Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Jó lesz ez! Pláne, hogy nem veszett el semmi. A néhány beállítást, ami meg kissé rejtve van, megszokjuk!
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Én még azt hittem hogy ez csak még ideiglenes fórum. Jó hír hogy et a vége. Brutálisan átalakult az egész, de bele fogok szokni. Jelenleg nagyon szokatlan. De a fórum 20 éves történetében voltak már ilyen változtatások, ezt is meg fogom szokni.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Szerző Igazából a nagy része úgy van, mit eddig csak sűrítve. :) A filmeken és sorozatokon túl történt nagyobb változás, de minden ami korábban látható volt a főlapon, most is ugyanúgy ott van. :D 12 órával ezelőtt, Dzséjt írta:De, ahogy elnézem a képszerkesztés is egyszerűsödött,Igen! A képek és videók méretét saját magad tudod alakítani a jobb alsó sarokban lévő kis pont segítségével, ami által olyan méretűre húzod össze amilyenre akarod. :)
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Még kissé szokatlan, de nagyon szép és igényes lett, gratula!
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Még meg kell szokni, de jól néz ki. Amikor telefonról nyitottam meg ott feljött valami jelzés, hogy használjam az alkalmazást... van swsaga mobilapp is?
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Szerző Pár másodperce, Wilde írta:Még meg kell szokni, de jól néz ki. Amikor telefonról nyitottam meg ott feljött valami jelzés, hogy használjam az alkalmazást... van swsaga mobilapp is?Tudtommal nincs. 😅 Viszont van valami ilyen lehetőség, de mélyebben még nem merültem el a témában.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Tudtommal nincs. 😅 Viszont van valami ilyen lehetőség, de mélyebben még nem merültem el a témában.Köszi, utána kerestem is az appok között de nem találtam.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Szerző Az invision-nek van appja. Abba lehetne valahogy aplikálni az oldalt...
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Szerző 16 perccel korábban, Wilde írta:A spoilert még nem találtam meg itt az új elrendezésben ezért igyekszem ezt szem előtt tartva írni.Fentebb írtam, hogy lehet előcsalni. Az előző oldalon megtalálod. Egyébként azt ígérik, hogy a következő frissítésben már könnyen elérhető helyre teszik a soiler kapcsolót. Szerkesztve: Augusztus 16.Aug. 16. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Magával a kinézettel nincs gondom, csak az "Olvasatlan tartalom" lapról eltűnt az "Olvasottnak jelölve" gomb amit hiányolok, illetve ugyanezen lapon illetve a "Minden aktivitás" lapon is nekem kicsit összefolynak a különböző hsz-ek, topic-on belül jó, hogy van egy kis hely két hsz között. Azt vettem még észre, hogy az "Olvasatlan tartalom" és a "Minden aktivitás" lapon is a spoiler mögé tett tartalom szövege is megjelenik.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 04:135 napja Szerző 6 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:Magával a kinézettel nincs gondom, csak az "Olvasatlan tartalom" lapról eltűnt az "Olvasottnak jelölve" gombNem szoktam használni ezt a részét a fórumnak. Egyébként az olvasottnak jelölve opció a profil menüben van, az oldal tetején.Amiket írtál mobil vagy asztali nézetkor jelentkeznek?
Hozzászólás ideje: Vasárnap 17:375 napja 2025. 08. 16. - 12:36, Ody Mandrell írta:Fentebb írtam, hogy lehet előcsalni. Az előző oldalon megtalálod. Egyébként azt ígérik, hogy a következő frissítésben már könnyen elérhető helyre teszik a soiler kapcsolót.Köszi, most már megvan. Még annyi észrevételem lenne, hogy amikor megnyitom az Aktivitás menüt és ott látom a hozzászólásokat, akkor Dzséjt válasza ami spoiler mögött van a topicban az Aktivitás menüben simán olvasható... ez a régi fórumon is így volt? Mert így aki el akar kerülni egy spoiler mögötti hózzászólást simán belefuthat véletlenül.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 18:025 napja Szerző Megmondom őszintén nem tudom hogy volt a régi fórumban. Sose használtam ezt a funkciót. Holnap utánanézek a dolognak.
Hozzászólás ideje: Vasárnap 21:525 napja 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Nem szoktam használni ezt a részét a fórumnak. Egyébként az olvasottnak jelölve opció a profil menüben van, az oldal tetején.Amiket írtál mobil vagy asztali nézetkor jelentkeznek?Eddig volt az "Olvasatlan tartalom" lapon is egy gomb rá, de akkor majd használom a profilost.Asztali nézet.
Hozzászólás ideje: Hétfő 05:494 napja Szerző Akkor ez sajnos most ebben nincs benne. Szerkesztve: Szerda 07:112 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Tegnap 16:161 napja 2025. 08. 20. - 15:57, Donát írta:Spoiler tesztTesztBla blaVálaszEgészen biztos vagy benne, hogy bla bla, nem pedig alb alb? Szerkesztve: Tegnap 16:161 napja - Iqvi
Hozzászólás ideje: Tegnap 21:111 napja TesztStar Wars Vicc- Miért lepik el a Jedi-k Kaposvárt?- Mert Szita Károly.
Hozzászólás ideje: Tegnap 22:281 napja 1 órával korábban, Bence1997 írta:TesztStar Wars Vicc- Miért lepik el a Jedi-k Kaposvárt?- Mert Szita Károly.
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája 13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:A megszokott kicsik vannak, töröld a catch képeket.Na most újat mondtál. Úgy mondd, hogy egy boomer is megértse! :)
Hozzászólás ideje: 15 órával korábban15 órája Szerző 3 órával ezelőtt, csoli1138 írta:Na most újat mondtál. Úgy mondd, hogy egy boomer is megértse! :)Chrome-ban.BeállításokAdatvédelem és biztonságBöngészési adatok törléseGyorsítóban lévő képek és fájlok törlése (csak ezt érdemes bejelölni)Ennyi. Szerkesztve: 15 órával korábban15 órája - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 5 órával korábban5 órája Köszi szépen, gondolom firefoxban is kb ez lesz, majd megnézem!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.