Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 30. December 5. után szállítható. Az mindjárt itt van. Bizony. Hátha megkapod a bátyótól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Én nagyon reménykedem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Én nagyon reménykedem. Esetleg mondtad is neki, hogy szeretnéd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Esetleg mondtad is neki, hogy szeretnéd? Pedzegettem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Pedzegettem... Esetleg ha megkapod majd készítesz róla fotókat és felteszed ide? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 2. Esetleg ha megkapod majd készítesz róla fotókat és felteszed ide? Le fogom fotózni, ezt megígérhetem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Most nézem, xpress szerint már megjelent mindkettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 3. Most nézem, xpress szerint már megjelent mindkettő. Ők mindig is gyorsak voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 4. (szerkesztve) Hölgyeim és uraim, képek az xpress fórumról. Köszönet értük töri-nek! 4-5-6 1-2-3 Együtt: Szerkesztve: 2008. December 4. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Hoppá! Mintha javítottak volna a borítók minőségén! A feliartok is illeszkednek nagyjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 4. (szerkesztve) Hoppá! Mintha javítottak volna a borítók minőségén! A feliratok is illeszkednek nagyjából. Képzeld el, mi lenne, ha egymás mellé tennéd mind a hatot... Szerkesztve: 2008. December 4. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Képzeld el, mi lenne, ha egymás mellé tennéd mind a hatot... Mi lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Azért nem kicsit vicces, hogy az egyetlen Prequel rész, ami karika nélkül jött ki, azaz a Vader-égett-húst és egy percre jutó legtöbb aggressziót felvonultató EpIII... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 4. az tényleg mega lol, hogy az EPI magasabb korhatár besorolású mint az EPIII. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 4. (szerkesztve) Azért nem kicsit vicces, hogy az egyetlen Prequel rész, ami karika nélkül jött ki, azaz a Vader-égett-húst és egy percre jutó legtöbb aggressziót felvonultató EpIII... Hát ez jópofa. Éljen az ORTT esze, csak dícsérni lehet őket az tényleg mega lol, hogy az EPI magasabb korhatár besorolású mint az EPIII. A durva, hogy a Trilogy kiadás extra lemeze is 12-es korhatárú. Még a dokumentum filmek és a trailerek is magasabb besorolásúak. Szerkesztve: 2008. December 4. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 5. Borítók: én már eladtam mind a hatot (a HD ugye), de száradna el a kezük, hogy évekig béna feliratokat kellett bámulnom, most meg normálisan megcsinálták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. (szerkesztve) Na, drukkoljatok hogy a lelkierőm kitartson holnapig, mert ha nem tart ki, akkor bontott DVDket fogok a karácsonyfa a latt találni Gyönyörű Szerkesztve: 2008. December 12. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Drukkolunk. De... nálatok már holnap Karácsony? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Ezt a két sorozatot láttam a Westendben a Media Marktban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Krande, már nem sok van addig, kibírod fél lábon is, szokjuk ezt mondani melóhelyen Meg aztán nem túl sok ismeretlen lesz benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Krande, már nem sok van addig, kibírod fél lábon is, szokjuk ezt mondani melóhelyen Meg aztán nem túl sok ismeretlen lesz benne Igen, mert ami leginkább újdonság benne, az épp kívülről is látszik - mert gondolom, csak fóliába van csomagolva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Épségben és bontatlanul lejutott anyámhoz, nem látom egy ideig. Egyébként egyik film sincs meg DVDn. (na jó, az első kettő másoltan, de az nem számít. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Sebaj, akkor most meglesz Bár az ep4-6 megvan régi változatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Jaja. Lehet hogy az Ep 1-2t esetleg kiadják valamikor theatrical edition-ként de nem vagyok biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Épségben és bontatlanul lejutott anyámhoz, nem látom egy ideig. Egyébként egyik film sincs meg DVDn. (na jó, az első kettő másoltan, de az nem számít. ) Így már abszolút érthető az izgatottságod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 20. (szerkesztve) Húgommal(hamarosan 8 ) most karácsonykor tervezem megnézetni a Saga-t.(szinkronosan persze) Ti mit javasoltok? Egy nap egy film, vagy kettő, esetleg három? Az EP1-et pedig vegyem meg vaterán videón, vagy a meglévő(cseppet sem tökéletes) verzión nézzük? (A DVD-re hegesztették rá a szinkront, mondatonként. Betoldott jeleneteken nincs felirat, bár a subrip-ből kiollózhatom.) Szerkesztve: 2008. December 20. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 20. Szerintem semmiképpen sem erőltesd. Kérdezd meg tőle, hogy szeretne-e még egy epizódot megnézni. Ha kényszerből nézi, negatív hatást kelthet benne. Ha esetleg ő akarna SW-maratont tartani, az más kérdés. De azt javaslom kettőnél több részt akkor se nézzetek meg egyszerre. Négy óra a tévé előtt bőségesen elég egy nyolc éves gyereknek. Inkább beszélgessetek a filmről, akár közben is, megállítva a filmet, vagy visszapörgetve, ha újra meg akar nézni egy-egy jelenetet. Ne sajnáld a magyarázatot, persze a húgod érdeklődésének szintjén... (Az a szint, ahogy mi itt beszélgetünk az SW-ről, neki valószínűleg sok lenne... ) Ami az Ep1-et illeti, ha nagyon rossz, élvezhetetlen a hang minősége, szerintem megérné beruházni egy nézhető/hallgatható minőségű változat beszerzésébe. Akár az veterán videó megvételéről, akár egy elfogadható színvonalú szinkronos változat letöltéséről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 20. Szerintem egy ennyi idős gyereknek az egy film is elég egy nap. De én tuti megőrülnék ha film közben akarna valaki eszmecserét váltani velem. Főleg első nézésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 20. (szerkesztve) Szerintem semmiképpen ne állítsd meg a filmet közben!! A végén elég ha megbeszélitek. A megtekintési adagot a húgod ingerküszöbéhez idomítsd. Szerkesztve: 2008. December 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 20. (szerkesztve) Köszi a válaszokat! (Azért még megvárom Pildi véleményét... ) Azt én se gondoltam, hogy megállítom, csak ha valamit nem ért, megbeszéljük. Az egynapos megtekintés tényleg jó ötlet, csak félek, hogy bespoilereződik... bár szerintem nem nagyon fog találkozni az osztálytársaival. (Mikor szeptemberben voltunk a mekiben, már elkezdte érdekelni, én meg megrémültem, hogy mi lesz, ha esetleg... De lesz, ami lesz. (Majd megkérdezem a véleményét, és beírom... ) Szerkesztve: 2008. December 20. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.