Hozzászólás ideje: 2012. Március 31.13 éve Részemről le. Nabo megmondta nekem a frankót, úgyhogy jobb, ha nem is válaszolok, hiszen addig lesz béke...
Hozzászólás ideje: 2012. Március 31.13 éve Részemről le. Nabo megmondta nekem a frankót, úgyhogy jobb, ha nem is válaszolok, hiszen addig lesz béke... Írtam neked PM-t Ben, majd arra azért válaszolj
Hozzászólás ideje: 2012. Március 31.13 éve Írtam neked PM-t Ben, majd arra azért válaszolj Megtörtént. Örülök, hogy te legalább érdemben is tudsz válaszolni.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 1.13 éve Szerző Közben szép csendben meghaladtuk a negyed millió hozzászólást.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 1.13 éve Közben szép csendben meghaladtuk a negyed millió hozzászólást. Váltsuk be aranyra ezt a számot. Vajon milyen lehet most az árfolyama?
Hozzászólás ideje: 2012. Április 2.13 éve Hm, negyedmillió?! Az ha jól számolom minimum tíz sör fejenként a kövi talin ünneplés gyanánt.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 2.13 éve Tudod hol teljesítesz te annyit! De én legalább próbálkoznék.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 2.13 éve Valóban szép szám Azt a sörmennyiséget meg tudjuk osztani egymás között Szerkesztve: 2012. Április 2.13 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2012. Április 2.13 éve Szerző Hm, negyedmillió?! Az ha jól számolom minimum tíz sör fejenként a kövi talin ünneplés gyanánt. Kezdheted gyűjteni a pénzt.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 2.13 éve Valóban szép szám Azt a sörmennyiséget meg tudjuk osztani egymás között Ilyen jeles alkalomra még én is innék sört.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 2.13 éve Hm, negyedmillió?! Az ha jól számolom minimum tíz sör fejenként a kövi talin ünneplés gyanánt. Mivel te nem iszol a részedet megisszuk mi. Mondjuk 10 sör tényleg kemény egy este ,de nyáron egész nap nem sok.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 3.13 éve Mondjuk 10 sör tényleg kemény egy este ,de nyáron egész nap nem sok. Majd nyáron ünnepelünk
Hozzászólás ideje: 2012. Április 3.13 éve Mivel te nem iszol a részedet megisszuk mi. Mondjuk 10 sör tényleg kemény egy este ,de nyáron egész nap nem sok. Pláne mondjuk egy kertipartis fórumtalálkozón.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 4.13 éve Igaz van még egy kis híja, de lassan én is elérkezem a 2000. hozzászóláshoz 6 év elteltével ez a minimum
Hozzászólás ideje: 2012. Április 4.13 éve Nálam "csak" 227 ezer hsz-t jelez, szal sztem nincs még meg a negyedmillió
Hozzászólás ideje: 2012. Április 4.13 éve Nálam "csak" 227 ezer hsz-t jelez, szal sztem nincs még meg a negyedmillió Tudtommal 225 ezer már negyed millió.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 4.13 éve Szerintem meg 250 ezer a negyedmillió. Szerkesztve: 2012. Április 4.13 éve - KisKósa
Hozzászólás ideje: 2012. Április 4.13 éve Hmm... na jó, ez ciki volt, de késő van már. Akkor viszont nem csak én számoltam el magam a jelek szerint.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.