Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Úgy tudom 2010-re ígérte a srác az Ep 5-öt. Jó lesz, ha belehúz... van rá még 19 napja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 13. Lehet hogy belehúz mert elfoglaltságra hivatkozva tette fel ezt a videót jóval karácsony előtt. Hátha pont épp az év végi kiadáson ügyködik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Ha már változtatás... Megnéznék egy olyan verziót, ahol a T-65-ös a lebegtetés közben ide-oda koccan a fatörzsek között Luke fogná a fejét és lehordaná Yodát. "Nyisd má' ki a szemed öreg! Nem látod mit művelsz!?" " Upsz...Hehehe." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Ha már változtatás... Megnéznék egy olyan verziót, ahol a T-65-ös a lebegtetés közben ide-oda koccan a fatörzsek között Luke fogná a fejét és lehordaná Yodát. "Nyisd má' ki a szemed öreg! Nem látod mit művelsz!?" " Upsz...Hehehe." Lelki szemeim előtt látom az oldiwan verziót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Lelki szemeim előtt látom az oldiwan verziót. Na lenne ott rögtön élet a filmekben. Dagohbára rögtön "telepítenék" pár trillió szúnyogot, Chalmut csehójába mennének a Köjálosok, Csubi meg vakarózna az Endoron összeszedet bolháktól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Yoda most kapott sokkot az Oldie-féle változtatások miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Yoda most kapott sokkot az Oldie-féle változtatások miatt. Szegény olyan zöld lett, mindjárt felfordul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Tervbe kell majd venni egy kórházat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Tervbe kell majd venni egy kórházat is. A végén ott van a kórházhajó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. A végén ott van a kórházhajó... Csakhogy én a Dagobah-ra gondoltam a kórházat. Azt azért senki se akarhatja hogy Yoda megpatkoljon mert nem kapott időben szakszerű ellátást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Csakhogy én a Dagobah-ra gondoltam a kórházat. Azt azért senki se akarhatja hogy Yoda megpatkoljon mert nem kapott időben szakszerű ellátást. Majd Adywan azt is belerak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 15. Majd Adywan azt is belerak. Vagy oldiwan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Lehet, hogy Yodánál ez a májsár....izé. májzöldülés következménye. Az a sok magányos év...meg az alkoholpárló készülék melyet a kunyhójában rejteget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 16. Adyskac ott mérgezi Yoda otthonát ahol tudja. A végén még Dagonya rendszert csinál a Dagobah rendszerből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. http://www.youtube.com/watch?v=eStsTNOaED8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Az előző rész felújítottja nem igazán tetszett, de ez ütősen néz ki. HD-ben készül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Lehet tudni, hogy végülis mikorra várható? Mert eddig úgy tudom 2010-re igérte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 30. Valahol a vége felé tart a munkálatoknak, ennyi biztos. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. http://www.youtube.com/watch?v=WjfECy6kW2Y Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Fogadnom kellett volna arra, hogy kivágja a wampa jelenetet. Ügyes volt, megint... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Nem látom sok értelmét ezeknek a vagdosásoknak. Már az Ep4-es Jabba jelenet kivágásánál is húztam a szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Fogadnom kellett volna arra, hogy kivágja a wampa jelenetet. Ügyes volt, megint... Ezen én is szívtam a fogam. Ellenben az apróságok megint nagyon jók! Végre nem átlátszóak az űrhajók, a kijelzőjük is "él", plusz még a tauntaunok mozgása is gyönyörű! Ezt a szintet várom a BD -től. A vagdosást hagyjuk, azzal mindig elszúrja, de ezekben az apróságokban nagyon nagy a fiú! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Már az Ep4-es Jabba jelenet kivágásánál is húztam a szám. Én meg anno a betételkor Dzséjt: Nem vette ki, csak az eredeti jelenetet tette vissza a verziójába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Én meg anno a betételkor Dzséjt: Nem vette ki, csak az eredeti jelenetet tette vissza a verziójába. Ami számunkra sokkal gyengébb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Nekem is legjobban a Hósikló műszerfalának feléledése tetszik Hamarosan úgy tűnik elkészül a srác az egésszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 1. Hamarosan úgy tűnik elkészül a srác az egésszel. Várjuk, de mestermunkához idő kell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Várjuk, de mestermunkához idő kell 2010-hez képest nem kapkodja el a srác. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Dzséjt: Nem vette ki, csak az eredeti jelenetet tette vissza a verziójába. Ezt mondom én is! Kivette a wampás jelenetet és betette helyére az agresszív szőnyeg jelenetét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 2. Gyenge a vágás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 11. Van egy-két új jelenet benne. http://www.youtube.com/watch?v=ZliwkutFwV0 Itt meg össze lehet hasonlítani a 2004-es DVD-s verzióval. Az új lézerlövedékek nagyon komolyak. http://www.youtube.com/watch?v=Yjk51lqwpWE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.