Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 18. Hozzászólás ideje: 2023. Október 18. Nekem aztán mindegy mi van ott, magam is el tudom dönteni nekem mi tetszik, nem kell hozzá egy mások által generált mérőszám Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2023. Október 19. Hozzászólás ideje: 2023. Október 19. 1. The Book of Boba Fett (2021) 2. Andor (2022) 3. The Mandalorian (2019) 4. Ahsoka (2023) 5. Obi-Wan Kenobi (2022) 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Jövő héten lassan fel lehet újra tenni ezt a kérdést. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Kibővítem az Acolyte-tal, aki úgy érzi át is tud szavazni. Bármelyikre. 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Még megvárom az utolsó részt, de nagyon rezeg az Erő az egeremben, és csábítja a The Acolyte. Szegény Obi-Wan lehet, hogy trónfosztott lesz, ha csak el nem cseszték az utolsó részt, ami az egész sorozatot tönkreteszi. Mert na... Hát nem akarom elkiabálni, de a szériát egy bizonyos "gyerkkorgyilkos" filmhez tudnám most hasonlítani. De még várok az utolsó résszel, mielőtt ilyen nagy kijelentéseket tennék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Én is arra várok. Utána leszavazok. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Nekem eddig nagyon tetszett, de egy kis félsz van bannem, hogy nem lesz elég idő elvarrni mindent. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Olyan túl sok elvarrni való nem maradt szerintem. A Sith oldaláról van még kérdés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Meg Varosha és Mea-ho születésével kapcsolatban azért még jó lenne tudni, hogy miért hozta létre őket Aniseya. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. Hozzászólás ideje: 2024. Július 11. 7 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Meg Varosha és Mea-ho születésével kapcsolatban azért még jó lenne tudni, hogy miért hozta létre őket Aniseya. Leslye konkrétan kimondta, hogy ez benne lesz a befejező részben. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2024. Július 12. Hozzászólás ideje: 2024. Július 12. 14 órával ezelőtt, Yoda József írta: Nekem eddig nagyon tetszett, de egy kis félsz van bannem, hogy nem lesz elég idő elvarrni mindent. Vannak mellékszálak, amit biztos nem tudnak elvarrni. Gondolok itt Torbinra, ami engem nagyon érdekelne, de szorosan nem kapcsolódik a sztorihoz. Várom a 8. részt, eddig úgy érzem az Andort nem tudja lenyomni. Sok szempontból már megtette, csak épp az Andor sokkal jobban van megírva, emiatt nem látom jönni, amit azért nem zárok ki. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2024. Július 17. Hozzászólás ideje: 2024. Július 17. (szerkesztve) 2023. 10. 07. - 9:22, Yoda József írta: Én a Mandót szétszedném évadonként. 1. Ahsoka 2. Andor, Mando s2 3. Obi-Wan 4. Mando s1 5. Boba Fett 6. Mando s3 1. Ahsoka 2. Acolyte 3. Andor, Mando s2 4. Obi-Wan 5. Mando s1 6. Boba Fett 7. Mando s3 Az Ahsokát egyelőre nem tudja megfogni, de még javíthat további évadokkal Szerkesztve: 2024. Július 17. - Yoda József 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. Július 17. Hozzászólás ideje: 2024. Július 17. 2023. 10. 07. - 1:15, Dzséjt írta: 1. Obi-Wan Kenobi 2. Ahsoka 3. The Book of Boba Fett 4. The Mandalorian 5. Andor 1. The Acolyte 2. Obi-Wan Kenobi 3. Ahsoka 4. The Book of Boba Fett 5, The Mandalorian 6. Andor 4 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Alakulnak a listák. Most, hogy kezdenek potyogni az értékelések arra jutottam, hogy hangulat és nézőpont kérdése marad. Érdekesség, ötletesség, misztikum, újdonságok szempontjából nézve az Acolyte az első. Kivitelezés miatt az Andor és ez főként az írás, a párbeszédek miatt van. Sorozatként és évadként is jobban megállja a helyét. Elképzelés és megvalósítás. Az Andor kihozta az alapanyagból, ami lehetett, tankönyvi. Az Acolyte pedzegette, hogy lehetne a legjobb, egy erős majdnem. 3 A a dobogón. Andor, Acolyte, Ashoka. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Korábbi listám: 1. Obi 2. Ahsoka 3. Mandi 4. Boba 5. (Schmuck) Andor Frissített lista: 1. Obi; Ahsoka 2. Akolitus 3. Mandi; Boba 4. (Schmuck) Andor 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. 1. Andor 2. Ahsoka 3. Mandalóri 4. Boba Fett könyve 5. Obi-Wan 6. Akolitus 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. 2023. 10. 