Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szép igényes kiadás!!Én is megvenném de nincs pénzem rá Esetleg karácsonyra ha ezt kérnél, megkapnád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. (szerkesztve) Sajnos a magyar kiadás menüje viszont elég gyenge. Statikus képek, semmi cizellált betű...egy sima fejezet menü és persze egyben is lejátszható az egész sorozat. Ilyen igényes külsőhöz ennyire igénytelen menürendszert társítani....hiba volt. Akinek a DVD minőség megfelelő, nem FULL HD monitoron vagy TV-n nézi (ott bizony a DVD képe kásás lesz), annak ez egy valóban igényes kiadás. Ha lenne hozzá egy extra lemez amiben bemutatnak néhány kulisszatitkot a sorozat készítéséről, akkor akár 10 ezret is kiadtam volna érte. Mindent összevetve egy igényes és szép kiadást kap a vásárló a pénzéért (leszámítva a flash animációk korszakában már meglehetősen maradinak számító menüt.) 10/10 Szerkesztve: 2010. November 13. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. HD-s kiadás is van, vagy csak még dvd minőség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. HD-s kiadás is van, vagy csak még dvd minőség?Blu-Ray kiadás nincs nálunk, csak DVD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Blu-Ray kiadás nincs nálunk, csak DVD. És fog megjelenni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. És fog megjelenni?Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Nem. Kár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Tényleg szép, igényesen kidolgozott külsőt kapott ez a kiadás, az extrák hiányát viszont sajnálom. A mozifilmhez is sikerült kiadniuk egyet (még ha magyar felirat nélkül is), nem értem, itt mi volt a gond. Viszont több magyar cím is abszolút újdonság nekem, én nem így ismertem jónéhányat. Ezek szerint ezek a hivatalos magyar címek. Remélem decemberre nekem is meglesznek a DVD-k. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 13. Tényleg szép, igényesen kidolgozott külsőt kapott ez a kiadás, az extrák hiányát viszont sajnálom. A mozifilmhez is sikerült kiadniuk egyet (még ha magyar felirat nélkül is),Érdekes, mert a mozifilm magyar BD kiadásán volt felirat az extrákon is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Az írásodat olvasva, Ody, most megesz a sárga irigység Biztos csodálatos kiadvány lehet, és mint írtad ez minőségi kiadás a füzetecskével együtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Az írásodat olvasva, Ody, most megesz a sárga irigység Biztos csodálatos kiadvány lehet, és mint írtad ez minőségi kiadás a füzetecskével együtt Ha eljöttél volna tavaly, megláttad volna élőben. Szerintem akik megtapasztalták, azok aláírják, hogy szuper. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Ha eljöttél volna tavaly, megláttad volna élőben. Szerintem akik megtapasztalták, azok aláírják, hogy szuper. Mentem volna, ha az iskola is úgy akarta volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Kár hogy nincs rajta extra. Karácsony elött azért megveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Jó írás lett Ody. Mondjuk engem inkább az tart vissza a megvásárlásától, hogy angol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Remek írás, Ody. Bár én sajnos nem láthattam mozgásban se ezt, se az első évadot, az írás meggyőzött arról, hogy jövőre beruházzak rá. Úgyis jönnek a mozifilmek is, szóval pont jó lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Jó kis írás lett, Ody... Vannak benne olyan kimaradt jelenetek, mint az első évad esetén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Kár hogy itt kevés az esély rá hogy megjelenjen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Remek írás, Ody. Bár én sajnos nem láthattam mozgásban se ezt, se az első évadot, az írás meggyőzött arról, hogy jövőre beruházzak rá. Úgyis jönnek a mozifilmek is, szóval pont jó lesz Köszi! Szerintem mindenképpen érdemes begyűjteni a mozifilmek mellé. Főleg ha azt nézzük, hogy azoknak nagyon szoros kiegészítése. Jó kis írás lett, Ody... Vannak benne olyan kimaradt jelenetek, mint az első évad esetén?