Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Egyértelmű hogy annyi neki, ahogy Donát is írta az asztali sem viszi.Sajnálom Donát.Persze felmerül a kérdés, hogyan mehetett tönkre.Lehet, hogy a computerben lévő olvasó elromlott és az volt az ok.Úgyhogy vigyázz mit teszel bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Az olvasót most kipróbáltam játékkal, és nem volt gondja vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Pláne, hogy a felvetésem kiindulópontja Lucas szava: nincs semmi, amit a fénykard ne tudna átvágni.Mindent át tud vágni de nem minden esetben. Mint írtam, ha lenne összefüggés a lesújtás ereje és az átvághatóság között, akkor Qui-Gonnak a tömör ajtót erőlködve kellett volna vágnia. Ennek ellenére úgy hasította át, mintha csak vajat szelne (márpedig egy űrhajón valószínűleg a sima zsilipek sem papírból készültek). És az ep1 a legjobb példa rá, hogy ezek a kardok hővel, igen nagy hővel bírnak, hiszen azt a zsilipet, amit robbanóanyagok ellen építettek, izzó fémmé avanzsálta. De abban az ajtóban azért relatíve sokáig benne volt a sugárnyaláb, tehát a hőenergiája felgyűlhetett ami az olvadást okozta. Ráadásul Qui-Gon keze is jó bírta az olvadt acél közelségét, ami pár centire volt csak tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Lehet, hogy ez csak nekem új, de miután Anakin megnyerte a versenyt és mutatják a hangárt, akkor látszik, hogy 'Ani' rodian haverja mint probálja elkapni az egyik eopie kantárát. Ez elég feltünő, de azt csak most vettem észre, hogy eztán amikor Shmi mondja Anakinnak hogy milyen büszke rá, akkor a háttérben újra látszik a kis rodian és az eopie és úgy tünik hogy végül szegénynek nem jött össze amit akart, mert a kantárba kapaszkodva lóg az eopie-ról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Lehet, hogy ez csak nekem új, de miután Anakin megnyerte a versenyt és mutatják a hangárt, akkor látszik, hogy 'Ani' rodian haverja mint probálja elkapni az egyik eopie kantárát. Ez elég feltünő, de azt csak most vettem észre, hogy eztán amikor Shmi mondja Anakinnak hogy milyen büszke rá, akkor a háttérben újra látszik a kis rodian és az eopie és úgy tünik hogy végül szegénynek nem jött össze amit akart, mert a kantárba kapaszkodva lóg az eopie-ról Igen, ott az eopie viszi Wald -ot és nem fordítva. De ezt mintha pont Te írtad volna, még évekkel ezelőtt valamelyik topikba. Vagy Dzséjt lett volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Mikor kiszurtam felmerült bennem, hogy esetleg ez egy újrafelfedezés... akár ugy hogy már volt róla szó, akár ugy hogy már én magam irtam be... de most mindenesetre újra rácsodálkoztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. (szerkesztve) Mikor kiszurtam felmerült bennem, hogy esetleg ez egy újrafelfedezés... akár ugy hogy már volt róla szó, akár ugy hogy már én magam irtam be... de most mindenesetre újra rácsodálkoztam Az egy nagyon aranyos momentum. Mindig jót mosolygok rajta. Nem is tudom miért rábízták az eopie vezetését, amikor csak a lábszáráig ér fel. Nem tán megnézted az első részt? Szerkesztve: 2010. Február 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. (szerkesztve) Az egy nagyon aranyos momentum. Mindig jót mosolygok rajta. Nem is tudom miért rábízták az eopie vezetését, amikor csak a lábszáráig ér fel. Nem tán megnézted az első részt? Dede, ez történt Szerintem már vagy két éve nem láttam elejétől a végéig. És még mindig nagyon jó. Amikor meg megláttam a háttérben szenvedő kis rodiant konkrétan felnevettem Szerkesztve: 2010. Február 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. (szerkesztve) Dede, ez történt Szerintem már vagy két éve nem láttam elejétől a végéig. És még mindig nagyon jó. Amikor meg megláttam a háttérben szenvedő kis rodiant konkrétan felnevettem Bennem is remek érzések keringenek még mindig ha erre a filmre gondolok. Szinte már oldschool hatása van! Majdnem olyan mint anno az EPIV volt. Szerkesztve: 2010. Február 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Az EP1 a legkedvesebb sw-film.Azt mutatja be mikor még viszonylag a Köztársaság tiszta volt, a "boldog békeidőket".Nagyon szeretem én is ezt a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Ma 19:45-től a Film+-on, jövő héten ugyanekkor pedig az EP2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 3. Ma 19:45-től a Film+-on, jövő héten ugyanekkor pedig az EP2. Köszi az infót. Marad a DVD. De azért lehet, hogy belenézek majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 19. Boldog születésnapot, Ep1! Boldog újraszületésnapot, Star Wars, te legkedvencebb! