Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Újabb videóban nem gondolkodol, Lenci? Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Újabb videóban nem gondolkodol, Lenci? Lesz, lesz, csak nagyon be vagyok havazva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Lesz, lesz, csak nagyon be vagyok havazva. Mikor nem voltál Te behavazva? Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Mikor nem voltál Te behavazva? Hátulgombolós kissrác koromban Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Vagy ősszel, tavasszal és nyáron. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 27. elkezdtem 1 anakinosat 1 hónapja, azóta parlagon hever. A közeljövőben tető alá hozom. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 27. Vagy ősszel, tavasszal és nyáron. No meg reggel, éjjel, meg este Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Hozzászólás ideje: 2006. November 28. Ez esetben türelemmel várok. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Tudom, Anakinosat igértem, de közben rábukkantan egy félbehagyott Yodásra, amit befejeztem. elég rövid (csak 3 perc, és még 70 mega sincsen). Yoda, Yoda és Yoda... http://z32.zupload.com/download.php?file=g...&filepath=12030 Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Jó lett! Csak a vége nem tetszik annyira, az a "Forever sleep"-es rész. Olyan kurtán-furcsán van vége így... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Igen a vége az tényleg gagyi, elkapkodtam. Itt van viszont az anakinos, amit elkezdtem, ma egy kicsit hozzápiszkáltam, de ez még csak a fele, még nincs kész, ezért észrevételeket köszönettel elfogadok. Tehát véleményezés/konzultáció céljából teszem ide. http://z33.zupload.com/download.php?file=g...&filepath=12272 Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Nekem tetszik a Yodás! Végével sincs semmi bajom. Imádom, ahogy a Zenével bánsz Lenci. Mindig tökéletesen el van találva az ütem a ritmus a képek. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Lenci, hogyan lehet az, hogy én reggel 9.00-től töltöm a Yodásat és még csak 91%-nál tart? Vérlázító! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 21. (szerkesztve) Lenci, hogyan lehet az, hogy én reggel 9.00-től töltöm a Yodásat és még csak 91%-nál tart? Vérlázító! Itt is megnézheted,...cak kisebben és rosszabb minőségben: Lenci! Van youtube lehetőség, használd ki. Szerkesztve: 2006. December 21. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Nagyon jó ez a videó lenci. Yoda nagyon rulezik! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Most először látok tőled vidóeót, Lenci! Nagyon ott van, tényleg, ahogy írták előttem, remekül érzed a ritmusát a zenének. Egyetlen egy dolog nem tetszett: A végén valahogy nem illet bele az a "Forever sleep". De lehet, hogy csak nálam. Ezt az egyet leszámítva szinte tökéletes! Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Nekem az tetszik benne, ahogy össze vannak vágva az akciók, és a humoros jelenetek. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Jó videó a Yodás, bár ismerve a korábbi videóidat, nem éri el azok színvonalát. A vége úgy érzem én is, hogy nincs a helyén. De van egy nagyon jó rész, ami különösen tetszett, amikor Yoda mondja, hogy a Jedi mindig védekezésre és sosem támadásra használja az Erőt és erre bevágod, hogy megállítja a szenátusi lebegőt. Ezt eredetinek tartom. A többi videódban még nem volt ilyen. Azt hiszem magas már a mércém veled szemben, Lenci. Nézzd el nekem, hisz a te érdemed. A másik videót kéne you tube-ra feltenni, mert azt nem sajnálnám rosszabb minőségben megnézni, ha csak félkész. Viszont így erről a szerverről nem lehet letölteni, mert 1.7 kb/sec-el jön. Valamit tegyél kérlek! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Neem videó, hanem animáció, nem is én csináltam: http://www.chromicum.hu/kringle_tree.swf Minden fórumtársnak boldog karácsonyt kívánok! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Hehe, éljenek a happy friendsek Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 30. (szerkesztve) Szerkesztve: 2006. December 30. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Remek videó! Nagyon jó a vágás. Végig magával ragadja az embert. Legjobb azok a részek, amikor Ben meséihez vágod a képeket! Bravó! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 31. http://z04.zupload.com/download.php?file=g...&filepath=16905 Ezen a linken nagyfelbontásban, jó minőségben van fent! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Gratula, tényleg jó lett, bár van benne pár olyan rész, amit én feleslegesnek érzek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 31. Hozzászólás ideje: 2006. December 31. A vége iszonyatosan jó!!! Ahogy a villámláskor Vadernek beugranak az emlékek, az nagyon jó!!! És az Obi-wan Yoda idézet is (With all due respect master...) Nekem nagyon tetszik! Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Igazán magával ragadó lett. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Nekem is tetszett a videó, és nekem is főleg a villámlásnál levő visszaemlékezések igazán. De a linkről, amit adtál képtelenség leszedni. 55 órát ír ki... régen nem voltak az ilyen letöltésekkel gondok. Miért van ez? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Csezd meg Lenci, ez valami zseniális! Profi munka! A zene, a vágások, minden. Egy kérdésem van, mikor Obi meséje közbe vannak a vágások, és mikor a kép Obit mutatja, vannak valamiféle nem odaillő zörejek. Azok m icsodák? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Uh, ez kurva nagy, grat hozzá. A hideg futkározott a hátamon amikor Obi visszaemlékezet meg amikor Palpatine szórta a villámjait. Mégegyszer gratulálok, tényleg remek munka! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.