Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Hozzászólás ideje: 2012. November 8. Nem! Csatlakozom. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Szerintem se legyen így, egy Ben elég volt bőven. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Pedig vicces volt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Már akinek. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Pedig vicces volt. Már akinek. Egy ideig én is röhögtem a hülyeségén, de nagyon gyorsan idegesítővé vált. Szerintem sem kéne megnyitni mindenkinek a fórumot. Nagyon nem hiányzik, hogy tele legyen fikabajnokokkal. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Egy ideig én is röhögtem a hülyeségén, de nagyon gyorsan idegesítővé vált. Szerintem sem kéne megnyitni mindenkinek a fórumot. Nagyon nem hiányzik, hogy tele legyen fikabajnokokkal. Így is több van a fórumon a szükségesnél, mi lesz itt akkor, ha érkezik az EPVII.? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Nyugi gyerekek, nem lesz nyìlt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Szerintem se legyen így, egy Ben elég volt bőven. Meg egy F, Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Mostanában más is tapasztalja, hogy bár elolvastam minden hozzászólást az adott topikban, mégis marad mellette a kis sárga "olvasatlan hsz" embléma? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Megesik, nálam például a laptopon rendszeresen így van. CTRL+F5 és helyrebillen egy időre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Mostanában más is tapasztalja, hogy bár elolvastam minden hozzászólást az adott topikban, mégis marad mellette a kis sárga "olvasatlan hsz" embléma? Nálam nem szokott ilyen lenni. Változott valami a gépen? Mert ez böngészőbeállítási hiba is lehet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Nálam nem szokott ilyen lenni. Változott valami a gépen? Mert ez böngészőbeállítási hiba is lehet. Nem, ráadásul mind a laptopon, mind az asztali gépemen egy héttel ezelőtt kezdődött a dolog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 11. Nálam jó. Esetleg töröld a sütiket (az oldal alján lehet), az megoldhatja a problémákat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Abba belegondoltatok már, hogy 2015 -ben lesz tíz éves a fórum? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Csak tíz nappal ezelőtt dumáltunk erről, itt, még te is hozzászóltál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Ez valamiért teljesen kiesett nekem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Mit szólnátok, ha csak akkor lehetne olvasni a fórumot ha be van lépve valaki? Vagy ez már túl bezárkózós lenne? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Ez valamiért teljesen kiesett nekem. A korral jár. Szerintem azért ennyire ne csukjuk magunkra a kapukat. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Szerintem azért ennyire ne csukjuk magunkra a kapukat. Szerintem se. Én pl. munkahelyről néha-néha szoktam itt böngészni, és belépni nem nagyon akarnék ehhez.Másrészről meg úgy senki új nem találna ide, és kapna kedvet ahhoz, hogy regelni akarjon. Értelmes embereknek sem lenne esélyük. Az a módszer, ahogy Ody szűri a jelentkezőket, jól működik, ahogy hallottam, így tovább zárkózni nem kellene. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Szerintem is hagyjuk meg a lehetőséget a kivülállóknak az olvasásra. Lehet így még sok értelmes embert szerezni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Hozzászólás ideje: 2012. November 12. Szerintem se jó ötlet. Én pl. anno a fórum olvasása után kaptam kedvet a regisztrációhoz. És elvileg annak örülünk, ha jönnek új arcok, nem? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Azért nem egészen, de tényleg nem egy bonyolult dolog Dehogynem. Csak be kell másolni az egész youtube-os linket és ott a videó. A régi videónál kellett az egyenlőségjel utáni rész. Ez már jobb fórummotor. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Dehogynem. Csak be kell másolni az egész youtube-os linket és ott a videó. A régi videónál kellett az egyenlőségjel utáni rész. Ez már jobb fórummotor. De media tag mögé kell tenni... nemcsak simán berakni ctrl+v-vel. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Nálam a sima ctrl+v-vel is működik bármiféle tag nélkül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Néha az is kevés. Vannak olyan youtube linkek, amiket a fórum nem lát. Vagyis csak egy olyan fajtája van. Egyszerűen ki lehet nyerni a jó linket a videó alatti részből. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Hozzászólás ideje: 2012. November 16. (szerkesztve) Néha az is kevés. Vannak olyan youtube linkek, amiket a fórum nem lát. Vagyis csak egy olyan fajtája van. Egyszerűen ki lehet nyerni a jó linket a videó alatti részből. Ha mondjuk gáz a link akkor a videó alatti linket kell beszúrni? Ezt jó tudni. Nálam a sima ctrl+v-vel is működik bármiféle tag nélkül. Nálam is. Csak másolok. Szerkesztve: 2012. November 16. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Ha mondjuk gáz a link akkor a videó alatti linket kell beszúrni? Ezt jó tudni. Videó alatt: megosztás -> beállítások -> hosszú link. Az lesz a jó. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Hozzászólás ideje: 2012. November 16. Videó alatt: megosztás -> beállítások -> hosszú link. Az lesz a jó. Köszi. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Hozzászólás ideje: 2012. November 17. (szerkesztve) Ody! A böngészőm szerint malware került a "Nahát hiszen őt ismerem!" topikba a spiderman-web.com-ról. Abszolút analfabéta vagyok ilyen téren, nem tudom hogy ez konkrétan mit jelent és mit lehet vele kezdeni, vagy hogy csak nálam sz*rakodik valami de gondoltam szólok. Szerkesztve: 2012. November 17. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. November 17. Köszi, de sokat nem lehet kezdeni vele. Valószínűleg a böngésződ téved. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.