Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. (szerkesztve) Szerintem a Kóbor lovag eddig Miller legjobb könyve, nálam előrébb van. Szerkesztve: 2017. Március 28. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 28. Átmozgattam a hozzászólásokat a Legends-szekcióba, mert ide valók. Nekem a Kóbor lovag a várakozásokhoz képest csalódás volt, igazából három különálló történetet olvashattunk, amelyeket csak a főhősnő személye kötött össze. A lista szerintem is rendben van (bár azt érdemes megnézni, hogy egy-egy könyv esetében hány szavazat alapján jött ki az adott pontszám). A Darth Plagueis-t én is előbbre várnám, de azt hozzá kell tenni, hogy az a könyv az igazi hardcore rajongóknak készült, szerintem nem kevesen vannak azok, akik számára a regény élvezhetetlenül száraz és vontatott volt (irdatlanul sok cégnév, szervezetek, rengeteg utalás más művekre, amelyek számomra a legtökéletesebb SW-könyv jellemzői, de nem biztos, hogy mindenki így van ezzel). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 29. A Kóbor lovagban pont az tetszett, hogy igyekezett minél többet megmutatni az eltérő Sith önkényuralmakból. Egy elég megosztott galaxist tárt elénk. Nem ártana, ha az új kánon is egy ilyen irányba mozdulna majd el. Nagyon jó volt a történet szövése. Ha már Kóbor lovag. Több kánon regényt is beelőzött még így is. Tarkin, A Jedik örököse, Utóhatás, Utóhatás: Adósság, Az ébredő Erő regényváltozata, Sith Nagyurak: ezek mind hátrébb vannak tőle. Igen, tényleg az értékelések számát tekintve vannak eltérések. A Darth Plagueis pl. az egyik legolvasottabb darab ahhoz képest a Vérvonalat és a Sötét tanítványt is több embernek el kéne elolvasnia és értékelnie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Március 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 29. Ha már Miller, akkor számomra inkább a Kenobi és Az elveszett Sith törzs a nyerő. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Azokat is szeretem, Millertől eddig minden bejött. Talán csak az Új hajnal lett kissé visszafogottabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Kb. én is így vagyok vele. Nálam Az elveszett Sith törzs a mai napig a Top5-ben van, nem csak Millert, de a Legendák és Kánon művek összességét figyelembe véve. Aki képes hihetően megírni pl. azt, hogy egy Jedi és egy Sith összejönnek, az valamit nagyon jól csinál. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Kb. én is így vagyok vele. Nálam Az elveszett Sith törzs a mai napig a Top5-ben van, nem csak Millert, de a Legendák és Kánon művek összességét figyelembe véve. Aki képes hihetően megírni pl. azt, hogy egy Jedi és egy Sith összejönnek, az valamit nagyon jól csinál. Nekem is az volt a kedvenc történetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 30. Nagyon jó látni, hogy a könyv cselekményének első része miként válik a bolygó lakosságának legendáriumának részévé. Miller nagyon jól felvázolta a világot, nyomon követhetjük két kontinens fejlődésének történetét, amelyek sorsát más-más formában, de meghatározta az a bizonyos hajó lezuhanása. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Igen, ezért is gondolom úgy, hogy nagyszerűen működnek a hosszabb időszakot felölelő Star Wars történetek. Remélem filmekben is látunk hasonlót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Igen, ezért is gondolom úgy, hogy nagyszerűen működnek a hosszabb időszakot felölelő Star Wars történetek. Remélem filmekben is látunk hasonlót. Igen egy könyvben ez működik, de egyetlen mozifilmben nem hinném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. (szerkesztve) Igen egy könyvben ez működik, de egyetlen mozifilmben nem hinném. A Han Solo-ban is így lesz. Bár az csak pár év eseményeit mutatja be, de próbának jó lesz. Szerkesztve: 2017. Március 31. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. (szerkesztve) A Han Solo-ban is így lesz. Bár az csak pár év eseményeit mutatja be, de próbának jó lesz. Teljesen más 10-20 évet ugrani és más pár százat, az előbbi esetben lehet ugyanazokkal a karakterekkel dolgozni ugrás előtt és után is, míg a másiknál nem (most ne Yodából induljunk ki). Az időugrás után megjelenő karaktereket is be kell mutatni és hogy ez érdemben történjen elegendő idő kell hozzá plusz, hogy mind a két idővonal cselekménye is fel legyen vázolva kellőképpen arra nem elég 3 óra sem. Szerintem. Szerkesztve: 2017. Március 31. