Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én még azt hittem hogy ez csak még ideiglenes fórum. Jó hír hogy et a vége. Brutálisan átalakult az egész, de bele fogok szokni. Jelenleg nagyon szokatlan. De a fórum 20 éves történetében voltak már ilyen változtatások, ezt is meg fogom szokni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Igazából a nagy része úgy van, mit eddig csak sűrítve. :) A filmeken és sorozatokon túl történt nagyobb változás, de minden ami korábban látható volt a főlapon, most is ugyanúgy ott van. :D

12 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

De, ahogy elnézem a képszerkesztés is egyszerűsödött,

Igen! A képek és videók méretét saját magad tudod alakítani a jobb alsó sarokban lévő kis pont segítségével, ami által olyan méretűre húzod össze amilyenre akarod. :)

Hozzászólás ideje:

Még meg kell szokni, de jól néz ki. Amikor telefonról nyitottam meg ott feljött valami jelzés, hogy használjam az alkalmazást... van swsaga mobilapp is?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Pár másodperce, Wilde írta:

Még meg kell szokni, de jól néz ki. Amikor telefonról nyitottam meg ott feljött valami jelzés, hogy használjam az alkalmazást... van swsaga mobilapp is?

Tudtommal nincs. 😅 Viszont van valami ilyen lehetőség, de mélyebben még nem merültem el a témában.

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Tudtommal nincs. 😅 Viszont van valami ilyen lehetőség, de mélyebben még nem merültem el a témában.

Köszi, utána kerestem is az appok között de nem találtam.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
16 perccel korábban, Wilde írta:

A spoilert még nem találtam meg itt az új elrendezésben ezért igyekszem ezt szem előtt tartva írni.

Fentebb írtam, hogy lehet előcsalni. Az előző oldalon megtalálod. peace Egyébként azt ígérik, hogy a következő frissítésben már könnyen elérhető helyre teszik a soiler kapcsolót.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Magával a kinézettel nincs gondom, csak az "Olvasatlan tartalom" lapról eltűnt az "Olvasottnak jelölve" gomb amit hiányolok, illetve ugyanezen lapon illetve a "Minden aktivitás" lapon is nekem kicsit összefolynak a különböző hsz-ek, topic-on belül jó, hogy van egy kis hely két hsz között. Azt vettem még észre, hogy az "Olvasatlan tartalom" és a "Minden aktivitás" lapon is a spoiler mögé tett tartalom szövege is megjelenik.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
6 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Magával a kinézettel nincs gondom, csak az "Olvasatlan tartalom" lapról eltűnt az "Olvasottnak jelölve" gomb

Nem szoktam használni ezt a részét a fórumnak. Egyébként az olvasottnak jelölve opció a profil menüben van, az oldal tetején.

Amiket írtál mobil vagy asztali nézetkor jelentkeznek?

Hozzászólás ideje:
2025. 08. 16. - 12:36, Ody Mandrell írta:

Fentebb írtam, hogy lehet előcsalni. Az előző oldalon megtalálod. peace Egyébként azt ígérik, hogy a következő frissítésben már könnyen elérhető helyre teszik a soiler kapcsolót.

Köszi, most már megvan. Még annyi észrevételem lenne, hogy amikor megnyitom az Aktivitás menüt és ott látom a hozzászólásokat, akkor Dzséjt válasza ami spoiler mögött van a topicban az Aktivitás menüben simán olvasható... ez a régi fórumon is így volt? Mert így aki el akar kerülni egy spoiler mögötti hózzászólást simán belefuthat véletlenül.

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nem szoktam használni ezt a részét a fórumnak. Egyébként az olvasottnak jelölve opció a profil menüben van, az oldal tetején.

Amiket írtál mobil vagy asztali nézetkor jelentkeznek?

Eddig volt az "Olvasatlan tartalom" lapon is egy gomb rá, de akkor majd használom a profilost.

Asztali nézet.

Hozzászólás ideje:
2025. 08. 20. - 15:57, Donát írta:

Spoiler teszt

Teszt

Bla bla

Válasz

Egészen biztos vagy benne, hogy bla bla, nem pedig alb alb?

Szerkesztve: - Iqvi

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A megszokott kicsik vannak, töröld a catch képeket.

Na most újat mondtál. Úgy mondd, hogy egy boomer is megértse! :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Na most újat mondtál. Úgy mondd, hogy egy boomer is megértse! :)

Chrome-ban.

1. Beállítások

2. Adatvédelem és biztonság

3. Böngészési adatok törlése

4. Gyorsítóban lévő képek és fájlok törlése (csak ezt érdemes bejelölni)

Ennyi. )

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.