Ugrás a kommentre

Vélemények és javaslatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Itt a leírás, ha nem értesz valamit akkor keress meg: http://www.tutorial.hu/content/view/76/28/

Letölteni itt tudod: http://www.tutorial.hu/letoltes/index.php?...on.power.board& (core mappában van maga a rendszer)

Javaslom hogy az 1p3p1Final verziót szedd le, az működik csak ingyenes szervereken.

Amit javaslok (és működik is a szerveren):

http://www.uw.hu

http://www.extra.hu

Javítva! :hmm:

Örök hálám.Köszönöm szépen.Beleolvasgattam, valószínű menni fog.

Mi a különbség az "invision" és a "phpbb" fórum között?

Hozzászólás ideje:
Jééé, tényleg, újra van banner... hűde jó megfigyelő vagyok, hogy csak most tűnt fel... :hmm:

Csak fent. De nem is baj, legalább a kisebb felbontással élők is látják a szélét a szövegnek. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Hasonlóan néznek ki, de ennek az újnak pl. sokkal barátibb az admin felülete. Könnyebb vele dolgozni. Arról meg nem is szólva, hogy sokkal biztonságosabb.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Legas!Elolvastam a tutorialt.Egy nagy bajom van, hogy a fájlnak a jogait hogyan kell megváltoztatni?

(javítottam, bocs az elírásért)

Szerkesztve: - Obi1
Hozzászólás ideje:
Coce!Elolvastam a tutorialt.Egy nagy bajom van, hogy a fájlnak a jogait hogyan kell megváltoztatni?

A kérdésed a fórum motorjával kapcsolatos, vagy a képszerkesztésre vonatkozik? Mert a fórum cuccost Legastól kérdezd.

Hozzászólás ideje:
Legas!Elolvastam a tutorialt.Egy nagy bajom van, hogy a fájlnak a jogait hogyan kell megváltoztatni?

Attól függ mit használsz feltöltésre.

Ha Total Commander, akkor kijelölöd a mappát / fájlt, utána Fájl menü Attribútumok módosítása. Ott beírod a számot (777) és kész.

Ha pl. Flash FXP-vel töltesz fel, akkor kijelölöd a mappát / fájlt, utána Ctrl + O, beírod a számot és kész.

Hozzászólás ideje:
Attól függ mit használsz feltöltésre.

Ha Total Commander, akkor kijelölöd a mappát / fájlt, utána Fájl menü Attribútumok módosítása. Ott beírod a számot (777) és kész.

Ha pl. Flash FXP-vel töltesz fel, akkor kijelölöd a mappát / fájlt, utána Ctrl + O, beírod a számot és kész.

Köszi!

Hozzászólás ideje:

Eljött ez a pillanat is! Több mint másfél év után elhagyjuk az uw.hu szerverét, és egy fizetős helyre megyünk, ahol profi környezet biztosítja majd a fórum biztonságos, és ami fontosabb, ZAVARTALAN működését.

Egy-két nap és megtörténik a váltás, ezért legyetek résen. Persze mindenről tájékoztatni foglak benneteket, emailben is. Holnap fogom elfaxolni a szerződéseket, de a tárhely már most is él. A fórum címe: www.sagaforum.hu lesz.

Ez egy nagy lépés a fórum életében, és talán mondhatjuk, hogy ezzel egy magasabb szintre is lépünk. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez csak is az aktív fórumtársak érdeme, mert nélkületek biztosan nem létezne ez a hely. Mindig leírom ezt, mert egy fórumot az aktív közösség tart életben, és ez teszi lehetővé, hogy fejlődjön.

Külön köszönetet kell mondanom két barátomnak, akik a technikai és anyagi segítséget megadták a továbblépéshez, és a jelenlegi fórum működéséhez. Coce Plant fele arányban állja a költözés költségeit, amiért nagy-nagy köszönet jár neki. Vakon megbízott bennem, amikor elküdte a pénz rá eső felét, pedig nem tudhatta bízhat-e bennem (remélem rászolgáltam a bizalomra coce :P ). A másik személy pedig LeGaS barátunk, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett a fórum design, és működtetés terén. Egyben ő lesz a technikai felelős továbbra is. Társadalmi munkában vállalja mindezt, ami mégjobban rávílágít munkája értékére.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek, hogy eddig eljuthattunk, és további kellemes fórumozást kívánok!

May the force be wit us!

Hozzászólás ideje:

Szétrúgtam volna a segged barátom. :P Éljen sokáig a SAGAFORUM!!

Nagy köszönet jár nektek is, hogy a költözést lebonyolítjátok!!! Most kicsit álmos vagyok egy nagyobb beszédhez, majd a tárhelyavató bulin 2 nap múlva élnék inkább a lehetőséggel. :P

Hozzászólás ideje:
Eljött ez a pillanat is! Több mint másfél év után elhagyjuk az uw.hu szerverét, és egy fizetős helyre megyünk, ahol profi környezet biztosítja majd a fórum biztonságos, és ami fontosabb, ZAVARTALAN működését.

Minden a tervek szerint halad... Remek, remek!!! :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.