Úgy rémlett, hogy talán pár mondat. De nem mondom biztosra. Az első évad változtatásaihoz képest biztosan eltörpül a mostani. Kár hogy itt kevés az esély rá hogy megjelenjen Nincs esély.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 27. (szerkesztve) Jó kis kedvcsinálót írtál, Ody. Nagyon jó lehet a 2. évadot így nézni, bár efelől eddig sem volt kétségem. És talán ezt is lesz alkalom megtekinteni. Én majd akkor veszem meg BD-n, ha csomagban adnak több évadot. Addigra talán lesz mivel lejátszani. Szerkesztve: 2010. November 27. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Egy kis segítség azoknak, akik esetleg elgondolkodtak a beszerzésen. Az amerikai amazon.com-ról rendeljetek! Nagyon más lehetőség nincs is, hiszen Angliából nem szállítanak hozzánk(...), a német verzió meg kinek kell? Szóval maradnak az amcsik, de egyébként is ott a legolcsóbb, ráadásul elég gyorsak. A legnagyobb nehézéget minden bizonnyal a fizetés fogja jelenteni, mert azt csak dombornyomott kártyával lehet megoldani. Eleinte aggódtam, hogy vajon megkapom-e a cuccot, vagy útközben "elveszik" majd. Nos, e tekintetben is nagyszerűek a tapasztalataim, mert gyorsan megjöttek a lemezek, ráadásul sértetlenül. Szóval hajrá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Egy kis segítség azoknak, akik esetleg elgondolkodtak a beszerzésen. Az amerikai amazon.com-ról rendeljetek! Nagyon más lehetőség nincs is, hiszen Angliából nem szállítanak hozzánk(...), a német verzió meg kinek kell? Szóval maradnak az amcsik, de egyébként is ott a legolcsóbb, ráadásul elég gyorsak. A legnagyobb nehézéget minden bizonnyal a fizetés fogja jelenteni, mert azt csak dombornyomott kártyával lehet megoldani. Eleinte aggódtam, hogy vajon megkapom-e a cuccot, vagy útközben "elveszik" majd. Nos, e tekintetben is nagyszerűek a tapasztalataim, mert gyorsan megjöttek a lemezek, ráadásul sértetlenül. Szóval hajrá. Gondolom a ccbill-en keresztül kell fizetni. Ezen keresztül már fizettem, igaz dombornyomásos kártyám van. Az meg elgondolkodtató, hogy Angliából nem hoznak ide cuccot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Gondolom a ccbill-en keresztül kell fizetni. Ezen keresztül már fizettem, igaz dombornyomásos kártyám van. Az meg elgondolkodtató, hogy Angliából nem hoznak ide cuccot.Mert állítólag elveszik... Érdekes, amcsiból biztosabban ideér. No mindegy. Pildi tud infót adni hogyan is működik ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 28. Jó kis írás Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 29. Jó kis írás Ody! Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hol lehet kapni az első évadot dvd-n? Sem a Corában, sem az Auchanban nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Hol lehet kapni az első évadot dvd-n? Sem a Corában, sem az Auchanban nem láttam. Én csak online rendelési lehetőségről tudok. Az xpress -en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Én csak online rendelési lehetőségről tudok. Az xpress -en. Én is onnan rendeltem, de tudtommal a Media Markt-ban is kapható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Én is onnan rendeltem, de tudtommal a Media Markt-ban is kapható. Akkor irány a Westend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Köszi szépen. Akkor legalábbb iszom a Westendnél egy forralt bort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 22. Sikerült megvennem az első évadot de nem a Media Marktban(ott jelenleg nem volt) hanem az Alexandrában. Csak a 4 lemez van benne melyen a részek vannak, extra egyáltalán nincs. A menüje egyszerü. Meg sem közelití ez a kiadvány az amerikai blue-ray-ét. A képminőség viszont nagyon jó. Tűéles a kép. Az Ambush-t megnéztem szinkronosan(eddig egy részt sem láttam így). A nyitőszöveget olvasó hangja borzalom, a klónokés is rosszabb mint az angol. Viszont a többi hang jó. Összeségében nem bántam meg hogy megvettem, mert egy sw-t birtokolni nagyon jó érzés, de van még mit tanulnunk ahhoz hogy hogyan kell kinéznie egy világhírű sorozat dvd-változatának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.