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Ki mit tud Boss Nass-ról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Ki mit tud Boss Nass-ról? http://starwars.wikia.com/wiki/Rugor_Nass Ez elég? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. http://starwars.wikia.com/wiki/Rugor_NassEz elég? Még sok is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Egyébként a mozdulatok a fénykardpárbajban amit használtak, azokat meddig tanulták? És a való életben vajon hasznát tudják-e venni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Egyébként a mozdulatok a fénykardpárbajban amit használtak, azokat meddig tanulták? És a való életben vajon hasznát tudják-e venni? A hasznát tudják-e venni érdekes kérdés... Szerintem érne valamit, egy utcai támadás során, de nem hiszem, hogy Liam Neeson-t, vagy Ewan MacGregor-t csak úgy megtámadják az utcán... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. (szerkesztve) Igaz Letépnének egy faágat aztán meg bummbele. És lesz naaaagy kampeca. Szerkesztve: 2010. Július 5. - Ugraum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerintem sokat nem ér, mivel koreográfiát tanultak be, ami nem teljesen egyenértékű a vívással/kendózással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Úgy tudom a színészképzésnek eleve része némi vívólecke (amit aztán egy-egy filmhez kiegészít a koreográfia). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Dzséjt jól mondja. Alaposan porul járnának pl egy kocsmai verekedésben is. Volt, hogy egyszer valami karatebajnokot ütöttek ki egy ilyen bunyóban. Más betanulni egy koreográfiát és más birtokában lenni egy teljes harcmodornak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. (szerkesztve) Kistesóm aki most ismerkedik Ezzel a gyönyörű univerzummal és hát...... néha elég idiótaságokat mond. Pl: Szerinte Dark-nak és nem Darthnak kell írni a sith neveket. Meg olvasom a fórumot és megszólal hogy jaaaaj ezt ismerem. De a legjobb azt hiszi hogy a mivel álltalában a mestereknél van Zöld fénykard ezért Ani-ra a második részben mesternek hiszi mert vagy 10 percig zöld és nem kék kard van nála -.- Na de vissza az 1hez elkezdi:Sebulba egy nagy vad kutya xD Meg hogy a Gunganok energialabdáiban Víz van.Amikor ezt meghallotam feküdtem a röhögéstől. Az érintetlen gyermeki elme:) Szerkesztve: 2010. Július 5. - Ugraum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Na de vissza az 1hez elkezdi:Sebulba egy nagy vad kutya xD Meg hogy a Gunganok energialabdáiban Víz van.Amikor ezt meghallotam feküdtem a röhögéstől. Remek, hogy a tesód is ismerkedik ezzel az univerzummal. Egyébként Sebulba tényleg egy kutyához hasonlít. Persze valamilyen szinten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Remek, hogy a tesód is ismerkedik ezzel az univerzummal. Egyébként Sebulba tényleg egy kutyához hasonlít. Persze valamilyen szinten. Csak 6 éves tehát sokat nem várok el tőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. A zöld fénykard jó meglátás! (Persze csak G-canon esetében.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. A zöld fénykard jó meglátás! (Persze csak G-canon esetében.) Kezdek a tesómtól félni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Vasárnap az RTL leadja a filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Vasárnap az RTL leadja a filmet És megint főműsoridőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. És megint főműsoridőben. Hát még jó. Még csak az kellene, hogy délután 4-kor adják le. Akkor asszem székház égetés lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.