Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 27.2 éve Szerző Ma kifizetésre került az éves fórum költség, ami 35.124 forintot tett ki. Érdekes módon, ezúttal 6000 forinttal olcsóbb volt a díj. Kellemes meglepetés a többi díjnövekedés mellett. A pénzügyi helyzetet a kiemelt posztban követhetitek nyomon.
Hozzászólás ideje: 2022. Október 26.2 éve Szerző Skacok! Megjött a fórummotor számlája, és sajnos több, mint amennyi pénzünk maradt, így annak aki tud még támogatást nyújtani, azt nagyon megköszönnénk! Tudom, ínséges időket élünk, de hátha... A link fent található a patronálási kék sávban.
Hozzászólás ideje: 2022. Október 28.2 éve Szerző @SimonZ, @Rog és @gafz nagyon szépen köszönjük a támogatást! Ne haragudjatok, hogy tegnap nem írtam, de a Fradi meccs lefoglalt és csak most láttam az összegeket. Köszönjük!
Hozzászólás ideje: 2022. Október 28.2 éve Szerző @Darth Sky és @Frenkie megjött a támogatásotok, nagyon szépen köszönjük. Jó látni, hogy továbbra is a szíveteken viselitek a fórum létét.
Hozzászólás ideje: 2022. Október 28.2 éve 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Darth Sky és @Frenkie megjött a támogatásotok, nagyon szépen köszönjük. Jó látni, hogy továbbra is a szíveteken viselitek a fórum létét. 4 perccel korábban, Dzséjt írta: Köszi szépen! Nagyok vagytok. Személy szerint mindig örülök ha tudok segíteni. Ez a fórum az internet gyöngyszeme, maradjon is fent még jó sokáig.
Hozzászólás ideje: 2022. Október 29.2 éve 2022. 10. 28. - 13:48, Ody Mandrell írta: @Darth Sky és @Frenkie megjött a támogatásotok, nagyon szépen köszönjük. Jó látni, hogy továbbra is a szíveteken viselitek a fórum létét. 2022. 10. 28. - 13:52, Dzséjt írta: Köszi szépen! Nagyok vagytok. Szívesen segítek, ha tudok.
Hozzászólás ideje: 2022. Október 29.2 éve Szerző Kifizettük a fórum motor esedékes költségét, 24.020 Forintot.
Hozzászólás ideje: 2022. November 17.2 éve Többen mondták innen a fórumról nekem szóban hogy ha be van taggelve a nicknevem akkor a fórum értesítést küld és így észreveszem azon topikokat is melyet nem követek be. Láttam azóta a Sport topicban @Donát is megtette hogy emlékeztessen a VB-re. Namost nálam ez nem működik. Hiába taggel be bárki bármely fórumban nem kapok róla értesítést. Mit kell ehhez beállítani?
Hozzászólás ideje: 2022. November 17.2 éve 23 perccel korábban, Frenkie írta: Többen mondták innen a fórumról nekem szóban hogy ha be van taggelve a nicknevem akkor a fórum értesítést küld és így észreveszem azon topikokat is melyet nem követek be. Láttam azóta a Sport topicban @Donát is megtette hogy emlékeztessen a VB-re. Namost nálam ez nem működik. Hiába taggel be bárki bármely fórumban nem kapok róla értesítést. Mit kell ehhez beállítani? A profil adatoknál, az értesítési beállításoknál nézd meg. Aztán kipróbáljuk.
Hozzászólás ideje: 2022. November 17.2 éve 42 perccel korábban, Pildi írta: A profil adatoknál, az értesítési beállításoknál nézd meg. Aztán kipróbáljuk. Beállítottam az értesítési listát mindenhol(egy kivételével mindenhol be volt eddig is kapcsolva mindenhol). Nézzünk egy próbát.
Hozzászólás ideje: 2022. November 17.2 éve Éppen most , Ody Mandrell írta: @Frenkie próba. MÚKÖDIK!!!. Köszi. Iszok is egy whiskeyt rá.
Hozzászólás ideje: 2022. November 25.2 éve Szerző Kifizettük a fél éves skin költségét is, ami 3983 forintra rúg. Újfent köszönjük a támogatásotokat, nagyon sokat jelent a fórum életében!
Hozzászólás ideje: 2022. December 2.2 éve Miért kezdtem el látni az első hozzászólásokat témánként? Nem tetszik.
Hozzászólás ideje: 2022. December 2.2 éve Szerző Nem tudom miért kezdted el látni, semmi változtatás nem volt.
Hozzászólás ideje: 2022. December 2.2 éve 56 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem tudom miért kezdted el látni, semmi változtatás nem volt. Megvan! Az új topik melleti gombbal ezt lehet állítani. Ma is tanultam valami újat!
Hozzászólás ideje: 2022. December 3.2 éve 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Félrenyomtad.... Elnyomódott valószínűleg, ez viszont nem változtat a tényen hogy ez a funkció arra való hogy mutassa a nyitó hozzászólást is. Én ezt nem tudtam, és vélhetően te se, mert akkor ezt javasoltad volna hogy állítsam át. Vagy ha tudtad de nem mondtad, akkor jó szemét vagy.
Hozzászólás ideje: 2022. December 3.2 éve Szerző Nem tudtam mert nem használom ezeket a nézeteket. Egyébként a fő oldalon van egy harmadik is, ami csempék formájában mutatja a fórumot. Nagyon szép.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.