Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Meg kell hagyni szép diszdobozt terveztek hozzá: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Szép! Nekem mondjuk a tavalyi jobban bejön, ez nekem túl retrós. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Ez az a kép, amit kifejezetten utálok... jobb a tavaji doboz, azzal sokkal szebben mutatt, ráadásul az ezüst szín is nagyon szép. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Ez az a kép, amit kifejezetten utálok... jobb a tavaji doboz, azzal sokkal szebben mutatt, ráadásul az ezüst szín is nagyon szép. Énis....K*rvás Leia, görög-istent utánzó Luke... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Énis....K*rvás Leia, görög-istent utánzó Luke... Márpedig ez a kép van a régi kiadáson is, csak nem szinesben :wink: Egyébként nekem tetszik ez a boritó, bár kétségtelen, hogy nem annyira szép, hogy rosszul érezzem magam, amiért nem tudhatom majd a polcomon Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Énis....K*rvás Leia, görög-istent utánzó Luke... Márpedig ez a kép van a régi kiadáson is, csak nem szinesben :wink: Egyébként nekem tetszik ez a boritó, bár kétségtelen, hogy nem annyira szép, hogy rosszul érezzem magam, amiért nem tudhatom majd a polcomon Tudom. De a magyar original borító sokkal rosszabb. Az a tipikus nem láttam a filmet de csinálok egy borítót borító Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Obi1 nem vagy te egy kicsit maximalista? Egyből ROTS-es Yoda meg tökéletes ep4-5-6 trükkök... én már beérem egy fénykardgenerállal az ep4-5-6-nál, meg egy CGI Yodával az ep1-nél és persze az ep3-nál a politikai szál és legfőbbképpen Yoda és Qui-Gin beszélgetése. Eztán nekem tökéletes a Saga. Na ezzel teljesen egyetértek,talán még a hang kijavítását tenném hozzá az ep 4-ben. :wink: Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2005. Október 2. Hozzászólás ideje: 2005. Október 2. Nem tudom érdekel e valakit, remélem azért igen de most néztem meg egyben a III. és a IV. részt (na nem mintha nem láttam volna mindegyiket kis milliószor, de gondolom érrzitek miért más így egyben) és mostmár tényleg bátran kijelenthetem amit eddig is tudtam/tunk, hogy nagyon jól összekovácsolódott a történet, és a látványvilág is. Ilyen kivetni valóm van csak ami tényleg elenyésző, és tuti, hogy orvosolva is lesz: fénykard, lövések, TIE-fighterek körüli zöld "keret". De tényleg zseniálisan egyben van az egész. És ááááááá ragozhatnám még nagyon sokáig tényleg nagyon jó így egyben, és rengeteg plusz töltetet adott a III a IV résznek. (szándékosan nem prequel a classicnak, mert ilyen számomra már egyáltalán nincs) :41: :41: :41: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Egyetértek Brodie! Én majd 1-6 maratont tervezek év végén. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Az új Yoda a Baljós Árnyakból, immáron mozgásban: (sztem lehengerlő) http://www.megaupload.com/?d=43H1WT0T Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. És ez még csak teszt! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Én egy olyanra vágyom, hogy minden rész legyen rendezői változat. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Én egy olyanra vágyom, hogy minden rész legyen rendezői változat. Hmmm :shock: :43: Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Bár ha jobban meggondolom az 5 és a 6 nem Lucas rendezése... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Hozzászólás ideje: 2005. Október 21. Bár ha jobban meggondolom az 5 és a 6 nem Lucas rendezése... Akkor: finanszírozói változat Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. nagyon jó ez a Yoda, mérföldekkel jöbb az ep1-es báb Yodától, zseniális... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Ezt akarom az ep1-be! :63: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Hozzászólás ideje: 2005. Október 22. Nekem meg nem játsza le. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Nekem meg nem játsza le. Társíts hozzá Power Dvd-t. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Ezt akarom az ep1-be! :63: Biztos ki fognak adni a ROTS dvd megjelenése után egy ep1-2-3 díszdobozt.Szerintetek már ez a gyönyörűség lesz a TPM-ben? :shock: : Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Ezt akarom az ep1-be! :63: Biztos ki fognak adni a ROTS dvd megjelenése után egy ep1-2-3 díszdobozt.Szerintetek már ez a gyönyörűség lesz a TPM-ben? :shock: : Szerintem csak az eddig megjelent lemezeket csomagolják össze extra lemezek nélkül. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerintem csak az eddig megjelent lemezeket csomagolják össze extra lemezek nélkül. Nem hiszem,hogy a szinkron nélküli ep.1-2-t összeraknák a szinkronos ROTS-al,bár kis hazánkba minden elképzelhető.Viszont sajnálnám,ha nem ez a Yoda lenne a TPM-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerintem ez az új Yoda majd csak a Saga kiadásra lesz átcserélve. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerintem ez az új Yoda majd csak a Saga kiadásra lesz átcserélve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Ne sírj lipi. Ha eddig kibírtuk így, az a pár év már nem sokat számít. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Ne sírj lipi. Ha eddig kibírtuk így, az a pár év már nem sokat számít. Pár év!?!?!?!? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Látom most már csak fele annyira vagy szomorú lipi... Nekem még meg sincs az 1-2. DVD-n és nem sok remény van, hogy kiadják a 3.-al együtt, így jártam, ki későn kel nem kap ep1-2-t extralemezzel. :56: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Látom most már csak fele annyira vagy szomorú lipi... Nekem még meg sincs az 1-2. DVD-n és nem sok remény van, hogy kiadják a 3.-al együtt, így jártam, ki későn kel nem kap ep1-2-t extralemezzel. :56: Az ep.2 után is kiadtak egy ep.1-2 csomagot ('Legenda Doboz' vagy valami hasonló volt a neve), szerintem most is kiadják a hármat egy csomagban, de persze mindenféle változtatás nélkül. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szisz, nem Te vagy az egyetlen. Nekem sincs még epI-II dvd-n, még másolt sem. Most kaptam netes barátosnémtól olyan formátumban, amit csak szgép játszik le Ami majdnem olyan, mintha nem is lenne. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Nekem csak 1-2 hónapja van meg másoltan extra lemezekkel együtt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.