Pildi Hozzászólás ideje: 2011. November 14. Hozzászólás ideje: 2011. November 14. Egyetértek Odyval és Donáttal! Én is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 14. Hozzászólás ideje: 2011. November 14. Donát gondolatmenetén haladva (egyébként 10/10 Donát, gratula) megkérnék mindenkit, hogy tartózkodjunk Ben minősítésétől. Én megadtam neki a lehetőséget, és a kezdet jól is sikerült. Becsülöm, hogy leírta mi bántja igazából, és én nem haragszok rá azért miket írt pl. rólam. Nem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem. A jövőben maradjunk a fórumról beszélgetésnél, a többi topikban pedig mehet az SW diskurzus. Ok rendben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. November 15. Senki ne ijedjen meg, nem töröltem a hozzászólásokat, csupán áthelyeztem az egyéb fontos topikba. Ott folytathatjuk. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Csinálhatnátok egy játékokról szóló mappát is. Mellesleg valaki elmozgatta az egyik hozzászólásomat és még csak véletlenül se találom, hogy hova került Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Csinálhatnátok egy játékokról szóló mappát is. Mellesleg valaki elmozgatta az egyik hozzászólásomat és még csak véletlenül se találom, hogy hova került Videó játékokra gondolsz? Mert olyan van. Sima is és SW -s is. Melyik hozzászólásodat mozgatták el? Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Videó játékokra gondolsz? Mert olyan van. Sima is és SW -s is. Melyik hozzászólásodat mozgatták el? Arról írtam, hogy mennyi SW:CW terméket látok Angliában, amit a "A The Clone Wars animációs sorozat 3.0"-ba írtam. A játékos mappát se látom, de lehet vak vagyok. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Arról írtam, hogy mennyi SW:CW terméket látok Angliában, amit a "A The Clone Wars animációs sorozat 3.0"-ba írtam. Ezt én épp ott olvastam, és úgy látom, még most is ott van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Arról írtam, hogy mennyi SW:CW terméket látok Angliában, amit a "A The Clone Wars animációs sorozat 3.0"-ba írtam. Az ott is van. A játékos mappát se látom, de lehet vak vagyok. A Külvilág témában van az általános játékokról szóló topik, míg az sw-s játékokat az Expanded Universe témakörben találod. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Ehh... Szóval.... izé... Megszokásból az utolsó oldalra kattintottam és még az sem zavart, hogy a dátumok nem jók. Bocsánat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Ehh... Szóval.... izé... Megszokásból az utolsó oldalra kattintottam és még az sem zavart, hogy a dátumok nem jók. Bocsánat. Semmi gond. Itt másképp van a számozás. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Hol tudok kiírni rangot az avatar alá? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Hol tudok kiírni rangot az avatar alá? Én tudok kiírni neked. Mi legyen? Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Én tudok kiírni neked. Mi legyen? "Crazy Ahsoka Addict" már ha megfelelő Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 12. "Crazy Ahsoka Addict" már ha megfelelő Nekem jó. Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Hozzászólás ideje: 2011. December 12. Nekem jó. Azért gondoltam, mert illik is rám Ha már úgyis mindenki idiótának tart.... Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Azért gondoltam, mert illik is rám Ha már úgyis mindenki idiótának tart.... Ne ostorozd már magad állandóan... Válasz
Ben Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Ne ostorozd már magad állandóan... Miért nem így van? Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Miért nem így van? Én speckó nem tartalak annak Tudom min mész keresztül. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Ne etessétek a TROLL-t!! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Ne etessétek a TROLL-t!! Problem? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Ne etessétek a TROLL-t!! Senki nem eteti, ennek ellenére, szemmel láthatóan nem unja a témát. Az ignorálás sem működik, kérdem én: mire várunk? Szerintem ember nem kapott még ennyi megértést és türelmet, mint Ben jó néhány ember, köztük az én részemről... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Órákon keresztül próbáltam meg beszélni a fejével és segíteni neki, hogy be tudjon illeszkedni a fórum közösségébe, de ahelyett, hogy odafigyelt volna rám, a szavaimnak a háromnegyede nem jutott el az agyáig, a maradék egynegyedét pedig teljesen fordítva értelmezte. Világosan megmondtam neki valamit és képes az ellenkezőjét hazudni rólam az egyik topikban. Azok után, hogy én mindent megteszek, hogy segítsek neki, ezt enyhén szólva árulásnak érzem. De ezek után lesz*rom Ben, hogy mi történik veled, világos? És ha ilyen patkány módon viselkedsz, ne csodálkozz, hogy nincsen barátnőd. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. A személyes ügyeket innentől privátban tessék rendezni. Aki képben van, az úgy is tudja, hogy mi fán terem az amit Ben művel. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 13. Hozzászólás ideje: 2011. December 13. A személyes ügyeket innentől privátban tessék rendezni. Aki képben van, az úgy is tudja, hogy mi fán terem az amit Ben művel. Részemről lezártnak tekintem a dolgot. Hallgatnom kellett volna a korábbi bölcs tanácsodra: Don't feed the trolls! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Ben küldtem neked egy PM-et Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. (szerkesztve) Lenne egy olyan kérdésem, hogy: nekem ezen a weboldalon, legfelül három embert látni, nevezetesen Qui-Gon Jinn, Anakin Skywalker, van még egy ember, akit nem ismerek meg. Ki lehet ő? Szerkesztve: 2011. December 14. - SZKipi Padawan Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Lenne egy olyan kérdésem, hogy: nekem ezen a weboldalon, legfelül három embert látni, nevezetesen Qui-Gon Jinn, Anakin Skywalker, van még egy ember, akit nem ismerek meg. Ki lehet ő? Hát Luke, ki más? Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Hát Luke, ki más? Alig lehet megismerni, legalább is számomra. De ha jobban bele gondolok, akkor logikusnak is kellett volna, hogy legyen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 14. Alig lehet megismerni, legalább is számomra. De ha jobban bele gondolok, akkor logikusnak is kellett volna, hogy legyen! Jabba palotájában készült a kép. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.