Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Emberek! Nincs Mass Effect 1-2-3. Csak MASS EFFECT van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. És persze nem kérdéses, hogy a MASS EFFECT vége, a sztori utolsó hatvan órája jó lesz. Az a kérdés, hogy kibeb*szottul jó vagy k*rva jó lesz-e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Riddick, neked milyen géped van, hogy sehol egy röccenés? Amúgy szépen haladok a BF3-al, de istenigazából nem tartom nagy durranásnak. Scripthegyek dögivel sajnos. Ami igazán hangulatos benne, az a Super Hornet és a tankpálya. Most ott tartok, hogy fedezem a társam aki vinné a Chinock-hoz a foglyot. Mennék fel utána, de nem tudom felmenni a rámpán. :S Ja és a bughegyek. Na az se semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Riddick, neked milyen géped van, hogy sehol egy röccenés? Hát hála Istennek nem panaszkodhatom: Asztali gépem fontosabb hardver elemei: CPU: Intel Core i7 860 RAM: 2x2GB GEIL DDR3 1333MHz SSD: OCZ Apex 64GB (ezen megy a rendszer és a főbb programok) VGA: AMD (ATI) RadeonHD 5770 Sapphire Vapor-X 1GB dedikált GDDR5 videó memóriával Monitor: 24"-os Samsung 2494HM (Full HD) Laptop: Egy Lenovo y560 Németországból. Specifikációja: - Core i3 350M - 4 GB DDR3 RAM - 500 GB HDD - ATI RadeonHD 5730 1 GB videó memóriával - És ami a legjobb... kiváló minőségű JBL hangszórók biztosítják a laptop kategóriában kiemelkedő erőteljes és tiszta hangzást Bár a laptopon még nem próbáltam futtatni a BF3-at. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. No akkor nem csodálkozom, hogy nálad csak úgy suhan a játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. (szerkesztve) SZKipi! A S.T.A.L.K.E.R.-nak is megvan a maga hangulata, ami nekem egyébként tetszett is, de a játék valahogy mégsem jött be. Nem tudnám megm ondani miért. Viszont egy olyan film adaptációt szívesen megnéznék, ami jól venné át a S.T.A.L.K.E.R.-hangulatot. Szerkesztve: 2011. November 3. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. No akkor nem csodálkozom, hogy nálad csak úgy suhan a játék. Nálad is suhannia kéne. a VGA-ja nem sokkal jobb mint a tied. Meg a fórumokon nálad rosszabb gépeken is simán megy. Nekem sem röccen meg igaz mediumon van. Nézd át a beállításokat. Nekem ami kiválóvá teszi az a fantasztikus grafika és az amcsi haderő. Buggal még nem találkoztam. Riddick: Hogyhogy egy ilyen kiváló szupergyors proci mellé egy már lassan avuló(sőt) középkategóriás vgat vettél? Egy ilyen gépbe egy amd 6870 v. 6950 dukál nvidiában gondolkodva egy ti560. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. (szerkesztve) Riddick: Hogyhogy egy ilyen kiváló szupergyors proci mellé egy már lassan avuló(sőt) középkategóriás vgat vettél? Egy ilyen gépbe egy amd 6870 v. 6950 dukál nvidiában gondolkodva egy ti560. Igazad van Frenkie, le is lesz cserélve hamarosan erősebbre, de jelenleg nincs rá keret. Teljesen jogos, hogy a proci bőven ki tudna hajtani erősebb VGA-t is. De ami azt illeti jelenleg ez is megteszi. Szerkesztve: 2011. November 3. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 3. (szerkesztve) SZKipi! A S.T.A.L.K.E.R.-nak is megvan a maga hangulata, ami nekem egyébként tetszett is, de a játék valahogy mégsem jött be. Nem tudnám megm ondani miért. Viszont egy olyan film adaptációt szívesen megnéznék, ami jól venné át a S.T.A.L.K.E.R.-hangulatot. Az biztos, hogy meg van, főleg amikor éjszaka bóklászok vagy amikor az Agroprom mélyén vagyok. Ha erősebb lenne a gépem, félelmetesebb lenne. De így sem panaszkodhatom. Ezzel a film adaptációval az a baj, hogy kevés rendező venné rá a fáradságot, hogy utána nézzen a játéknak. Azt így nulla háttér tudással valószínűleg siralmas film lenne. Olyan mint a Dragon Ball. Szerkesztve: 2011. November 3. - SZKipi Padawan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. (szerkesztve) De a legjobb. Modern Warfare 3. +1 Mégjobb a Battlefield 3 XD PFUUUUJ! :P Most kezdem 8x a CoD4-et 8.áig ki kell játszanom a két MW-t, hogy jól benne legyek a hangulatban. Szerkesztve: 2011. November 4. