Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 27. Ma kifizetésre került az éves fórum költség, ami 35.124 forintot tett ki. Érdekes módon, ezúttal 6000 forinttal olcsóbb volt a díj. Kellemes meglepetés a többi díjnövekedés mellett. A pénzügyi helyzetet a kiemelt posztban követhetitek nyomon. 1 7 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 26. Skacok! Megjött a fórummotor számlája, és sajnos több, mint amennyi pénzünk maradt, így annak aki tud még támogatást nyújtani, azt nagyon megköszönnénk! Tudom, ínséges időket élünk, de hátha... A link fent található a patronálási kék sávban. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Október 27. Hozzászólás ideje: 2022. Október 27. Holnap lesz fizetés ,és utalom is. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 27. Előre is nagyon köszönjük, Frenkie! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 27. Hozzászólás ideje: 2022. Október 27. Nagyon köszi, Frenkie! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. @SimonZ, @Rog és @gafz nagyon szépen köszönjük a támogatást! Ne haragudjatok, hogy tegnap nem írtam, de a Fradi meccs lefoglalt és csak most láttam az összegeket. Köszönjük! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Nagyon szépen köszönjük! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. @Darth Sky és @Frenkie megjött a támogatásotok, nagyon szépen köszönjük. Jó látni, hogy továbbra is a szíveteken viselitek a fórum létét. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Köszi szépen! Nagyok vagytok. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Darth Sky és @Frenkie megjött a támogatásotok, nagyon szépen köszönjük. Jó látni, hogy továbbra is a szíveteken viselitek a fórum létét. 4 perccel korábban, Dzséjt írta: Köszi szépen! Nagyok vagytok. Személy szerint mindig örülök ha tudok segíteni. Ez a fórum az internet gyöngyszeme, maradjon is fent még jó sokáig. 3 Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Hozzászólás ideje: 2022. Október 28. Nagyon szívesen! 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. 2022. 10. 28. - 13:48, Ody Mandrell írta: @Darth Sky és @Frenkie megjött a támogatásotok, nagyon szépen köszönjük. Jó látni, hogy továbbra is a szíveteken viselitek a fórum létét. 2022. 10. 28. - 13:52, Dzséjt írta: Köszi szépen! Nagyok vagytok. Szívesen segítek, ha tudok. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. @Pildi neked is köszönjük a támogatást! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. Kifizettük a fórum motor esedékes költségét, 24.020 Forintot. 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Október 30. Hozzászólás ideje: 2022. Október 30. Köszi szépen, @Pildi! 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Többen mondták innen a fórumról nekem szóban hogy ha be van taggelve a nicknevem akkor a fórum értesítést küld és így észreveszem azon topikokat is melyet nem követek be. Láttam azóta a Sport topicban @Donát is megtette hogy emlékeztessen a VB-re. Namost nálam ez nem működik. Hiába taggel be bárki bármely fórumban nem kapok róla értesítést. Mit kell ehhez beállítani? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Hozzászólás ideje: 2022. November 17. 23 perccel korábban, Frenkie írta: Többen mondták innen a fórumról nekem szóban hogy ha be van taggelve a nicknevem akkor a fórum értesítést küld és így észreveszem azon topikokat is melyet nem követek be. Láttam azóta a Sport topicban @Donát is megtette hogy emlékeztessen a VB-re. Namost nálam ez nem működik. Hiába taggel be bárki bármely fórumban nem kapok róla értesítést. Mit kell ehhez beállítani? A profil adatoknál, az értesítési beállításoknál nézd meg. Aztán kipróbáljuk. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Hozzászólás ideje: 2022. November 17. 42 perccel korábban, Pildi írta: A profil adatoknál, az értesítési beállításoknál nézd meg. Aztán kipróbáljuk. Beállítottam az értesítési listát mindenhol(egy kivételével mindenhol be volt eddig is kapcsolva mindenhol). Nézzünk egy próbát. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 17. @Frenkie próba. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Éppen most , Ody Mandrell írta: @Frenkie próba. MÚKÖDIK!!!. Köszi. Iszok is egy whiskeyt rá. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 17. Az élet apró örömei. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. November 25. Kifizettük a fél éves skin költségét is, ami 3983 forintra rúg. Újfent köszönjük a támogatásotokat, nagyon sokat jelent a fórum életében! 5 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Miért kezdtem el látni az első hozzászólásokat témánként? Nem tetszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Nem tudom miért kezdted el látni, semmi változtatás nem volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Hozzászólás ideje: 2022. December 2. 56 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem tudom miért kezdted el látni, semmi változtatás nem volt. Megvan! Az új topik melleti gombbal ezt lehet állítani. Ma is tanultam valami újat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 2. Félrenyomtad.... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Hozzászólás ideje: 2022. December 3. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Félrenyomtad.... Elnyomódott valószínűleg, ez viszont nem változtat a tényen hogy ez a funkció arra való hogy mutassa a nyitó hozzászólást is. Én ezt nem tudtam, és vélhetően te se, mert akkor ezt javasoltad volna hogy állítsam át. Vagy ha tudtad de nem mondtad, akkor jó szemét vagy. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 3. Nem tudtam mert nem használom ezeket a nézeteket. Egyébként a fő oldalon van egy harmadik is, ami csempék formájában mutatja a fórumot. Nagyon szép. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.