Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ez az a kép, amit kifejezetten utálok... jobb a tavaji doboz, azzal sokkal szebben mutatt, ráadásul az ezüst szín is nagyon szép.

Énis....K*rvás Leia, görög-istent utánzó Luke...

Hozzászólás ideje:

Márpedig ez a kép van a régi kiadáson is, csak nem szinesben :wink: Egyébként nekem tetszik ez a boritó, bár kétségtelen, hogy nem annyira szép, hogy rosszul érezzem magam, amiért nem tudhatom majd a polcomon :D

Hozzászólás ideje:

Márpedig ez a kép van a régi kiadáson is, csak nem szinesben :wink: Egyébként nekem tetszik ez a boritó, bár kétségtelen, hogy nem annyira szép, hogy rosszul érezzem magam, amiért nem tudhatom majd a polcomon :D

Tudom.

De a magyar original borító sokkal rosszabb.

Az a tipikus nem láttam a filmet de csinálok egy borítót borító :D

Hozzászólás ideje:
Obi1 nem vagy te egy kicsit maximalista? :(

Egyből ROTS-es Yoda meg tökéletes ep4-5-6 trükkök... én már beérem egy fénykardgenerállal az ep4-5-6-nál, meg egy CGI Yodával az ep1-nél és persze az ep3-nál a politikai szál és legfőbbképpen Yoda és Qui-Gin beszélgetése. Eztán nekem tökéletes a Saga.

Na ezzel teljesen egyetértek,talán még a hang kijavítását tenném hozzá az ep 4-ben. :wink:

Hozzászólás ideje:

Nem tudom érdekel e valakit, remélem azért igen :evil: de most néztem meg egyben a III. és a IV. részt (na nem mintha nem láttam volna mindegyiket kis milliószor, de gondolom érrzitek miért más így egyben) és mostmár tényleg bátran kijelenthetem amit eddig is tudtam/tunk, hogy nagyon jól összekovácsolódott a történet, és a látványvilág is. Ilyen kivetni valóm van csak ami tényleg elenyésző, és tuti, hogy orvosolva is lesz: fénykard, lövések, TIE-fighterek körüli zöld "keret". De tényleg zseniálisan egyben van az egész. És ááááááá ragozhatnám még nagyon sokáig tényleg nagyon jó így egyben, és rengeteg plusz töltetet adott a III a IV résznek. (szándékosan nem prequel a classicnak, mert ilyen számomra már egyáltalán nincs) :41: :41: :41:

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Bár ha jobban meggondolom az 5 és a 6 nem Lucas rendezése...

Akkor: finanszírozói változat :lol:

Hozzászólás ideje:
Ezt akarom az ep1-be!  :63:

Biztos ki fognak adni a ROTS dvd megjelenése után egy ep1-2-3 díszdobozt.Szerintetek már ez a gyönyörűség lesz a TPM-ben? :shock: :lol::

Hozzászólás ideje:
Ezt akarom az ep1-be!  :63:

Biztos ki fognak adni a ROTS dvd megjelenése után egy ep1-2-3 díszdobozt.Szerintetek már ez a gyönyörűség lesz a TPM-ben? :shock: :lol::

Szerintem csak az eddig megjelent lemezeket csomagolják össze extra lemezek nélkül.

Hozzászólás ideje:
Szerintem csak az eddig megjelent lemezeket csomagolják össze extra lemezek nélkül.

Nem hiszem,hogy a szinkron nélküli ep.1-2-t összeraknák a szinkronos ROTS-al,bár kis hazánkba minden elképzelhető.Viszont sajnálnám,ha nem ez a Yoda lenne a TPM-ben. :lol:

Hozzászólás ideje:
:(  :(  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Ne sírj lipi. :D Ha eddig kibírtuk így, az a pár év már nem sokat számít. :D

Pár év!?!?!?!?

:):D:(:)

Hozzászólás ideje:

Látom most már csak fele annyira vagy szomorú lipi...:(

Nekem még meg sincs az 1-2. DVD-n és nem sok remény van, hogy kiadják a 3.-al együtt, így jártam, ki későn kel nem kap ep1-2-t extralemezzel. :56:

Hozzászólás ideje:
Látom most már csak fele annyira vagy szomorú lipi...:(  

Nekem még meg sincs az 1-2. DVD-n és nem sok remény van, hogy kiadják a 3.-al együtt, így jártam, ki későn kel nem kap ep1-2-t extralemezzel. :56:

Az ep.2 után is kiadtak egy ep.1-2 csomagot ('Legenda Doboz' vagy valami hasonló volt a neve), szerintem most is kiadják a hármat egy csomagban, de persze mindenféle változtatás nélkül.

Hozzászólás ideje:

Szisz, nem Te vagy az egyetlen. Nekem sincs még epI-II dvd-n, még másolt sem. Most kaptam netes barátosnémtól olyan formátumban, amit csak szgép játszik le :( Ami majdnem olyan, mintha nem is lenne.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.