Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Szerintetek lesz komplett saga kiadás a kilenc résszel? Szerintem oltári lenne! Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Én 2012 óta várok arra a kiadásra. De biztos nem akkor fog megjelenni, amikor a IX. rész, hanem legalább félévvel utána. Akkor leszek bajban, ha 4K-n is megjelenik, mert akkor nem bírom ki, hogy ne azt vegyem meg, ahhoz meg új lejátszó is kellene. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. 15 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintetek lesz komplett saga kiadás a kilenc résszel? Szerintem oltári lenne! Egy olyanra befizetnék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. 13 perccel korábban, Brodie írta: Én 2012 óta várok arra a kiadásra. De biztos nem akkor fog megjelenni, amikor a IX. rész, hanem legalább félévvel utána. Akkor leszek bajban, ha 4K-n is megjelenik, mert akkor nem bírom ki, hogy ne azt vegyem meg, ahhoz meg új lejátszó is kellene. Meg új TV. Nagyon feladnák a leckét egy 4k-s saga kiadással. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Nekem úgy sikerült vásárolnom, hogy a TV-m 4K-s, de a BD lejátszóm nem az, és a BD lejátszóm 3D-s, a TV-m viszont nem az. 1 Válasz
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. Január 7. Hozzászólás ideje: 2019. Január 7. Sziasztok! Tudnátok segíteni, a blu-ray-es Episode IV magyar kiadása hogy is néz ki? A magyar szinkron újrakeverték úgy, hogy mikor Obi-wan elkergeti a buckalakókat, akkor a krayt-sárkány hangját utánozza? A beuszó sárga szöveg magyarul van, illetve a forced feliratok égetve vannak? Idézet Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. (szerkesztve) 13 órával ezelőtt, starwarsfan1113 írta: Sziasztok! Tudnátok segíteni, a blu-ray-es Episode IV magyar kiadása hogy is néz ki? A magyar szinkron újrakeverték úgy, hogy mikor Obi-wan elkergeti a buckalakókat, akkor a krayt-sárkány hangját utánozza? A beuszó sárga szöveg magyarul van, illetve a forced feliratok égetve vannak? Jelenleg egy hazai hivatalos létező lemez lemez van belőle. De 4 kiadásban is megtalálható: 1: 2011 saga BD: 2: 2011 csak OT: 3:új kiadás, 2015: 4:Steelbook 2015: A krayt sárkány hang szinkronban nem lett más az 1997-es szinkronhoz képest. A beúszó szöveg angol és alámondásos(szintén 97-ből). A magyar forced "természetesen" nem égetett, hanem ki-be kapcsolható. Hogyhogy ennyire csak a IV-re vagy kíváncsi? Szerkesztve: 2019. Január 8. - csoli1138 Válasz
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. (szerkesztve) Most éppen ezt töltöttem le, és nem voltam benne biztos, hogy ezzel a szinkronnal adták ki. De már felirattal végignéztem. A subripes feliratban is van két helyesírási hiba, plusz a fel helyett állandóan fölt írnak. Meg a halálcsillag védelmi rendszerét is pajzsnak fordítják. Tudtommal a mágneses erőteren kívül nem volt semmilyen bonyolultabb pajzsa, és a nagyobb hajók ellen lövegekkel védekeztek, amikkel nehezebb eltalálni a kisebb vadászokat. Szerkesztve: 2019. Január 8. - starwarsfan1113 kihagytam pár dolgot Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. 2 órával ezelőtt, starwarsfan1113 írta: Most éppen ezt töltöttem le, és nem voltam benne biztos, hogy ...... Na nemár!... Én meg itt fárasztom magam eredeti kiadványokkal. Kalózokat informálok? Legközelebb konkretizáld, hogy BD ripek érdekelnek! Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Filmet még nem rendeltem külföldről, így az lenne a kérdésem, hogy melyik nemzetközi oldalról érdemes beszerezni? (Amazon? Ebay? stb.) Konkrétan Star Wars Blu-ray-re lenne szükségem. A The Force Awakens és a Solo még hiányoznak a gyűjteményemből (a Rogue One pedig O-ringes, így sanszos, hogy azt is megveszem), tehát ezekre szeretnék szert tenni egy egységesítő gerincmágnes társaságában. Az Ep7 steel nálunk tudtommal nem kapható, a Solo pedig szimplán drágább, ezért akarom külföldről rendelni őket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Ebben csoli a szakértő, biztos megírja majd mit javasol. Bár ha visszaolvasol volt már ilyen külföldi rendelésről szó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2020-ban jöhet a teljes Skywalker saga 4K-s BD kiadása. https://www.thedigitalfix.com/film/content/105409/exclusive-skywalker-saga-4k/ 1 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Na erre beruházok! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Én nem biztos. A 4k rendszerre átállás elég költséges. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Ezt a kiadást akkor is meg fogom venni, ha nálunk nem jelenik meg, és emiatt fogok 4K BD-s lejátszót venni a TV mellé. