Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Szerintetek lesz komplett saga kiadás a kilenc résszel? Szerintem oltári lenne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Én 2012 óta várok arra a kiadásra. De biztos nem akkor fog megjelenni, amikor a IX. rész, hanem legalább félévvel utána. Akkor leszek bajban, ha 4K-n is megjelenik, mert akkor nem bírom ki, hogy ne azt vegyem meg, ahhoz meg új lejátszó is kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. 15 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintetek lesz komplett saga kiadás a kilenc résszel? Szerintem oltári lenne! Egy olyanra befizetnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. 13 perccel korábban, Brodie írta: Én 2012 óta várok arra a kiadásra. De biztos nem akkor fog megjelenni, amikor a IX. rész, hanem legalább félévvel utána. Akkor leszek bajban, ha 4K-n is megjelenik, mert akkor nem bírom ki, hogy ne azt vegyem meg, ahhoz meg új lejátszó is kellene. Meg új TV. Nagyon feladnák a leckét egy 4k-s saga kiadással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Nekem úgy sikerült vásárolnom, hogy a TV-m 4K-s, de a BD lejátszóm nem az, és a BD lejátszóm 3D-s, a TV-m viszont nem az. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 7. Sziasztok! Tudnátok segíteni, a blu-ray-es Episode IV magyar kiadása hogy is néz ki? A magyar szinkron újrakeverték úgy, hogy mikor Obi-wan elkergeti a buckalakókat, akkor a krayt-sárkány hangját utánozza? A beuszó sárga szöveg magyarul van, illetve a forced feliratok égetve vannak? Idézet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. (szerkesztve) 13 órával ezelőtt, starwarsfan1113 írta: Sziasztok! Tudnátok segíteni, a blu-ray-es Episode IV magyar kiadása hogy is néz ki? A magyar szinkron újrakeverték úgy, hogy mikor Obi-wan elkergeti a buckalakókat, akkor a krayt-sárkány hangját utánozza? A beuszó sárga szöveg magyarul van, illetve a forced feliratok égetve vannak? Jelenleg egy hazai hivatalos létező lemez lemez van belőle. De 4 kiadásban is megtalálható: 1: 2011 saga BD: 2: 2011 csak OT: 3:új kiadás, 2015: 4:Steelbook 2015: A krayt sárkány hang szinkronban nem lett más az 1997-es szinkronhoz képest. A beúszó szöveg angol és alámondásos(szintén 97-ből). A magyar forced "természetesen" nem égetett, hanem ki-be kapcsolható. Hogyhogy ennyire csak a IV-re vagy kíváncsi? Szerkesztve: 2019. Január 8. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. (szerkesztve) Most éppen ezt töltöttem le, és nem voltam benne biztos, hogy ezzel a szinkronnal adták ki. De már felirattal végignéztem. A subripes feliratban is van két helyesírási hiba, plusz a fel helyett állandóan fölt írnak. Meg a halálcsillag védelmi rendszerét is pajzsnak fordítják. Tudtommal a mágneses erőteren kívül nem volt semmilyen bonyolultabb pajzsa, és a nagyobb hajók ellen lövegekkel védekeztek, amikkel nehezebb eltalálni a kisebb vadászokat. Szerkesztve: 2019. Január 8. - starwarsfan1113 kihagytam pár dolgot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. 2 órával ezelőtt, starwarsfan1113 írta: Most éppen ezt töltöttem le, és nem voltam benne biztos, hogy ...... Na nemár!... Én meg itt fárasztom magam eredeti kiadványokkal. Kalózokat informálok? Legközelebb konkretizáld, hogy BD ripek érdekelnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Filmet még nem rendeltem külföldről, így az lenne a kérdésem, hogy melyik nemzetközi oldalról érdemes beszerezni? (Amazon? Ebay? stb.) Konkrétan Star Wars Blu-ray-re lenne szükségem. A The Force Awakens és a Solo még hiányoznak a gyűjteményemből (a Rogue One pedig O-ringes, így sanszos, hogy azt is megveszem), tehát ezekre szeretnék szert tenni egy egységesítő gerincmágnes társaságában. Az Ep7 steel nálunk tudtommal nem kapható, a Solo pedig szimplán drágább, ezért akarom külföldről rendelni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Február 1. Ebben csoli a szakértő, biztos megírja majd mit javasol. Bár ha visszaolvasol volt már ilyen külföldi rendelésről szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. 2020-ban jöhet a teljes Skywalker saga 4K-s BD kiadása. https://www.thedigitalfix.com/film/content/105409/exclusive-skywalker-saga-4k/ 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Na erre beruházok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Én nem biztos. A 4k rendszerre átállás elég költséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Ezt a kiadást akkor is meg fogom venni, ha nálunk nem jelenik meg, és emiatt fogok 4K BD-s lejátszót venni a TV mellé. