Hozzászólás ideje: 10 órával korábban10 órája Jó lesz ez! Pláne, hogy nem veszett el semmi. A néhány beállítást, ami meg kissé rejtve van, megszokjuk!
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Én még azt hittem hogy ez csak még ideiglenes fórum. Jó hír hogy et a vége. Brutálisan átalakult az egész, de bele fogok szokni. Jelenleg nagyon szokatlan. De a fórum 20 éves történetében voltak már ilyen változtatások, ezt is meg fogom szokni.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Szerző Igazából a nagy része úgy van, mit eddig csak sűrítve. :) A filmeken és sorozatokon túl történt nagyobb változás, de minden ami korábban látható volt a főlapon, most is ugyanúgy ott van. :D 12 órával ezelőtt, Dzséjt írta:De, ahogy elnézem a képszerkesztés is egyszerűsödött,Igen! A képek és videók méretét saját magad tudod alakítani a jobb alsó sarokban lévő kis pont segítségével, ami által olyan méretűre húzod össze amilyenre akarod. :)
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája Nekem is tetszik :) majd megszokjuk a dolgok új helyét is
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.