Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Ehhez a dologhoz még annyit, hogy lehet, hogy két hét múlva a Media Marktnál ( csak példa) 590-ért kiturkálod a turkálóból. Nem egyszer volt ez már így újságmellékletes DVD-kkel. Na, az még jobb lenne De nem valószínű, mert Veszprémben nincs Media Markt, így én tuti nem fogom kiturkálni Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Hozzászólás ideje: 2009. Május 21. Persze, mindenki magából indul ki.Én is, te is.Nyilván ha nekem is megérné megvenném.Különben ha újra akarom játszani leszedem megint. Senki nem mondta, hogy jól van ez így.De mivel lehet csinálni az emberek csinálják.Újságot én sem szeretek monitoron olvasni.De 2 rongyot nem fogok fizetni azért, hogy elolvasom aztán kuka. A durva az ,hogy a gazdagabb országokban is ezt csinálják, holott nekik baromi olcsó a jövedelmükhöz képest. A folyamat szerintem megállíthatatlan.Ha kitalálnak valamit a torrent ellen lesz más. Sajnálom, hogy elbocsátottak a Guru-tól, de a letöltés a jövő, és a neten való információszerzés.Nagyon sokan rájöttek erre(Apple az Itunes-al), és az új divathoz igazítják a pénzbevételüket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Pár órát játszottam a Terminator Salvation játékkal. Oldi, imádni fogod. Zúzás ezerrel, és már azért mediumon sem egyszerű. És a feeling az nagyon ott van. Egyetlen negatívum talán (az elavult, bár még nem annyira ronda grafika mellett), hogy olyan lineáris, mint egy vonalzó. De ha arra vágysz, hogy aerostatokra, T-17-esekre, T-600-sokra, Mototermikre, HK-kra és Harvesterekre lődözz (eddig csak ezekbe futottam bele), akkor ez a te játékod. Terminator háborús feeling ott van a szeren. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Kösz Dzséjt. Hát mivel egy Terminator sagában ilyen járművek vannak, az egyszer biztos, hogy velük fut össze az ember és nem teszem azt Wall-E-val. Sacc per kábé még egy hónap és meglesz az új gép -szépen mennek lefelé az árak - de lehet, hogy ha lesz egy jó torrent akkor lekapom. Aztán majd ha ó'csó lesz a bótban megveszem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Érdekesnek tűnik. http://tv.gamestar.hu/video/batman-arkham-asylum-gameplay-2 Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. (szerkesztve) Itt az E3 2009-es promo videója, amiben pár érdekesebb játék tűnik fel, amit a kiállításon is bemutatnak(Mass Effect 2, SW ToR, AC 2, I am alive, stb...). Kíváncsi leszek az ideire, mert a szervezők a régi mederbe akarják terelni. És íme, ami nélkül ez a post nem születhetett volna meg: CoD (6): Modern Warfare 2 filmszerű trailer . Kemény lesz... Szerkesztve: 2009. Május 25. - barnez Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Nagyon ott van a trailer. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Pár órát játszottam a Terminator Salvation játékkal. Oldi, imádni fogod. Zúzás ezerrel, és már azért mediumon sem egyszerű. És a feeling az nagyon ott van. Egyetlen negatívum talán (az elavult, bár még nem annyira ronda grafika mellett), hogy olyan lineáris, mint egy vonalzó. De ha arra vágysz, hogy aerostatokra, T-17-esekre, T-600-sokra, Mototermikre, HK-kra és Harvesterekre lődözz (eddig csak ezekbe futottam bele), akkor ez a te játékod. Terminator háborús feeling ott van a szeren. Melyik változatot szedted le?Mert akkor én is azt szedem, mert neked elindult. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Én fel se bírtam telepíteni azt amit leszedtem. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Én fel se bírtam telepíteni azt amit leszedtem. Pont ezért kérdem én is.Én még nem szedtem le semelyiket, de nem akarok lukra futni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. szerintem a biztos változatra érdemes még várni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 25. Spoiler: Terminator.Salvation.WORKING.DVDRIP-NoGrp Nálam gond nélkül működött. Amúgy azért van ennyi gond a játékkal, mert a bolti változatok is telepíthetetlenek. A fejlesztők véletlen kihagytak egy fájlt, ami kell a telepítéshez. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Írtam egy játéktesztet az SFportalra a TS játékról: http://www.sfportal.hu/terminator-salvatio...videogame.scifi Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Három órás játékidő? Azért ez nagyon durva. Én néha már akkor is átverve érzem magam, ha egy játékot 9-10 óra alatt végigviszek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Végtére is a lényeget azt adja. Zúzás ezerrel. Mondjuk az tuti, hogy nehézségben eddig a Redemption lazán veri. Azt végig se tudtam játszani XBOX-on. :S Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. 