Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Tegnap a Batman előtt megint leadták a Clone Wars előzetesét és megint csak azt tudom mondani, hogy vásznon teljesen más mint monitoron. Nekem se tetszenek még mindig a figurák, de a film grandiózus jelenetei nagyon ütnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Én már lélekben felkészültem a negatív kritikák özönére. A rajongóknak viszont, akik eddig látták, nagyon tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. (szerkesztve) Új videók Battle of Teth/Vertical Battle Battle of Teth New footage Behind the Scenes with Dave Filoni Szerkesztés: Új figura képek a honlapomon Szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Tegnap a Batman előtt megint leadták a Clone Wars előzetesét és megint csak azt tudom mondani, hogy vásznon teljesen más mint monitoron. Nekem se tetszenek még mindig a figurák, de a film grandiózus jelenetei nagyon ütnek. Basszus, én meg pont a felénél ültem be a moziba. Ha nem nézem meg a posztereket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. (szerkesztve) Kevesebb egy héttel az amcsi bemutató előtt talán érdekes lehet a kérdés, hogy ki mit vár a filmtől? Mivel lenne elégedett? Szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Én azt várom, hogy nézőszámban verje az új Batman filmet, hangulatban a Birodalmat és hogy jó DVD kiadásban jöjjön majd ki. Csakhát közben bilibe lóg a kezem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Kevesebb egy héttel az amcsi bemutató előtt talán érdekes lehet a kérdés, hogy ki mit vár a filmtől? Mivel lenne elégedett? Ody, ezt és a hasonló köntösbe zárt kérdésedet hányszor fogod még feltenni? Csigavér öregem, pár hét és zsibbaszthatod a hátsódat a moziteremben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Én azt várom, hogy nézőszámban verje az új Batman filmet, hangulatban a Birodalmat és hogy jó DVD kiadásban jöjjön majd ki. Csakhát közben bilibe lóg a kezem Szerintem nem ezen célok miatt készült a film. Lucas megint a saját feje után ment aminek örülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Ody, ezt és a hasonló köntösbe zárt kérdésedet hányszor fogod még feltenni? Csigavér öregem, pár hét és zsibbaszthatod a hátsódat a moziteremben. Már feltettem ezt a kérdést? Lehet. De most már rengeteg infó van a birtokunkban, rengeteg kép anyaggal megspékelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. (szerkesztve) Több mint 3300 moziban mutatják be a filmet az USA -ban!!!! Érzem, hogy a Clone Wars fogja letaszítani a trónról jövő héten a TDK -t. Vicces lenne. Ami nem sikerült a Múmiának és a Pineapple Express-nek az összejöhet a klónoknak! Szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. (szerkesztve) Minden Star Wars rajongó meg fogja nézni a filmet ez nem is kétséges...és mivel azokból (belőlünk) baromi sok van...kasszasikerre számítok. Amúgy az új részek óta nagyon stabil és fix nézőszáma van a rajongók miatt a Star Wars filmeknek...az EPI-et többen nézték meg mert ott még volt mezei érdeklödő is...de a II. és III. rész nézőseregét igazából a hard rajongók adták. A mezei néző útközben lemorzsolódott, mert nem jött be neki az új filmek világa. Egy animációs filmnek meg amúgy is speciális a törzsközönsége ezért én csak a rajongókkal számolok, a sima egyszerű mozibajáró most nem játszik, talán a kisgyermekes családok...talán. DE ha csak a rajongók nézik meg, akkor is durva nézőszámot fog produkálni...és ha világpremier lenne, akkor az odavágna a denevérnek lazán. Szerkesztve: 2008. Augusztus 10. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Meglátjuk. Én jelentős bevételt jósoltam neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. A világpremier tényleg borítaná a Batmant a trónról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Ámen Zééé! Engem megdöbbentett ez a moziszám. Sokkal kevesebbre számítottam. És 3300+....tehát jóval több is lehet ennél a számnál! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Meglátjuk. Én jelentős bevételt jósoltam neki.Én még mindig maradok realista, vagy pesszimista. De nem bánnám ha jó nagyot tévednék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. A világpremier tényleg borítaná a Batmant a trónról. De nem lesz. Lófejet nekik....lófejet a bestiáknak! Egyébként érdekes, hogy a warner nyomatja a TDK -t is. Vajon melyik élvez prioritást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. De nem lesz. Lófejet nekik....lófejet a bestiáknak! Egyébként érdekes, hogy a warner nyomatja a TDK -t is. Vajon melyik élvez prioritást? Máshogy tenném fel a kérdést. Vajon Nolan vagy Lucas "protezsálja" jobban a Warnert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Máshogy tenném fel a kérdést. Vajon Nolan vagy Lucas "protezsálja" jobban a Warnert? A moziszámot elnézve nem sajnálják a vásznakat a TCW -tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. De nem lesz. Lófejet nekik....lófejet a bestiáknak! Egyébként érdekes, hogy a warner nyomatja a TDK -t is. Vajon melyik élvez prioritást? Miért kell, hogy bármelyik is prioritást kapjon? Teljesen más műfajban mozognak. Az a jó, ha mindkettő siker lesz, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Miért kell, hogy bármelyik is prioritást kapjon? Teljesen más műfajban mozognak. Az a jó, ha mindkettő siker lesz, nem?Az amcsik nagyon adnak a rekordokra. A TDK pedig bőven ez irányba halad. Bár ahogy elnézem több jó film is kijön jövőhéten, így mindenképpen le fog szorulni az első helyről a Batman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. A Tropic thunder máris az év vígjátékának nevezték ki. És mint ennek a műfajnak, óriási kelletje van az amcsiknál. Másrészről remek színészek lesznek benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. A Tropic thunder máris az év vígjátékának nevezték ki. És mint ennek a műfajnak, óriási kelletje van az amcsiknál. Másrészről remek színészek lesznek benne. Tuti leveri a Clone Wars -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. A Warnernak csak jó, hogy 2 filmje egymást követő héten kasszasiker lenne/lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Én azt várom a TCW-től, hogy tetszen nekem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Á, Dzséjt megmondtad a legjobb választ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Én azt várom a TCW-től, hogy tetszen nekem Valljuk meg erre nagy esély van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 10. Én nem versenyeztetem őket magamban. Minél több jó film van egy évben, annál jobb. És hogy melyik a jobb, az majd kiderül. De azt is megkockáztatom, hogy nem lehet majd összehasonlítani őket, és mindkettő tuti jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Jujj, az AICN-en megjelent egy kritika a filmről. Hát ahogy belenéztem, nincs az írója nagyon elragadtatva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. McDonald's-os játékok a The Clone Wars-sal kapcsolatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Jujj, az AICN-en megjelent egy kritika a filmről. Hát ahogy belenéztem, nincs az írója nagyon elragadtatva...Két szerkesztő van. Knowles -nak nagyon nem tetszik, míg Moriarty -nak bejön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.