Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. December 21. Ody, mikor olvashatunk bluray kritikát? Hamarosan ati, hamarosan. Már lassan végigjutok rajta. Megpróbálom még idén összeütni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Esetleg tud valaki arról valamit, hogy a harmadik évad DVD megjelenése mikorra várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 12. Esetleg tud valaki arról valamit, hogy a harmadik évad DVD megjelenése mikorra várható? Talán év végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Talán év végén. Oh, az még nagyon messze van. >.< Egyébként csak én vettem észre úgy, vagy a második évadnak tényleg szélesebb a képe, mint az elsőnek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Oh, az még nagyon messze van. >.< Egyébként csak én vettem észre úgy, vagy a második évadnak tényleg szélesebb a képe, mint az elsőnek? Erre majd az adja meg a választ akinek meg van mind a kettő kiadás. A BD-n eredeti képaránnyal vannak a filmek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Erre majd az adja meg a választ akinek meg van mind a kettő kiadás. A BD-n eredeti képaránnyal vannak a filmek. Nekem csak DVDRipek vannak meg, ezért kérdezem, hogy csak azért keskenyebb a kép, mert ez a magyar kiadás rákfenéje, vagy teljesen más okból... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. (szerkesztve) Nekem csak DVDRipek vannak meg, ezért kérdezem, hogy csak azért keskenyebb a kép, mert ez a magyar kiadás rákfenéje, vagy teljesen más okból... Vedd meg eredetiben. Szerintem ez lenne a minimum egy rajongótól. Szerkesztve: 2012. Január 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. A keskenyebb kép több képi információt jelent. Nekem egyelőre csak az első évad bolti DVD-je van meg: ott csonkolt volt a kép (de úgyis lehet mondani: kevésbé volt keskeny, mivel levágtak a két oldalából). Jó hír ha ezúttal nem vetemedtek ilyenre, mert ez anno elvette a kedvem a további vásárlástól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Vedd meg eredetiben. Szerintem ez lenne a minimum egy rajongótól. Hát akkor sajnálom, hogy a szűkös anyagi kereteim miatt egy könyvet nem tudok megvenni, nem hogy egy egész évadnyi DVD-t és emiatt nem számítok rajongónak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Hát akkor sajnálom, hogy a szűkös anyagi kereteim miatt egy könyvet nem tudok megvenni, nem hogy egy egész évadnyi DVD-t és emiatt nem számítok rajongónak... az első évad 6590 forint a legdrágább helyen is. 13 hónapja jelent meg. Ez leosztva az árral havi 507 forint megtakarításból már meglenne. Szerintem kibírható és akkor magad is meggyőződhetnél a képarányról. Bomarr. Sajna a második évad is olyan képarányú elvileg mint az első. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. A másodikat sajnos még én sem tudtam megvenni (hiába na, számla, kocsi, karácsony, most ezek vitték a pénzt, és a megtakarításom meg az új biciklimre megy, amire három éve gyűjtök... ), és még az elsőt sem néztem meg a bolti DVD-n (az a kényelmes búrám, minek koptassam a lemezeket, ha a gépen ott vannak digitálisan). De vagy e hónapban, vagy a következőben már mindenképpen megveszem. Bár a húgom lassan megöl a Star Wars lázam miatt. Lassan egy komplett polcot elfoglalnak a DVD-k között. A TCW kiadásaival egyedül az zavar, hogy nagyon puritán. Nuku extra, csonka kép... Lehet most, hogy rákaptam az Amazonra, a TCW is bekerül a SAGA blu-ray mellé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Oh, az még nagyon messze van. >.< Egyébként csak én vettem észre úgy, vagy a második évadnak tényleg szélesebb a képe, mint az elsőnek? Igen a második évad DVD-i széles képernyősek, az elsőéi meg sima, egész képernyősek. Ami furcsa, az az, hogy papírformán ugyanakkora, 16:9-es képarányú mindkettő. Vagy az valami mást jelent, és csak én keverem ide? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Igen a második évad DVD-i széles képernyősek, az elsőéi meg sima, egész képernyősek. Ami furcsa, az az, hogy papírformán ugyanakkora, 16:9-es képarányú mindkettő. Vagy az valami mást jelent, és csak én keverem ide? Nem úgy értem, ami nekem meg van, az szintén széles képernyős, de nem annyira, csak mint mondjuk egy 24 epizódé. És azért voltam rá kíváncsi, hogy gyárilag ilyen, vagy a magyarok módosítottak rajta. Mert például a House 5-dik évadát is állítólag FS-be (FullScreen-be) adták ki, tehát kockaképernyőre, az Így Jártam Anyátokkal évadokat is és hogy őszinte legyek, attól a belem kijön. Meg annak idején az első évad közepén mintha lett volna egy ilyen HD-s képarány szabvány váltás, emlékeztek? A Lair Of Grievoustől kezdve szélesebb volt a képarány. Meg például a Shrek filmek is megvannak Blu-Ray Ripbe, és az első háromnak körülbelül hasonló a képaránya, mint ami nekem megvan a TCW első évadjából, míg a negyedik résznek sokkal szélesebb a képe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. A 16:9-es képarány az szélesvásznú és ezesetben csonkolt képarány, mert a Clone Wars-t 2.35:1-ben készítették (vagyis még szélesebben). Az első rész óta ilyen. Edit: A legelső epizód ilyen volt a gyári DVD-n: És ilyen a netről lekapott eredeti változatban: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Nekem az első évadból a fenti módon van meg, míg a második az alsó szélességen. Egyébként ti tudjátok, hogy ezeknél a videóknál mi az a képhiba a fekete és a kép határán? Az első képen közvetlenül Katuunko gyűrűje felett olyan, mintha MS Paintben nem teljesen egyenes vonalat húztak volna. Még a bátyámmal vettük észre és ez majdnem minden filmnél ott van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Nekem az első évadból a fenti módon van meg, míg a második az alsó szélességen. Úgyszint, de akkor Bomarr már meg is válaszolta, hogy miért van ez így Csak azt nem értem, hogy akkor a második évad dvd tokján miért 16:9-es képarány van feltüntetve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Január 13. 