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Ez le se tagadhatná hogy Öblös Miska keze is benne van. http://www.youtube.com/watch?v=kv9rSzCJ-c4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 4. És hol a Naplemente? Más. K*rva állat a FEAR 3. Hentelés felsőfokon. És egy r*hadt akadás sincs sehol, full beállításokkal megy az egész. A BF3-at meg be kellett fejeznem mert a Stringer rakétás résznél kaptam egy kikerülhetetlen fekete képernyőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 5. LOL http://www.masseffect.hu/archives/4175 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 5. (szerkesztve) LOL http://www.masseffect.hu/archives/4175 A francba, hogy lekéstük... Szerkesztve: 2011. November 5. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Á, teljesen véletlenül, mi? Szép kis reklámot csapnak neki, ennyi. Dübörög a marketing. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Á, teljesen véletlenül, mi? Szép kis reklámot csapnak neki, ennyi. Dübörög a marketing. Lassan be kell izzítani a marketing gépezetet, hisz már itt a küszöbön a ToR, ha az premierezik, már csak az ME3 marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 5. És hol a Naplemente? Talán Miska bá' kivágta mert úgy volt vele hogy csak lassította volna az eksönt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 5. Amúgy szerintem se véletlenül lett elérhető... Na mindegy, erről lecsúsztam, majd januárban a demóval játszok, csak bírjam ki addig... Más: Íme Clint Mansell eddigi első ME3 zeneszerzeménye: LETÖLTÉS Valami hatalmas! Biztos meg fog könnyeztetni pár résznél a játék ezzel a zenével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. http://www.youtube.com/watch?v=oxczHTyiKw4&feature=feedu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Fenébe is, megint kiszőrösödött a talpam. Hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. (szerkesztve) CoD4 ✔ Jön a CoD6! ❤❤❤ OFF: Csak előtte még megírok egy nyelvvizsga tesztet, hogy gyakoroljak... Szerkesztve: 2011. November 6. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2011. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 6. CoD6 ✔ CoD8! ❤❤❤ Gyorsabban ment mint gondoltam volna. Asszem teljesen készen állok az MW3-ra. (Na most meg megyek tanulni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Oldie: Kapd elő a szekrényből az M60-at. Holnap hivatalosan megjelenik az MW3, erre nincs még fent. Rendet kell csinálni. Mi az hogy nem hamarabb játszunk vele, mint az aki megvette? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Ne is mond. Azért remélem jobban fog futni mint a BF3. Ja és időm is lesz hozzá, remélem. Uh, jön majd a Batman is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Ne is mond. Azért remélem jobban fog futni mint a BF3. Ja és időm is lesz hozzá, remélem. Uh, jön majd a Batman is. Sőt még az nfs:run is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Az álom (kb.10 percnél kezdődik az igazi móka) http://www.youtube.com/watch?v=eg8Bh5iI2WY&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 7. Dzséjt: Ezúton köszönném meg a Dragon Age: Origins-ről írt kritikádat (ITT olvastam). Ennek hatására döntöttem úgy, hogy bepróbálkozok vele és jó döntés volt: baromira bejön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Dzséjt: Ezúton köszönném meg a Dragon Age: Origins-ről írt kritikádat (ITT olvastam). Ennek hatására döntöttem úgy, hogy bepróbálkozok vele és jó döntés volt: baromira bejön! Szívesen! Már megérte megírni. Az első remek kis játék - még ha közel sem a kedvenc RPG-m, a The Witcher szerintem sokkal jobb -, igazán hangulatos. Mondjuk a végét szerintem alaposan elszúrták, de odáig nagyon baba. De a második rész... pfffff... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 8. No, akkor már megérte megírni. Örülök! Az első remek kis játék - még ha közel sem a kedvenc RPG-m, a The Witcher szerintem sokkal jobb -, igazán hangulatos. Mondjuk a végét szerintem alaposan elszúrták, de odáig nagyon baba. De a második rész... pfffff... Nem jó a kettes? Pedig az Xboxos átiratot várom mint a messiást. Mit csesztek el? Edit. ja félreértettem hirtelen. Azt hittem a Witcher 2 a béna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 9. Megérte várni. FENT VAN. Mármint a Modern Warfare 3, mégpedig a Reloaded verzió. Még jó hogy betegállományban vagyok és eddig tudtam várni. Pont ma fejeztem be a bf3-at. Lehet újra harcolni a jó ügyért.Sajna csak holnap próbálom ki most írány az ágy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.