07. - 8:23, Donát írta: 1. Andor 2. Ahsoka 3. Mando 4. Boba 5. Obi-Wan Jelenlegi vélemény: 1. Andor 2. Ahsoka, Acolyte 4. Mando 5. Obi-Wan 6. Book of Boba Fett 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Nálam az a legjobb amit épp nézek. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. 1. The Acolyte 2. Obi-Wan Kenobi 3. Ahsoka, The Book of Boba Fett, The Mandalorian 6. Andor 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nálam az a legjobb amit épp nézek. Ugyanez. Imádom mindegyiket, de most az Acolyte a csúcs. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Igen, nálam is. Nagyon várom a hétvégi egyben megtekintést/kibeszélést. Az megerősítheti a vezető pozícióját. Mostanában tuti ezt fogom nézni a legtöbbet. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Hozzászólás ideje: 2024. Július 18. Nálam a sorrend: AOAMB-(A). Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2024. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Július 19. Szerintem a Star Wars-ban az a jó, hogy annyira sokrétű, hogy a legtöbben megtalálják azt a szegmensét, amit nagyon kedvelni fognak. A magam részéről mindig imádtam a SW politikai vonulatát, és az Andor a Birodalomnak azon oldalát mutatta meg egy vérbeli politikai thriller keretében, amire mindig is vágytam. Irtózatosan jól felépített párbeszédek, mindkét oldal árnyalása, mert bár van jó és rossz, azért érdekek is vannak... Szóval nekem az Andor marad az első helyen. 1. Andor 2. Ahsoka 3. Acolyte 4. Mandalorian 5. Obi-Wan Kenobi 6. The Book of Boba Fett De 2-től lefelé a különbségek tényleg nüansznyiak, talán csak a TBoBF helye fix. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2024. Július 28. Hozzászólás ideje: 2024. Július 28. Én jelenleg így rangsorolnám az eddigi Star Wars sorozatokat (teszem hozzá, eddig mindegyiket imádom a maga nemében): 1. Ahsoka 2. The Acolyte 3. Obi-Wan Kenobi 4. The Mandalorian 5. The Book of Boba Fett 6. Andor 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2024. Július 28. Hozzászólás ideje: 2024. Július 28. 2024. 07. 18. - 12:23, Ody Mandrell írta: Nálam az a legjobb amit épp nézek. Nagyjából én is így vagyok vele. Az Acolyte hasonlít a Mandalorian-re abból a szempontból, hogy nem voltak előzetes várakozásaim, aztán nagyon megszerettem mindkét sorozatot, és ezek egy új sztorit indítottak el, szemben pl. az Obi-Wan Kenobival vagy az Ahsokával, amelyek egy-egy történet folytatását is jelentették, de ezzel együtt szintén izgalmasak és szerethetőek, tele emlékezetes pillanattal. Az Andor egészen más műfaj, a legkomorabb, és az elnyomás igazi arcát mutatja, de ebben remekel. A Book of Boba Fett pedig egy szórakoztató spin-off jelentős Mandós beütéssel. Ezeket hogy a csudába lehet jól rangsorolni? Most az Acolyte a legjobb, mert nagyon kellemes meglepetés lett, de a többi sorrendjéhez csak ennyit tudok írni: 1. Acolyte 2. Ahsoka, Obi-wan Kenobi, Mandalorian, Andor - ezen belül abszolút hangulatfüggő, mikor melyik. 3. Book of Boba Fett - ez is jó, de egy kicsit vérszegényebb a többinél történetben és jelentőségben is. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Július 28. Hozzászólás ideje: 2024. Július 28. Szavazhatsz is ha van kedved. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 10. Frissített lista: 1. The Book of Boba Fett 2-3. Andor, The Acolyte 4. The Mandalorian S1-S2 -------------------------------- 5. Ahsoka 6. The Mandalorian S3 7. Obi-Wan Kenobi A Mandót inkább én is szétszedtem. Andor és Acolyte között nehéz dönteni, az egyik egy tökéletes sci-fi, tökéletes dialógusokkal és színészi játékokkal, de közel nulla Star Wars hangulattal, a másik minden pórusában izzadja magából a Star Warst, viszont vannak benne gyengébb filmes megoldások, kevésbé ütős párbeszédek és karakterek. Ami a vonal felett van, azok összességében tetszettek, ami alatta, azok nem (azokban is vannak jó dolgok, csak ott nem annyira muskotályos a szőlő). 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 10. Érdekes, hogy a Mandóra csak ketten szavaztak. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 10. 2024. 07. 18. - 11:54, Donát írta: 1. Andor 2. Ahsoka, Acolyte 4. Mando 5. Obi-Wan 6. Book of Boba Fett Ez így nekem is jó. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. Augusztus 23. Jelen állás szerint már csak a Skeleton Crew-val fog bővülni ez a lista. Azért ez elég elkeserítő. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.