3 órás játékidő? Hol van ez a 150-200 órás Baldur's Gate 2-höz képest? A cikket nem olvasom el, nehogy lelőjjék nekem a spoilert, pont 1 héttel a megtekintése előtt... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. A cikket nem olvasom el, nehogy lelőjjék nekem a spoilert, pont 1 héttel a megtekintése előtt... Mert valószínűleg full spoileres cikket írtam egy napi több ezer látogatót vonzó oldalra, és még csak figyelmeztetést sem tettem ki, hadd rontsam már el mindenki szórakozását. A játék története (vagyis a lövöldözés körítése inkább) két évvel a TS film előtt, szóval a filmről sem derül ki semmi (még ha a játékot is végigjátszod, akkor sem). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Érzem, ez büntetni fog. De nagyon. http://gamepod.hu/hir/aliens_vs_predator_friss_kepek.html Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Ok, nem tudtam miről szól és inkább biztosra mentem... Azóta elolvastam, jó lett, lehet kipróbálom majd Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Nagyon ott lesz, csak ne jusson arra a sorsra, mint a Colonial Marines és az RPG. Bár ebből legalább már vannak képek, és a pletykák szerint nagyon szépen halad a fejlesztés. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Remek cikk, Dzséjt, ment rá egy ötös! Viszont az, hogy a bolti verzió telepíthetetlen, óriási gáz! Akkor most mindenképpen le fogom tölteni... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Kösz Szerintem ennyi játékidővel teljes áron akkor sem lenne érdemes megvenni, ha lehetne telepíteni. Max 990-et ér. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. ment rá egy ötös!Akkor már ketten adtunk rá ötöst. Én kora délután adtam reája. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Bakker, nekem meg csak most tűnt fel, hogy lehet osztályozni a cikkeket Donátnál még azt hittem, hogy csak képletesen értette. Kösz neked is Rog. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. No elkezdődött az E3-as "őrület". Alapból itt egy kis trailer egy ígéretesnek tűnő játékból, mely igen érdekes válaszlehetőségek elé állítja a játékost a játékmenetben. http://tv.gamestar.hu/video/alpha-protocol-e3-trailer Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. (szerkesztve) Igen, ez az Alpha Protocol kemény játék lesz! A több választási lehetőség arra utal, hogy, ez egy akció-orientált RPG lesz. Kiváncsi leszek, hogy az Obsidian mit hoz össze. Na akkor most én is megosztok pár E3-as videót! Mass Effect 2 ütős trailer! Rövid kis hangulatos trailer! Melyben az Illium bolygón lévő város nagyon bejön! Tiszta Coruscant feeling (bár ezt már régebben is megjegyeztem). Nagyon bejött az a mondat, hogy: "Shepard, but you're dead!". Sheparddal tuti fogunk játszani a második részben (már aki ), csak az a kérdés, hogy vajon mennyit? A legjobban annak örülnék, ha nem tennék el láb alól, legalább is, nem annyira hamar. Továbbá nagyon pörgős, az akció egy cseppet oda fog ütni! Remélem, minél hamarabb itt lesz az a 2010 eleje, és remélem, hogy az EA (vagy a CD Projekt - attól függ, hogy most az EA, kis hazákban mennyire fog ténykedni az értékesítéssel/kiadással) nem felejtkezik el a magyarokról sem, mert a PC-s változaton eltalálták a lokalizációt! Szerkesztve: 2009. Május 29. - barnez Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Asszem ennek meg kéne szereznem az első részét is. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Nem jársz rosszul vele! Magyar felirattal van, nagyon jó története van, a hangulata magával ragadó, nem követi a hagyományos RPG-ket a harc terén, magyarul mondva te lövöldözöl. És még sok érv szól mellette. Egy hibája van, időigényes. Bár a jobb játékok azok általában. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Immár nem kell sok, és meglesz az új vas az ilyen játékok alá. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 29. A Mass Effect szerintem a Half Life 2 óta a legjobb játék, és a Star Wars/Star Trek/Alien óta a legjobb sci-fi univerzum. Nekem annyira megtetszett, hogy meg is vettem azon nyomban, hogy megjelent. Remek sztori, frankó karakterek, és olyan akció, hogy sok FPS elbújhat mögötte. Mindez egy rettenetesen részletesen kidolgozott sci-fi univerzumban. A második rész meg csak ütősebb lesz ennél (plusz adalék az univerzumhoz, újabb fajok, bolygók és még több karakter és akció). Viszont azért egy hibája van az első résznek: a mellékküldetések unalmasak lesznek egy idő után Szóval, ezt a játékot csak ajánlani tudom én is, Oldi. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.