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. 2019. 04. 12. - 7:47, Ody Mandrell írta: 2020-ban jöhet a teljes Skywalker saga 4K-s BD kiadása. https://www.thedigitalfix.com/film/content/105409/exclusive-skywalker-saga-4k/ Igen most már csak a 4K-s kiadásnak van értelme. Szinte már csak 4K-s tv-ket kapni, illetve eléggé lementek az árai(bár a 100 és 200 000 ft közöttiek "csak" belépőszintűek). Én megvenném, mert csak egy 4K-s bd-lejátszó kéne hozzá(a full hd tv is megjeleníti a 4K-s tartalmat, rengeteg 4K-s videót néztem a tv-men youtube-on. Mondhatom gyönyörű). Csak hát a legolcsóbb is 60 000 ft még, annyit meg nem adok érte. De ha lemegy 30000 ft alá akkor beruházok rá. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. 1 órával korábban, Frenkie írta: De ha lemegy 30000 ft alá akkor beruházok rá. Addigra lesz annyiért, sőt még olcsóbban is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. (szerkesztve) 11 órával ezelőtt, Frenkie írta: Igen most már csak a 4K-s kiadásnak van értelme. Szinte már csak 4K-s tv-ket kapni, illetve eléggé lementek az árai(bár a 100 és 200 000 ft közöttiek "csak" belépőszintűek). Én megvenném, mert csak egy 4K-s bd-lejátszó kéne hozzá(a full hd tv is megjeleníti a 4K-s tartalmat, rengeteg 4K-s videót néztem a tv-men youtube-on. Mondhatom gyönyörű). Csak hát a legolcsóbb is 60 000 ft még, annyit meg nem adok érte. De ha lemegy 30000 ft alá akkor beruházok rá. Tessék: https://asztali-blu-ray-lejatszo-es-felvevo.arukereso.hu/panasonic/dmp-bdt181eg-p335743960/#termek-leiras Szerkesztve: 2019. Június 1. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. 19 perccel korábban, Darth Riddick írta: Tessék: https://asztali-blu-ray-lejatszo-es-felvevo.arukereso.hu/panasonic/dmp-bdt181eg-p335743960/#termek-leiras Ez sima bd-lejátszó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Sorry... valóban csak felskálázást tud. Nincs esetleg XBOX ONE X konzolod? Az tényleg játszik 4K-s BD lemezt. Első kézből tudom (azt használom) PS4 Pro-ról ez már tudtommal sajnos nem mondható el. (A sima illetve a slim verziókról meg pláne!) Kiváló konzol a PS4, de az inkább játékokhoz jó, multimédiára az XBOX a nyerő. (Mindkettő van, így ez esetben most biztosan tudom, hogy miről beszélek ;)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Sima ps4-em van. De nem gond, jövőre lejjebb mennek az árak, ráadásul nem biztos hogy jövöre jön a 9 rész egyben 4K-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Ha jönne megvesszük. Eláll a polcon amíg lesz rendszer, enni nem kér. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. (szerkesztve) A thedigitalbits infói szerint jövőév elején kapjuk a 4K-s Star Wars cuccokat. Természetesen lesz kilenc részes Saga kiadás is. 2019 vége 2020 első féléve: Rogue One: A Star Wars Story Star Wars: The Force Awakens 2020 első féléve: Star Wars: The Phantom Menace Star Wars: Attack of the Clones Star Wars: Revenge of the Sith Star Wars: A New Hope Star Wars: The Empire Strikes Back Star Wars: Return of the Jedi Star Wars: The Rise of Skywalker Star Wars: Saga Collection https://www.thedigitalbits.com/columns/the-4k-uhd-release-list/4k-uhd-list-01 Szerkesztve: 2019. Augusztus 3. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Érdekelne, de elöbb rendszert is kéne hozzá vennem. Az biztos hogy a Saga Collection ára csillagászati lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Szerintem nem lesz drágább mint anno a saga BD. Harminc körülire saccolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Úgy látszik, hogy csak nem fogom megúszni 4K-s lejátszó nélkül. Viszont azt kizártnak tartom, hogy ez megjelenjen nálunk, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Valamelyik megjelenik. Szerintem a 4K-s SAGA box. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Ez lenne a legjobb forgatókönyv. Még ha az angol nyelvtől nem is ijedek meg, és a Star Wars filmek párbeszédeit amúgy is fejből tudom, akkor sem zavarna, ha lenne mellette egy magyar felirat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 3. Engem se zavarna, de én valószínűleg nem jövőre fogok átállni 4K-s rendszerre, szóval nekem ráér pár év múlva is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 4. 13 órával ezelőtt, Brodie írta: Úgy látszik, hogy csak nem fogom megúszni 4K-s lejátszó nélkül. Nekem is a lejátszó a gond. Majd meggondolom, hogy érdemes-e új lejátszót venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.