Jump to content

Box Office


Ody Mandrell

Recommended Posts

Három hét! Ennyi van hátra a film bemutatójáig. Ebben a topikban majd a mozis bevételi adatokat kísérjük figyelemmel. Addig is arra kérnék mindenkit, hogy tippelje meg a várható bevételt mind USA, mind világviszonylatban. Bár elismerem ehhez még elég kevés támpont áll rendelkezésre jelenleg (azt se tudjuk hány moziban vetítik az USA -ban). Gondolom nem fog úgy nyitni mint a TDK. :D

 

Az én tippjeim.

 

USA: 80 millió

USA -n kívül: 80 millió

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

A nyitóhétvégére számolok olyan negyven millát az USA-ban. Összbevételnek kétszáz milliót Amerikaországban, világviszonylatban meg úgy négyszázat. Az első hétre mindenhol nagy érdeklődést várok, aztán mély visszaesést. Az tuti, hogy el fog maradni a mozifilmektől.

Link to comment
Share on other sites

Kemény dió. Sok a fanyalgó a "minek csinálják, ha csak ilyen béna grafikát tudnak" hozzáállással. Ugyan akkor az animáció filmek mostanában elég jól mennek, és remélhetőleg a Star Wars név ellensúlyozza azokat akik elmaradnak, mert ez nem egy pixar féle mese.

 

Nyitóhétvége: 40 M

USA: 120 M

Worldwide: 280 M

 

A végére még egy észrevétel. A worldwide az amerikai és az össze többi külföldi bevételt jelenti együtt. Ha ennek fényében nézem a tippjeiteket akkor Ody szerint a film az USA-n kívül 0 dollárt fog keresni, Oldfighter szerint 200-200-at és frenkie a legoptimistább a worldwide 700 milliós becslésével.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Játszunk kicsit. Tippeljük meg a napi illetve hétvégi amerikai bevételeket. A filmet pénteken mutatják be, így kérek minden résztvevőt, hogy külön tippelje meg a pénteki premier napi, és a hétvégi (p-sz-v) bevételt is. Amit tudni érdemes, hogy 3300 -nál több moziban mutatják be a filmet. Hajrá! :hehe:

 

Hétvége: 38 millió (ebből péntek: 9 millió)

Link to comment
Share on other sites

Akkor ide várjuk az adatot, bocsi :)

Egyébként engem az idegesít már most, h nem azt fogják nézni sehol, h teszem azt 20 milliót hozott, h wow ennek a Lucasnak már visszajött az egész évadra költött pénz, hanem, h a Saga többi tagja +300milliót hozott, ezért majd azt mondják mindenhol, (mivel ez tuti nem lesz annyi), mert mekkora SZENZÁCIÓ, h bukott George Lucas és a Star Wars :)

Link to comment
Share on other sites

A Clone Wars pénteki kezdése NEM átlagos hanem nagyon jó! Legyőzte a Dark Knight-ot!!!

 

Pénteki kezdés:

 

1. Tropic Thunder $8.5M

2. Clone Wars $6.25M

3. Dark Knight $5M

4. Mirrors $4.2

5. Pineapple Express $3.2

 

A hétvége eredménye:

 

1.) Tropic Thunder $26 mill ($37 mill total)

2.) The Dark Knight $16.79 mill ($471 mill total)

3.) The Clone Wars $15.5 mill ($15.5 mill total)

 

Azt kell hogy mondjam...REMEK!

 

Az első hét végeredménye olyan 40-50 millió lesz a saját becslésem szerint....de a film már most NYERESÉGES!

Edited by Zééé
Link to comment
Share on other sites

Inkább az az érdem, hogy egy 1 hónapja futó film majdnem legyőzött egy premierfilmet - sőt az egész hétvégét nézve legyőzte. Én azért sokkal többet vártam a bevételétől, mert ez kicsit sem nevezhető jónak. Persze behozza a költségeket, de azért reménykedtem egy szép nagy számban.

Link to comment
Share on other sites

Megvannak a hétvégi becslések. A Clone Wars eszerint 15,5 milliót termelt a hétvégén, ami még az én becslésemet is alulmúlja, pedig én direkt a lehető legpesszimistább forgatókönyvet vettem elő, azt hivve, hogy ennél rosszabb nem lehet (igaz csak 2,5 millióval találtam mellé). Egy ekkora frenchise 3000 feletti moziszám mellett... nem csoda hogy arról irnak, hogy alig ültek a mozikban az egyes vetitéseken. Ilyen eredmény másképp nem jöhetett össze.

 

Az külön kiemelendő, hogy a szombati bevétel esett a péntekihez képest. (és bár ezek becslések, de a mojo nagyon ritkán téved jelentősen)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information