Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Azért egy szép fiatal lányt bevinni rossz arcú lények közé megfontolandó. Én se akartam volna vinni. Qui-Gon is így vélte, de hát látod, a királynő ragaszkodott hozzá. Meg aztán, ha már ilyen vagány ez a királynő, akkor nyilván tud is magára vigyázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Jó érzés volt újra nézni a filmet, még mindig nagyon szeretem ennyi idő után is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Az RTL-en nézted? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 27. A DJ-t megformáló Benicio Del Toro egyszer már majdnem szerepet kapott a sagában. Méghozzá nem is akárkiét. Ő is esélyes volt Darth Maul szerepére az EP I-ből. De otthagyta a filmet, amikor Lucas a legtöbb Maul jelenetet kivágta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 27. 1 órával korábban, Kenobi tábornok írta: A DJ-t megformáló Benicio Del Toro egyszer már majdnem szerepet kapott a sagában. Méghozzá nem is akárkiét. Ő is esélyes volt Darth Maul szerepére az EP I-ből. De otthagyta a filmet, amikor Lucas a legtöbb Maul jelenetet kivágta. Ezt nem értem. Hogy hagyhatta ott a filmet DM esélyesként, ha a jeleneteket már leforgatták? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 27. 2 órával ezelőtt, Donát írta: Ezt nem értem. Hogy hagyhatta ott a filmet DM esélyesként, ha a jeleneteket már leforgatták? Elvileg úgy volt a sztori, hogy kvázi megsértődtek egymásra Toro és Lucas. Leforgatták a jeleneteket Toroval de Lucasnak nem tetszettek és nem szánt ilyen hosszú megjelenést Maulnak. Toro meg azt mondta, hogy jó akkor viszlát. Ekkor jött a képbe Ray Park. Így végül nem Toro lett a megformálója Maulnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Erről én se hallottam. Honnan az infó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Nekem ez új. Sose hallottam.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 27. https://www.google.hu/amp/s/www.express.co.uk/entertainment/films/783171/Star-Wars-8-Last-Jedi-Benicio-del-Toro-Darth-Maul-Phantom-Menace-Sith/amp És bocsi hogy rossz topikba raktam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 27. (szerkesztve) Semmi gond. Jól titkolták ezt az infót. Bár szerintem sose forgattak le vele semmit, csak a szerep változott, kisebb lett és ez nem tetszett Toronak. Szerkesztve: 2017. December 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2017. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 27. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Semmi gond. Jól titkolták ezt az infót. Bár szerintem sose forgattak le vele semmit, csak a szerep változott, kisebb lett és ez nem tetszett Toronak. Jogos. Itt már valószínűleg a firkászok elszálltak kicsit. De a lényeg, hogy Toro már egyszer majdnem feltűnt benne és örülök, hogy ha ez itt még nem szerepelt. Egy kis érdekesség mindig jó, ha kiderül. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 20. SAGA nézésre készülvén megosztanék egy kis érdekességet a filmből, tanult kollégám, Zééé kommentárjával. "A Baljós árnyakhoz készített képes forgatókönyv (storyboard) még tartalmazott harci jeleneteket a Theed városát elözönlő kereskedelmi haderő és a várost védő polgári milíciák között! Nagyon sajnálom, hogy a film végső vágásából kimaradtak a képen látható nagyszerű jeleneteket. Húsbavágó, ahogy a robotok az utcán vonszolják a halottakat." 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2018. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 20. Valószínűleg a túl drámai hatás miatt került ki a filmből. Az EpI szellemiségével azért eléggé szembement volna a holtakat hurcoló droidok jelenete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 21. Valószínűleg így van. De tényleg durva, hogy volt ilyen story board. Én se tudnám elképzelni a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2018. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 21. Jó kemény lett volna az a vonszolós dolog a muviban. Nem bánom hogy kihagyták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. December 21. (szerkesztve) Nem lett volna azért rossz. Még ha nem is vonszolnak hullákat a droidok, azért jó lett volna valami kis harcot, vagy vasra vert polgárokat látni, mert így a theedi megszállás olyan, mint az ep4-5-6-ban a Birodalom rémuralma: mondják, hogy jujj, de amit látunk, az nem igazán jujj. Még a végén, az állítólagos földalatti ellenállók is hercig, vasalt, patyolat tiszta egyenruhában vannak, mintha díszszemléről jöttek volna. Néhány erélyesebb kép a megszállásról vagy szakadtabb figura a végén megerősítette volna Bibble szavait. Szerkesztve: 2018. December 21. - Dzséjt 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. A minap lapozgattam a Bolygók és Helyszínek könyvet. Néhány érdekesség belőle a Baljós kapcsán: -A nabooi uralkodók között kifejezetten divattá vált, hogy