16:9 a tv-kre való optimalizálást jelenti. Ezen túl pedig változhat a képarány. 1,85:1, 1,78:1, 2,35:1 ésatöbbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. (szerkesztve) Készítem a 3. évadot 1080p, Blu-Ray Ripben (angol/magyar szinkron+ felirat). Végre tudtam szerezni normál forrást, 13. epizódnál tartok, remélem 1-2 héten belül meg lesz és fel tudom tenni a szokásos helyre. Szerencsére a 2. évadhoz hasonlóan csekély- észrevehetetlen- mértékben különbözik a TV változattól (1. évadban jóval hosszabb volt minden Blu-Ray epizód) Szerkesztve: 2012. Február 4. - kenand Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Február 4. Készítem a 3. évadot 1080p, Blu-Ray Ripben (angol/magyar szinkron+ felirat). Végre tudtam szerezni normál forrást, 13. epizódnál tartok, remélem 1-2 héten belül meg lesz és fel tudom tenni a szokásos helyre. Szerencsére a 2. évadhoz hasonlóan csekély- észrevehetetlen- mértékben különbözik a TV változattól (1. évadban jóval hosszabb volt minden Blu-Ray epizód) Az első és második évadot is elkészítetted? Ezek mkv-k, vagy avi-k? Esetleg hol lehet hozzájuk jutni? Engem nagyon érdekelne a dolog, mert azért az 1080p tűéles képminőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Elgondolkoztam most valamin. Még ugyan nem vásároltam meg a TCW BD-t (csak a filmet, mert várok majd egy nagy gyűjteményes díszdobozra) de azzal tisztában vagyok, hogy némely részeknek nézhető egy rendezői változata is. Na most, melyik számít a kánonnak? Gondolom, minimálisak az eltérések, egyről tudok, hogy Ahsoka az egyikben azt mondja, h "master" a másikban meg, h "Skyguy". Apróság, de a kánonban ott, hogy szólította a mesterét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Elgondolkoztam most valamin. Még ugyan nem vásároltam meg a TCW BD-t (csak a filmet, mert várok majd egy nagy gyűjteményes díszdobozra) de azzal tisztában vagyok, hogy némely részeknek nézhető egy rendezői változata is. Na most, melyik számít a kánonnak? Gondolom, minimálisak az eltérések, egyről tudok, hogy Ahsoka az egyikben azt mondja, h "master" a másikban meg, h "Skyguy". Apróság, de a kánonban ott, hogy szólította a mesterét? Szerintem mindig a legutolsó verzió a helyes, ahogy a mozifilmek esetében is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 15. Elgondolkoztam most valamin. Még ugyan nem vásároltam meg a TCW BD-t (csak a filmet, mert várok majd egy nagy gyűjteményes díszdobozra) de azzal tisztában vagyok, hogy némely részeknek nézhető egy rendezői változata is. Na most, melyik számít a kánonnak? Gondolom, minimálisak az eltérések, egyről tudok, hogy Ahsoka az egyikben azt mondja, h "master" a másikban meg, h "Skyguy". Apróság, de a kánonban ott, hogy szólította a mesterét? Ha elolvasod az első évados részekben az írásaimat, akkor választ kapsz a kérdéseidre. Ott részletesen leírtam még a párbeszédeket is. A konkrét eset ami említesz az meg olyan lett, hogy a szövegben váltottak "skyguy" -ra, de a feliratban megmaradt a "master". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 29. A 4. évad borítója -meseszép- egy promóciós anyagon!! http://www.rebelscum.com/photo.asp?image=http://www.rebelscum.com/2012/cwseason4_290612.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 29. A 4. évad borítója -meseszép- egy promóciós anyagon!! http://www.rebelscum.com/photo.asp?image=http://www.rebelscum.com/2012/cwseason4_290612.jpg Szépen illik a többihez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 29. (szerkesztve) A 4. évad borítója -meseszép- egy promóciós anyagon!! http://www.rebelscum.com/photo.asp?image=http://www.rebelscum.com/2012/cwseason4_290612.jpg Köszi a képet, már ideje volt! Tartottam tőle, hogy Maul nyeri meg a borítót, annak ellenére, hogy érdemben 1 részt tudhat magáénak. Hiába... marketing..hisz a visszahozása is csak az volt, tehát végülis logikus. Hiú remény volt egy Krell, de Ventress-t is szívesen fogadtam volna. Szerkesztve: 2012. Június 29. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 29. (szerkesztve) Nagyon szép! Remélem Digibook lesz. Várja a többi három a polcomon. Ráadásul már a dátum is megvan. Szerkesztve: 2012. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Megjött a hivatalos bejelentés is az sw.com .ra, egy pofás trailerrel. Season 4 BD és DVD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 3. Áá szóval Maul kapta a borítót. Őszinte leszek, rá pont nem is gondoltam de mindegy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 4. Előrendelhető a negyedik évad Blu-Ray -en! A főoldal bal részén is látható a link. Az ára 42 dollár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Július 5. Jól néz ki az új borító, passzol a többihez (kár, hogy ez az idehaza megjelent 1. évados kiadványra nem igaz). Eddig sem arról volt híres a borítón szereplő karakter, hogy az évadban a legtöbb epizódot tudhatja magának (legalábbis Cody és Yoda), így Maul bőven oké, főleg úgy, hogy elég nagy fenék lett neki kerítve évad közben/előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.