Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga DVD és Blu-Ray kiadás

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Esetleg ha megkapod majd készítesz róla fotókat és felteszed ide?

Le fogom fotózni, ezt megígérhetem. :P

Hozzászólás ideje:

Hölgyeim és uraim, képek az xpress fórumról. Köszönet értük töri-nek! :)

4-5-6

P1010218_www.kepfeltoltes.hu_.jpgP1010220_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1-2-3

P1010221_www.kepfeltoltes.hu_.jpgP1010222_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Együtt:

P1010219_www.kepfeltoltes.hu_.jpg368154932P1010220_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Hoppá! Mintha javítottak volna a borítók minőségén! A feliratok is illeszkednek nagyjából. :)

Képzeld el, mi lenne, ha egymás mellé tennéd mind a hatot...

Hozzászólás ideje:
Azért nem kicsit vicces, hogy az egyetlen Prequel rész, ami karika nélkül jött ki, azaz a Vader-égett-húst és egy percre jutó legtöbb aggressziót felvonultató EpIII... :D:(

Hát ez jópofa. Éljen az ORTT esze, csak dícsérni lehet őket :D

az tényleg mega lol, hogy az EPI magasabb korhatár besorolású mint az EPIII. :D

A durva, hogy a Trilogy kiadás extra lemeze is 12-es korhatárú. Még a dokumentum filmek és a trailerek is magasabb besorolásúak. :D

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Borítók: én már eladtam mind a hatot (a HD ugye), de száradna el a kezük, hogy évekig béna feliratokat kellett bámulnom, most meg normálisan megcsinálták. :(

Hozzászólás ideje:

Na, drukkoljatok hogy a lelkierőm kitartson holnapig, mert ha nem tart ki, akkor bontott DVDket fogok a karácsonyfa a latt találni :D Gyönyörű :D

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:
Krande, már nem sok van addig, kibírod fél lábon is, szokjuk ezt mondani melóhelyen :D Meg aztán nem túl sok ismeretlen lesz benne :D

Igen, mert ami leginkább újdonság benne, az épp kívülről is látszik - mert gondolom, csak fóliába van csomagolva. :D

Hozzászólás ideje:
Épségben és bontatlanul lejutott anyámhoz, nem látom egy ideig. Egyébként egyik film sincs meg DVDn. (na jó, az első kettő másoltan, de az nem számít. )

Így már abszolút érthető az izgatottságod. :)

Hozzászólás ideje:

Húgommal(hamarosan 8 ) most karácsonykor tervezem megnézetni a Saga-t.(szinkronosan persze) Ti mit javasoltok? Egy nap egy film, vagy kettő, esetleg három? Az EP1-et pedig vegyem meg vaterán videón, vagy a meglévő(cseppet sem tökéletes) verzión nézzük? (A DVD-re hegesztették rá a szinkront, mondatonként. Betoldott jeleneteken nincs felirat, bár a subrip-ből kiollózhatom.)

Hozzászólás ideje:

Szerintem semmiképpen sem erőltesd. Kérdezd meg tőle, hogy szeretne-e még egy epizódot megnézni. Ha kényszerből nézi, negatív hatást kelthet benne. Ha esetleg ő akarna SW-maratont tartani, az más kérdés. :) De azt javaslom kettőnél több részt akkor se nézzetek meg egyszerre. Négy óra a tévé előtt bőségesen elég egy nyolc éves gyereknek. Inkább beszélgessetek a filmről, akár közben is, megállítva a filmet, vagy visszapörgetve, ha újra meg akar nézni egy-egy jelenetet. Ne sajnáld a magyarázatot, persze a húgod érdeklődésének szintjén... :) (Az a szint, ahogy mi itt beszélgetünk az SW-ről, neki valószínűleg sok lenne... ;) )

Ami az Ep1-et illeti, ha nagyon rossz, élvezhetetlen a hang minősége, szerintem megérné beruházni egy nézhető/hallgatható minőségű változat beszerzésébe. Akár az veterán videó megvételéről, akár egy elfogadható színvonalú szinkronos változat letöltéséről van szó.

Hozzászólás ideje:

Szerintem egy ennyi idős gyereknek az egy film is elég egy nap.

De én tuti megőrülnék ha film közben akarna valaki eszmecserét váltani velem. ;) Főleg első nézésre.

Hozzászólás ideje:

Köszi a válaszokat! (Azért még megvárom Pildi véleményét... ;) ) Azt én se gondoltam, hogy megállítom, csak ha valamit nem ért, megbeszéljük. Az egynapos megtekintés tényleg jó ötlet, csak félek, hogy bespoilereződik... bár szerintem nem nagyon fog találkozni az osztálytársaival. (Mikor szeptemberben voltunk a mekiben, már elkezdte érdekelni, én meg megrémültem, hogy mi lesz, ha esetleg... De lesz, ami lesz.

(Majd megkérdezem a véleményét, és beírom... :) )

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.