt megismételni Rottával...ámbáááár ugye a rajzfilm 5-8 éves korosztály számára készül. Ők meg ugye a mai Cartoon Network-ön más se látnak csak büfi-pukis-hányós karaktereket. Sajnálnám ha a Clove Wars animáció lesüllyedne idáig, hiába nagy mese az egész SW. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Jabba fia legyen undorító, pont olyan mint az apja. Meglátjuk milyen lesz. szerintem kár előre leírni. Ahsokát is mennyire lenéztük az elején, de azóta amiket láttam tőle az egyik legjobb karakternek ígérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerintem nincs ezzel baj, ha jó helyen és jó időben van elhelyezve a poén. Ha Jar Jar -t sikerült elviselni az első részben akkor a kis Rottával se lehet gond. Nem rémlik, hogy Jar Jar fingot, hányt, taknyot prüszkölt vagy böfögött volna valaha is (ellenben az eopi fingot egyett, és utálom is azt a jelenetet, akárcsak az ep6 kamerába a szájpadlás pillanatát). Ettől a fajta humortól személy szerint undorodom, humornak sem igazán nevezném (pedig sajnos az amcsi szutykok ezzel vannak tele). Ennyire még Jabba sem volt undorító. Böffenésből egy belefér, de a többiből köszönöm, nem kérek. HA lesüllyedne idáig a TCW, akkor ez sem kap tőlem több jó pontot, mint a CW. Persze, mindez csak előzetes félelem, nem előre lehúzás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Nem reagálod túl? Egyelőre egy büfögésről van szó. Nem hiszem, hogy Rotta végig sz*rja a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Nem reagálod túl? Egyelőre egy büfögésről van szó. Nem hiszem, hogy Rotta végig sz*rja a filmet. Nem. Mint írtam, ez csak előzetes félelem. Ha igazolódik, pechem van, ha nem, happy leszek. Ez az egy böfi belefér, de egyrészt Lucas szereti az ilyesmit, másrészt amcsik készítik, akik szintén szeretik az ilyesmit, szóval valahol jogos és reális a félelmem. Ha mértékkel és kultúráltan adják elő, akkor semmi gondom nem lesz (elvégre se az ep1-et, se az ep6-ot nem írtam le az említett jelenetek miatt. Na az lenne a túlreagálás). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Egy kicsit osztom Dzséjt aggodalmát, remélem, fölösleges lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Azt írták hogy pontosan milyen betegsége van? Lehet, hogy súlyos hasmenés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerintem túl sok Juri juice-t ivott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Büfi kaki témán túl szép kis összefoglaló hír fogadott a honlapon. Szépen összeszedted a dolgokat Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Büfi kaki témán túl szép kis összefoglaló hír fogadott a honlapon. Szépen összeszedted a dolgokat Ody! Köszi Coce, igyekeztem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 28. Egyre nagyobb a kísértés, hogy belenézzek az előzetesekbe, de még egyelőre sikerült ellenállni, mert becsben tartom a meglepetés erejét. Talán így is szembejön velem a lehetőség valamelyik másik film előtt a moziban, mint Oldie-nál, de egye fene, ott azért nem fogom becsukni a szememet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Itt az újabb spot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Most nem jó a főoldalon lévő linkelések! Quote tag van mindben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Köszi az észrevételt, javítom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 29. Hűűű... most már én is nagyon várom a filmet. A spotokat, videókat nem nézem egy ideje, de a képek, és amit írtok, elég ígéretesnek tűnnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. (szerkesztve) Remélem ezek a képek még nem voltak. Szerkesztve: 2008. Július 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. (szerkesztve) Nagyon jók! Főleg az első! Csak azt látom. Szerkesztve: 2008. Július 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Nagyon jók! Főleg az első! Csak azt látom. Akkor te eggyel többet látsz, mint én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Én most eggyel többet látok annál, mintha "-1" - et látnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Oldie csinálj a képekkel valamit, mert alapból nem látszanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Nálam mindegyik látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Nálam sem látszik egy sem. Trükközgetve is csak egyszerre egyet tudok megjeleníteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Itt vannak: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 30. (szerkesztve) Köszi Mina!!! K*rva jók! Jut eszembe Te mikor szándékozol megnézni eme művet? Szerkesztve: 2008. Július 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.