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. 2019. 04. 12. - 7:47, Ody Mandrell írta: 2020-ban jöhet a teljes Skywalker saga 4K-s BD kiadása. https://www.thedigitalfix.com/film/content/105409/exclusive-skywalker-saga-4k/ Igen most már csak a 4K-s kiadásnak van értelme. Szinte már csak 4K-s tv-ket kapni, illetve eléggé lementek az árai(bár a 100 és 200 000 ft közöttiek "csak" belépőszintűek). Én megvenném, mert csak egy 4K-s bd-lejátszó kéne hozzá(a full hd tv is megjeleníti a 4K-s tartalmat, rengeteg 4K-s videót néztem a tv-men youtube-on. Mondhatom gyönyörű). Csak hát a legolcsóbb is 60 000 ft még, annyit meg nem adok érte. De ha lemegy 30000 ft alá akkor beruházok rá. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. 1 órával korábban, Frenkie írta: De ha lemegy 30000 ft alá akkor beruházok rá. Addigra lesz annyiért, sőt még olcsóbban is. 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. (szerkesztve) 11 órával ezelőtt, Frenkie írta: Igen most már csak a 4K-s kiadásnak van értelme. Szinte már csak 4K-s tv-ket kapni, illetve eléggé lementek az árai(bár a 100 és 200 000 ft közöttiek "csak" belépőszintűek). Én megvenném, mert csak egy 4K-s bd-lejátszó kéne hozzá(a full hd tv is megjeleníti a 4K-s tartalmat, rengeteg 4K-s videót néztem a tv-men youtube-on. Mondhatom gyönyörű). Csak hát a legolcsóbb is 60 000 ft még, annyit meg nem adok érte. De ha lemegy 30000 ft alá akkor beruházok rá. Tessék: https://asztali-blu-ray-lejatszo-es-felvevo.arukereso.hu/panasonic/dmp-bdt181eg-p335743960/#termek-leiras Szerkesztve: 2019. Június 1. - Darth Riddick Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. 19 perccel korábban, Darth Riddick írta: Tessék: https://asztali-blu-ray-lejatszo-es-felvevo.arukereso.hu/panasonic/dmp-bdt181eg-p335743960/#termek-leiras Ez sima bd-lejátszó. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Sorry... valóban csak felskálázást tud. Nincs esetleg XBOX ONE X konzolod? Az tényleg játszik 4K-s BD lemezt. Első kézből tudom (azt használom) PS4 Pro-ról ez már tudtommal sajnos nem mondható el. (A sima illetve a slim verziókról meg pláne!) Kiváló konzol a PS4, de az inkább játékokhoz jó, multimédiára az XBOX a nyerő. (Mindkettő van, így ez esetben most biztosan tudom, hogy miről beszélek ;)) Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Sima ps4-em van. De nem gond, jövőre lejjebb mennek az árak, ráadásul nem biztos hogy jövöre jön a 9 rész egyben 4K-ban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Ha jönne megvesszük. Eláll a polcon amíg lesz rendszer, enni nem kér. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. (szerkesztve) A thedigitalbits infói szerint jövőév elején kapjuk a 4K-s Star Wars cuccokat. Természetesen lesz kilenc részes Saga kiadás is. 2019 vége 2020 első féléve: Rogue One: A Star Wars Story Star Wars: The Force Awakens 2020 első féléve: Star Wars: The Phantom Menace Star Wars: Attack of the Clones Star Wars: Revenge of the Sith Star Wars: A New Hope Star Wars: The Empire Strikes Back Star Wars: Return of the Jedi Star Wars: The Rise of Skywalker Star Wars: Saga Collection https://www.thedigitalbits.com/columns/the-4k-uhd-release-list/4k-uhd-list-01 Szerkesztve: 2019. Augusztus 3. - Ody Mandrell 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Érdekelne, de elöbb rendszert is kéne hozzá vennem. Az biztos hogy a Saga Collection ára csillagászati lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Szerintem nem lesz drágább mint anno a saga BD. Harminc körülire saccolom. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Úgy látszik, hogy csak nem fogom megúszni 4K-s lejátszó nélkül. Viszont azt kizártnak tartom, hogy ez megjelenjen nálunk, Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Valamelyik megjelenik. Szerintem a 4K-s SAGA box. 2 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Ez lenne a legjobb forgatókönyv. Még ha az angol nyelvtől nem is ijedek meg, és a Star Wars filmek párbeszédeit amúgy is fejből tudom, akkor sem zavarna, ha lenne mellette egy magyar felirat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Engem se zavarna, de én valószínűleg nem jövőre fogok átállni 4K-s rendszerre, szóval nekem ráér pár év múlva is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. 13 órával ezelőtt, Brodie írta: Úgy látszik, hogy csak nem fogom megúszni 4K-s lejátszó nélkül. Nekem is a lejátszó a gond. Majd meggondolom, hogy érdemes-e új lejátszót venni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.