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Teljesen más 10-20 évet ugrani és más pár százat, az előbbi esetben lehet ugyanazokkal a karakterekkel dolgozni ugrás előtt és után is, míg a másiknál nem (most ne Yodából induljunk ki). Az időugrás után megjelenő karaktereket is be kell mutatni és hogy ez érdemben történjen elegendő idő kell hozzá plusz, hogy mind a két idővonal cselekménye is fel legyen vázolva kellőképpen arra nem elég 3 óra sem. Szerintem. Szerintem meg lehet oldani, érdekes újítás lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 31. Egy ilyen film nagyobb katyvasz lenne, mint a Warcraft film volt, pedig az is elég katyvasz volt (főleg egy hozzá nem értőnek) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Egy elveszett Sith törzs-kaliberű, sok ezer évet átölelő történet szerintem sem működne a filmvásznon. Könyvben olvasni viszont istenkirály volt. Ha elolvasom az Új hajnalt, felállítok egy tetszési sorrendet Miller könyveiből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 1. A Warcraft egyáltalán nem volt katyvasz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Melyik Star Wars könyvet olvasd el először? Pár tipp ebben a videóban: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Végre eljött a nap. Az utolsó simítások is rendben vannak, így kirakták előrendelhetőbe a következő címeket: Alan Dean Foster: A közelgő vihar Ez a regény A klónok támadás előzménye. Karen Traviss: Életre halára A Klónok Háborúja animációs sorozathoz kötődő regény, a sorozat és a Thrawn-trilógia főszereplőivel. Mindkét kötetnél a várható megjelenés: június 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. (szerkesztve) A közelgő viharról mit érdemes tudni, jó könyv? Illetve a Klónok háborúja regény olvasható a másik két (Filmregény, Külső űr) ilyen könyv előismerete nélkül is? Szerkesztve: 2017. Április 19. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. A közelgő viharról mit érdemes tudni, jó könyv? Illetve a Klónok háborúja regény olvasható a másik két (Filmregény, Külső űr) ilyen könyv előismerete nélkül is? A közelgő vihar az ansioni küldetést meséli el részletesen. Egy világ elszakadását próbálják meg megakadályozni a Köztársaságtól. Anakin és Obi-van mellett Bariss és Luminara is szerepelnek. Egy egyszerű kaland sztori. Az Életre-halálra önállóan olvasható darab. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Nagyon jó a közelgő vihar borítója. Kár hogy már leszoktak róla, hogy a szinészek fotóiból, filmek jeleneteiből csinálják a borítókat. Nekem a festmények rajzok vagy mik ezek, amik manapság vannak a könyveken, nem tetszenek. Ha van egy karakterről filmes kép akkor használják azt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 19. Lesz mit olvasni a nyáron. Az ansioni küldetést egyébként Windu mester is említette az EP2-ben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Ugyanezt írtam a másik könyves topikba Elsőre jónak tűnik mindkét regény, persze Traviss könyvét várom jobban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Karen Traviss???? Mi van???? Nem úgy volt, hogy örök harag, és kenyértörés a Lucasfilmmel? Van az a pénz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Ez egy 2009-es könyve, te, még az összeveszés előttről... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Ja értem, már megijedtem, hogy lemaradtam valamiről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Tatooine Ghost, Jedi Trial, Medstar duológia Ezekre lehet még idén számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 20. Várjuk őket 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 22. Tatooine Ghost, Jedi Trial, Medstar duológia Ezekre lehet még idén számítani. A Tatooine Ghost helyett inkább a The Hive-t választották volna, így teljes lenne a Klónok háborúja sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Április 22. A Tatooine Ghost helyett inkább a The Hive-t választották volna, így teljes lenne a Klónok háborúja sorozat. Az elektronikus formátumban jelent meg, az fenn akadt volna a Disney-Lucasfilm szűrőin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.