az új királyok és királynők újabb és újabb tornyokkal toldják meg a királyi palotát. Ezért van olyan sok torony a főépület környékén. -Azt a toronyszobát, amiben a végén Yoda és Obi-Wan beszélgetnek egy bizonyos Jafan király építette, aki arról híres, hogy ő volt a Nagy Béke idejének az első uralkodója. Vagyis ő teremtett békét a Naboo-n. -Egy ősi naboo-i legenda szerint a Káoszt hat áttörhetetlen ajtó tartja vissza. A királyi palota mellett a Generátor-házban pont a hagyományokra utaltak azzal, hogy egymás után hat lézerajtót építettek ki (ezt látjuk ugye a fénykardpárbajnál) -Theedet a bolygójukról menekülő forradalmárok alapították 800 éve. Először védelmi okokból kezdtek el egy sziklaperemnél épitkezni. -A Tatooine-i rabszolganegyedet először a bolygóra érkező bányavállalatok építették. Ez volt az első alkalom, hogy emberek érkeztek a bolygóra (a buckalakók nagy bánatára). Az ablaktalan vályogépületek a munkásoknak készültek, Csakhogy a bányász cégek számitása nem jött össze, úgyhogy elhagyták a bolygót. A magára hagyott túlzsúfolt épületekbe később kerültek a rabszolgák. Anakinéknak szerencséje van: az ő otthonuk több egybenyitott épületből áll, ezért egészen komfortos. Viszont csak addig, amig nem vesz Watto új rabszolgákat, mert akkor másokkal kell együtt élniük. -A Tatooine-i Nagy Aréna közepén áll egy nagy sziklatorony. Ez valaha a buckalakók szent tornya volt. A belsejében lévő barlangokban áldozatokat mutattak be és imádkoztak a jobb zsákmányért. Azóta persze kikergették őket. Ezért is utálják a versenyeket és ezért tüzelnek a versenyzőkre. Mert megbecstelenítették a szent helyüket. -Coruscant legeslegalsó szintjein csak mutánsok és dögevők élnek. -A Jediknek összesen négy tanácsa van: az Eredendő Tudás Tanácsa, amely az ősi jedi bölcsesség kérdéseivel foglalkozik, a Békéltető Tanács, amely a planetáris ügyek békés megoldásán fáradozik, az Átképzési Tanács, amelyik azokkal a kis jedi tanoncokkal foglalkozik akiket nem jelöltek padawannak. És végül a Nagytanács, ami bármely kérdésben dönthet. -A Szenátusban minden páholy mögött "fajtabarát" irodák vannak, ami azt jelenti, hogy a berendezés alkalmazkodik a szenátorok kultúrájához és anyabolygójához. Lásd (elég kicsi a kép de a koncepció kivehető): 1 1 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Ezek marha jók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 8. Már értem, hogy Reaves honnan vette azt, hogy a Coruscant legalsó szintjein mutánsok és dögevők élnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Most kezdődik az EPI-es panel a celeben! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Ian is ott van, akkor nem csak a IX miatt hívták meg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Örülök neki. Ray és Ian. Micsoda páros! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. És persze Ahmed Best! Megint micsoda ünneplést kapott. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Nem gondoltam volna, hogy ennek a filmnek ilyen ünneplést csapnak valaha is. Ráadásul tele volt a terem. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Lehet, sokaknak kellett 20 év, hogy ezt a filmet igazán értékelni tudják. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Felnőtt egy nemzedék. Régen nem tudtam volna elképzelni egy ilyen panelt, beöltözött Jar Jar rajongókkal. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Azt tudjuk, hogy Valorum miért titokban indította útnak a Jediket? Már azt se szavazta volna meg a Szenátus? Ugye az a gond, hogy nincsenek tanúk arra, amit a királynő mond a Szenátusban. Pedig a Jedik kiváló tanúi lehetnének az elhangzottaknak, hiszen pártatlanok és a Szenátoroknak is el kell fogadni a véleményüket. Amikor a Kereskedelmi Szövetség delegációja tanúkért kiállt, Amidala akár bedobhatná őket is az indítvány helyett. Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy Padmé tisztában van vele, hogy a Jediket titokban küldték oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Attól tartok kézzel fogható bizonyítékra vágytak az urak. Mondjuk az kicsit érdekes, hogy a jediket miért nem hallgatták meg? Valószínűleg nem volt legális az odaküldésük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 4. Szerintem Padmé tudta, hogy a Jedik nem a hivatalos úton keveredtek oda - beszélt Palpatine-nal, akit Valorumnak nyilván be kellett avatnia, hiszen magától is rájöhetett, hogy nem a Szenátus jóváhagyásával dolgoznak a Jedik. Szóval Valorum elmondta Palpatine-nak, ő meg beavathatta Amidalát. A Szenátus meg szerintem tényleg nem szavazta volna meg a Jedik beavatkozását. Sidiousnak a jelek szerint még nem volt célja a Jedik bevonása, úgyhogy elintézte volna valahogy, hogy a kongresszus ebből az ügyből kihagyja a Jediket. Vagy talán el is intézte, ezért küldte végül őket oda a kancellár titokban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.