Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Mikor jön a Google+ verzió? Azt szerintem csak a fejlesztők tudják ha tervezik rá egyáltalán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Kell meghívó G+ -ra? Bár ez már nagyon off OFF Kösz, rendes vagy. Kéne, ha nem lenne... Az a baj, hogy 18+os a BETA... Mindegy, mire hazajövök Svédországból már tuti lesz nyílt BETA. Közben meg nem ez fog izgatni... ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 27. Mass Effect 3 - SDCC 11: Story Interview http://www.gametrailers.com/video/sdcc-11-mass-effect/718088 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. (szerkesztve) Adatlap: LGA775 Intel G31, 5,1CH, LAN CPU: Intel E5300 2,6 GHZ DUAL CORE RAM: 3GB DDRII 800 MHZ HDD: 250 GB SATAII OPT: DUAL LAYER DVD+/-RW VGA: GEFORCE 8400 GS 512 MB PCIE Ezen a gépen futna a Batman: Arkham Asylum játék? Szaggatva, vagy normálisan futna? Szerkesztve: 2011. Július 28. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Szerintem futna, ha nem is maximális beállításokkal, de futna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. A leggyengébb láncszem a vga-kártya. Amiatt vissza kell venni egy-két dologból de menni fog ahogy Dzséjt írta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Metro: Last Light - E3 2011: Gameplay Debut Demo Part II http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-metro-last/718345 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. (szerkesztve) Tudtok segíteni, hogy lehetne az F1 2010 -et feltelepíteni? Odáig eljutottam, hogy beolvastam Deamon -al a fájlt, majd telepítettem, de amikor indítani akarom mindig valami .dll hibára/hiányra hivatkozik. SZERK: ezt is kiírja: SecuLauncher:failed to start application.2000 Szerkesztve: 2011. Július 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Crackolni kellett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Crackolni kellett? Kellett, de már rájöttem a problémára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Akkor jó. Én meg elkezdtem játszani a Transformers: War of Cybertronnal. Érdekes játék, eddig nem rossz - a Decepticonok első fejezetét játszottam ki - azzal a bosszantó hibával, hogy az irányítás egyáltalán nem opciózható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Eltolták a Heroes 6 megjelenését http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-21565&ct=tcm:6-231-32 A mai nap rossz híre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Dzséjt, Oldie: Ünnepélyes pillanatok következnek. http://www.sg.hu/cikkek/83715/keszul_a_rambo_jatek Itt aztán lesz írtás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 5. Jöhet, jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Azt én is kipróbálnám. Erről eszembe jutott a második Rambo Nintendós verziója. Valamikor én is játszogattam vele. Belekezdtem párszor de egyszer se toltam végig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Nekem a C64-es korszakból van egy Rambo játékom, most elő is kerestem a DVD-t és nyomtam egy PS-t róla. Fasza kis mászkálós játéknak néz ki, de nem tudom mit kell benne csinálni, de ha átmegyek az emberen akkor meghalnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Az is a második Rambo múvit veszi alapul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Az is a második Rambo múvit veszi alapul Vajon az első részből miért nem csináltak (annyi) játékot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Vajon az első részből miért nem csináltak (annyi) játékot Talán nem jött be annyira a játékfejlesztőknek mint a második és a harmadik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Vajon az első részből miért nem csináltak (annyi) játékot Egy olyan filmből, amiben csak egy ember hal meg, az is baleset miatt, nehéz akciójátékot csinálni. Meg lehet kiakadtak volna a cenzórok, ha Ramboval rendőrökre kellett volna lőni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 6. ...Meg lehet kiakadtak volna a cenzórok, ha Ramboval rendőrökre kellett volna lőni. A röhögős smiley pont ezt a gondolatomat takarta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. 2 év után sikerült megcsináltatni az xboxomat. Ahogy elnézem nem semmi mennyiségű játék gyűlt össze ennyi idő alatt, hehe. Persze első dolgom az SW:TFU-t lesz betenni, a kis szemetet ami szétbarmolta a gépet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Persze első dolgom az SW:TFU-t lesz betenni, a kis szemetet ami szétbarmolta a gépet. Szerintem tedd be a második részt. Dupla élvezet, dupla akkora kár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. 2 év után sikerült megcsináltatni az xboxomat. Ahogy elnézem nem semmi mennyiségű játék gyűlt össze ennyi idő alatt, hehe. Persze első dolgom az SW:TFU-t lesz betenni, a kis szemetet ami szétbarmolta a gépet. Ma már inkább Xbox 360-ra vannak játékok mint elsőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 11. Ma már inkább Xbox 360-ra vannak játékok mint elsőre. 360-as van, csak lusta voltam kiírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 12. (szerkesztve) Metro: Last Light - E3 2011: Gameplay Debut Demo Part III http://www.youtube.com/watch?v=Ps3aCxToKg0 Szerkesztve: 2011. Augusztus 17. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Lehet szolgálatra jelentkezni A kép ugyan fan art, de a Bioware valami szavazásra kidobott pár női Shepard változatot amit majd az ME3 borítója megkap. Mit ne mondjak a Fan Art ütősebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 13. Lefegyverző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.