MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Július 22. Hozzászólás ideje: 2005. Július 22. Igen, mindig is olyan búcsúérzetem volt attól a jelenettől. De attól még nem biztos, hogy tudta, konkrétan hogyan megy majd végbe a végzet. Mindegy, ez csak egy vélemény Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 23. Hozzászólás ideje: 2005. Július 23. Igen, mindig is olyan búcsúérzetem volt attól a jelenettől.De attól még nem biztos, hogy tudta, konkrétan hogyan megy majd végbe a végzet. Mindegy, ez csak egy vélemény Szerintem már tudta,hogy Vader keze álltal hal meg.Ugyanúgy mint ahogy Vader megérzi,hogy itt van a régi mestere,Obi is megérezhette Vader jelenlétét.Tehát tudta,hogy innen nem megy el addig míg nem találkoztak . Válasz
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 4. Igen, mindig is olyan búcsúérzetem volt attól a jelenettől.De attól még nem biztos, hogy tudta, konkrétan hogyan megy majd végbe a végzet. Mindegy, ez csak egy vélemény Szerintem már tudta,hogy Vader keze álltal hal meg.Ugyanúgy mint ahogy Vader megérzi,hogy itt van a régi mestere,Obi is megérezhette Vader jelenlétét.Tehát tudta,hogy innen nem megy el addig míg nem találkoztak . Jaja, ezt érezte...Sőt már anno az ep2nél is utalást tett arra, hogy úgy érzi Ani fogja őt a sírba juttatni.. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Szerintem ez úgy müxik, hogy a halál pillanatában tűnnek el. Ehhez ugye meg kell halniuk, de még sincs holtest. Tehát amint hozzáért Vader kardja, Ben eltűnt. Szerintem. A fénykard a másodperc 1/24-e alatt elért a szívéig, hol itt a probléma? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Hihetetlen, hogy Sir Alec miket vitt bele. Olyan érzelmeket tett saját halálába, amiknek most külön jelentést ad minden egyes másodperc, az előzmény filmekből. Bizony. Nagyon jól megcsinált "kis" jelenet Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. Hozzászólás ideje: 2006. Július 17. A fénykard a másodperc 1/24-e alatt elért a szívéig, hol itt a probléma? Hogy a nyakát vágták át, nem a mellkasát Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Pedig az eredti valtozatban maskep sujottak volna le Benre nem keresztbe vágják hanem valami brutalisabb halállal hal meg Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Eredetileg deréktájt akarták félbe vágni, mint Darth Mault. Csak elég bénán nézett ki. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Eredetileg deréktájt akarták félbe vágni, mint Darth Mault. Csak elég bénán nézett ki. Már hogy' nézett bvolna ki bénán, ha nem néz ki sehogy, mert eltűnik? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Hozzászólás ideje: 2006. Július 18. Úgy, hogy mikor Vader eltalálta a tök üres köpenyt sírt a köpenyről, hogy tök üres. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. (szerkesztve) Nem pont Ben halála, se idelinkelem, egy kicsit felturbózozz ep4-es duel Szerkesztve: 2006. December 17. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Jó kis turbós hangok ezek. Dobnak a feelingen, az biztos! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Én kiállok az eredeti verzió mellett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Én kiállok az eredeti verzió mellett. Persze a zene az teljesen nem illik ehhez a jelenethez, de én az effektekre értettem, hogy ok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Szerintem jó! Donát Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Rövidített verzió azoknak, akik nem akarják az egész filmet végignézni ha Obi halálát akarják :) Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Huh! Nekem jobban tetszik, mint az eredeti, persze zene nélkül. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Hozzászólás ideje: 2006. December 19. A zenét felejtsük el, de a jelenet maga tényleg nagyon jó így. Nekem tetszik. A gond az, hogy az EP4 lassúcska tempójába ez nagyon nem illeszkedne. Önmagában igen jó, de a filmből kilógna. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. (szerkesztve) Obi-Wan vs Vader videó Szerkesztve: 2017. Március 19. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Nagyon Szívesen Mindenkinek! Válasz
Darth Cax Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Jól látható,hogy még csak meg sem perzselődik Ben ruhája.Szóval vagy technikai háttere van,mivel régi film,vagy Obi tudott valamit. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Biztos, hogy csak a technikai háttér áll a dolog mögött, mivel a 2004-es DVD verzióban már megperzselődik Ben szerkója (már ha jól emlékszem). Az Adywan-os változatban viszont biztosan tudom... ott még a fénykardot tartó kezeit is elveszti szegény öreg, mielőtt köddé válna. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Biztos, hogy csak a technikai háttér áll a dolog mögött, mivel a 2004-es DVD verzióban már megperzselődik Ben szerkója (már ha jól emlékszem). Hát nem Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Hát nem Akkor ezt tudd be annak, hogy összesen egyszer láttam a 2004-es DVD-ket. Viszont azért ez egy elég nagy baki, ha még másodszori felújításnál is benne hagyták. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. (szerkesztve) Tegnap megnéztem a filmet, és hát ez a jelenet Yoda utazását figyelembe véve felért egy relevációval. Most már tudjuk miért tűnt el, és hova került Obi-Wan. De a legszebb, hogy fogalmunk is lehet arról miként élte át az egészet!!! " A sors neked más utat jelölt ki mint nekem". Most már tudjuk mire gondolt. Szerkesztve: 2014. Április 27. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. És miért mondja: "Ha most halálra súlytasz, nagyobb lesz az erőm, semmint el tudnád képzelni." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. Na igen. Eddig ezek üres frázisok voltak, de ma már olyan súllyal bírnak amit sose képzelhettünk korábban. Obi pontosan tudta már a kunyhójában, hogy számára mi lesz ennek az egész kalandnak a vége. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. Hát igen a Yoda-szál a Star Wars történelem legfontosabb története, főleg az utolsó rész. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. Hozzászólás ideje: 2014. Április 27. Azért eddig sem voltak üres frázisok. Lehetett tudni, hogy Obi arra gondol, hogy ha Vader halálra sújtja, szellemként korlátlan (?) hatalommal tudja egyengetni Luke útját, és belelát az Erő folyamába. Az meg, hogy a "Sors más utat jelölt ki", az enélkül is elég ütős volt, és azt sugallta, hogy Obi készen állt a szellem létformára. Szóval azért ne vegyük el a prequelektől, hogy már önmagukban is kibővítették ezeket a jeleneteket, tehát nem üres frázisok voltak. Nyilván a TCW-vel még mélyebb tartalmat kaptak, amit én is elismerek, csak a prequelt se feledjük el azért. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.