Hozzászólás ideje: 2009. Február 5.16 éve Telnek az évek és Lenci nem csinál új videót... nincs ez így rendjén. Talán örökre búcsút mondhatunk Lenci videóinak. Bár ne lenne igazam.
Hozzászólás ideje: 2009. Február 16.16 éve Nagy kár lenne, mert szép munkát végez! Nagyon ügyesek és ötletesek a videó montázsai
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19.15 éve Nagy kár lenne, mert szép munkát végez! Nagyon ügyesek és ötletesek a videó montázsai Így van. Nem is gondolta volna, de az egri fősulin vetítve is lesz az egyik klipje, mint prezentációs eszköz.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Szerző Egy kicsit unatkoztam, új hangot adtam Palpinak. Videókat nagyon ritkán szoktam csinálni, kb. évente egyet, s nem star wars témában. Youtube-on fenn vannak. Jó itt lenni évek múltán újra.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Basszus lenci! :D Évek múltán visszatértél....hihetetlen. Remélem legközelebb nem 2013 -ban fogsz felbukkanni?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Nagyon jó lett És ha nem tévedek, tudom is melyik filmből van Palpi szövege: Spoiler: A bárányok hallgatnak - ugye?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Wlcome back, Lenci!!! Halálos ez a videó, főleg az utolsó rész
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Wlcome back, Lenci!!! Halálos ez a videó, főleg az utolsó rész Nekem is az a kedvencem. "Hagyjon engem békén"
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Nagyon jó lett És ha nem tévedek, tudom is melyik filmből van Palpi szövege: Spoiler: A bárányok hallgatnak - ugye? az utolsó mondat az nem bari hallgat, hanem Becsületbel Ügy.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Szerző De jó sok ilyen régi arcot látni. Igazándiból az a pici bajom van, hogy az elmúlt 1-2 évben alább hagyott a sw mániám. A CLONE WARS rajzfilmet pl. megvettem, de meg sem néztem. 1 hónapja kezdtem érdeklődni, amikor hallottam, hogy meghalt Kristóf Tibor, a legjobb Vader hang. De ez a sinkó - Palpi már régi vesszőparipám.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve A clone Wars -al azért tehetnél egy próbát, hátha tetszik majd. A sorozat se rossz. Nem utolsó sorban pedig jó itt látni téged! Szerkesztve: 2009. Október 5.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Október 6.15 éve De ez a sinkó - Palpi már régi vesszőparipám. Én is belegondoltam már, milyen jó lenne Palpinak. Kösz a videót, csak megerősített ebben.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 8.15 éve Szerző Újra kreatívkodtam egy kicsit: ha lesz időm még csinálok ilyeneket a többi karakterre is.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 8.15 éve Újra kreatívkodtam egy kicsit:ha lesz időm még csinálok ilyeneket a többi karakterre is. Jó lett! Várjuk a folytatást!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 8.15 éve Meg kell kérdeznem, Lenci, nagyon messze gurultak azok a gyógyszerek?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Ezek megint nagyon elborultak lettek Én azért szívesen megnéznék más filmjelenetekkel is hasonlót. Van még olyan ahol Palpi szerepel bőven
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Jók lettek, csak tényleg kéne néhány új jelenet (mint Bodroginál a nevetős)
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Újra kreatívkodtam egy kicsit: ha lesz időm még csinálok ilyeneket a többi karakterre is. Jó lett!
Hozzászólás ideje: 2009. Október 20.15 éve Eszembe jutott még valami. A pilóták szövegei alá benyomni a Top Gunos vagy Vasmadaras rádióforgalmat
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.