Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Hozzászólás ideje: 2009. Február 5. Telnek az évek és Lenci nem csinál új videót... nincs ez így rendjén. Talán örökre búcsút mondhatunk Lenci videóinak. Bár ne lenne igazam. Válasz
Rostás Norbert Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Nagy kár lenne, mert szép munkát végez! Nagyon ügyesek és ötletesek a videó montázsai Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Nagy kár lenne, mert szép munkát végez! Nagyon ügyesek és ötletesek a videó montázsai Így van. Nem is gondolta volna, de az egri fősulin vetítve is lesz az egyik klipje, mint prezentációs eszköz. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Egy kicsit unatkoztam, új hangot adtam Palpinak. Videókat nagyon ritkán szoktam csinálni, kb. évente egyet, s nem star wars témában. Youtube-on fenn vannak. Jó itt lenni évek múltán újra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Basszus lenci! :D Évek múltán visszatértél....hihetetlen. Remélem legközelebb nem 2013 -ban fogsz felbukkanni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Bakker ez a videó óriási, majd szétszakadok a röhögéstől. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Nagyon jó lett És ha nem tévedek, tudom is melyik filmből van Palpi szövege: Spoiler: A bárányok hallgatnak - ugye? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Wlcome back, Lenci!!! Halálos ez a videó, főleg az utolsó rész Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Wlcome back, Lenci!!! Halálos ez a videó, főleg az utolsó rész Nekem is az a kedvencem. "Hagyjon engem békén" Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Örülök, hogy beköszöntél, Lenci! Ezer éve nem láttalak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Nagyon jó lett És ha nem tévedek, tudom is melyik filmből van Palpi szövege: Spoiler: A bárányok hallgatnak - ugye? az utolsó mondat az nem bari hallgat, hanem Becsületbel Ügy. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. De jó sok ilyen régi arcot látni. Igazándiból az a pici bajom van, hogy az elmúlt 1-2 évben alább hagyott a sw mániám. A CLONE WARS rajzfilmet pl. megvettem, de meg sem néztem. 1 hónapja kezdtem érdeklődni, amikor hallottam, hogy meghalt Kristóf Tibor, a legjobb Vader hang. De ez a sinkó - Palpi már régi vesszőparipám. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. (szerkesztve) A clone Wars -al azért tehetnél egy próbát, hátha tetszik majd. A sorozat se rossz. Nem utolsó sorban pedig jó itt látni téged! Szerkesztve: 2009. Október 5. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Ez nagyon beteg lett. Üdv újra itt. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. De ez a sinkó - Palpi már régi vesszőparipám. Én is belegondoltam már, milyen jó lenne Palpinak. Kösz a videót, csak megerősített ebben. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Újra kreatívkodtam egy kicsit: ha lesz időm még csinálok ilyeneket a többi karakterre is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Ezek nagyon jók Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Újra kreatívkodtam egy kicsit:ha lesz időm még csinálok ilyeneket a többi karakterre is. Jó lett! Várjuk a folytatást! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Meg kell kérdeznem, Lenci, nagyon messze gurultak azok a gyógyszerek? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Jaj, ez nagyon jó volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Azért a Sinkó féle verziót ez meg sem közelíti. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Ez aztán a comeback. Üdv újra itt Lenci! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Nagyon jó lett! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Bodogi: Gáti. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Ezek megint nagyon elborultak lettek Én azért szívesen megnéznék más filmjelenetekkel is hasonlót. Van még olyan ahol Palpi szerepel bőven Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Jók lettek, csak tényleg kéne néhány új jelenet (mint Bodroginál a nevetős) Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. oké, a következőhöz frissítem a jeleneteket. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Újra kreatívkodtam egy kicsit: ha lesz időm még csinálok ilyeneket a többi karakterre is. Jó lett! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Hozzászólás ideje: 2009. Október 20. Eszembe jutott még valami. A pilóták szövegei alá benyomni a Top Gunos vagy Vasmadaras rádióforgalmat Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.