Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most hogy így készülök a premierre, gondoltam én is rakok fel a gyűjteményemből néhány darabot:

A gyüjteményem szíve-lelke a könyvek: DSC02400.JPGDSC02352.JPGDSC02354.JPG

Természetesen az elmaradhatatlan filmek: DSC02366.JPGDSC02367.JPG

És játékok: DSC02362.JPGDSC02363.JPGDSC02364.JPGDSC02365.JPG

Én nem gyűjtök Hasbro figurákat és elnagyolt gyerekjátékokat. Én a viszonylag kidolgozott maketteket szeretem: DSC02368.JPGDSC02371.JPGDSC02373.JPGDSC02374.JPGDSC02377.JPGDSC02380.JPGDSC02386.JPGDSC02387.JPGDSC02390.JPG

Szeretek tisztában lenni hogy ki kicsoda, mi micsoda a SW-ban. Ezért legyűjtöttem kis hijján a Dechipher Inc. ccg kártyasorozatát: DSC02403.JPGDSC02404.JPGDSC02405.JPGDSC02406.JPGDSC02407.JPGDSC02408.JPGDSC02409.JPGDSC02410.JPGDSC02413.JPGDSC02414.JPGDSC02417.JPG

A blu ray előtti időkben az ember a wildevision kártyáit nézegette ha HD-ben akrta látni a filmeket: DSC02418.JPGDSC02419.JPGDSC02420.JPGDSC02421.JPG

És persze ha 3D-ben akarta nézni arra is volt megoldás: DSC02422.JPGDSC02423.JPGDSC02424.JPGDSC02425.JPG

És természetesen egy ilyen monitor előtt gépelem be ezeket a szavakat: DSC02398.JPG

Ez még nem a teljes gyűjtemény van még újságom (régi korabeli magyar), képregényem, plakátjaim (igen igen régi Moképes is) Alkalomadtán ezeket is felrakom. Mindenkinek boldog premiert.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Szép csak igy tovabb:) egyszer kivancsi lennek arra ha oszedobnánk egy jotekonysagi celra ,bemutatni mindazt amink van egy helyenn ?????? milyen lenne valojabol mini SWC

Hozzászólás ideje:

Ismerős valamelyikőtöknek a Metal Earth sorozat?

Kaptam a jézuskától a egy ilyen Tie Fightert. Gyerekek, nem is tudom, hogy adjak a szavaimnak megfeleő súlyt, de:

VALAMI ISZONYAT NEHÉZ DOLGOM VOLT! Sőt lehetetlen. Tönkretettem, pedig nagyon óvatos akartam lenni.

Kicsi, vékony, szúrós cuccok...áhh. kegyetlen egy műsör volt...

Szóval nem tudom mik a tapasztalatok, de csak erős idegzetűeknek és rendkívüli kézügyességűeknek ajánlom. Sima modellező tapasztalat vagy legós ide édeskevés.

Amúgy nagyon tetszett, örültem neki, a képen jól nézett ki, de nekem sok volt..még csipesszel és spéci fogóval is kudarcot vallottam.

Ez lett volna ha... :cry:

hrul_star_wars_metal_earth_kits_tie_fighter.jpg

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Ismerős valamelyikőtöknek a Metal Earth sorozat?

Kaptam a jézuskától a egy ilyen Tie Fightert. Gyerekek, nem is tudom, hogy adjak a szavaimnak megfeleő súlyt, de:

VALAMI ISZONYAT NEHÉZ DOLGOM VOLT! Sőt lehetetlen. Tönkretettem, pedig nagyon óvatos akartam lenni.

Kicsi, vékony, szúrós cuccok...áhh. kegyetlen egy műsör volt...

Szóval nem tudom mik a tapasztalatok, de csak erős idegzetűeknek és rendkívüli kézügyességűeknek ajánlom. Sima modellező tapasztalat vagy legós ide édeskevés.

Amúgy nagyon tetszett, örültem neki, a képen jól nézett ki, de nekem sok volt..még csipesszel és spéci fogóval is kudarcot vallottam

Érdekes. Megnéztem a neten. Rengeteg sci-fi franchise járművei figurái vannak kiadva ezen a Metal Earth néven. Honnan hozta a Jézuska. Baranyából? Megnézném én is magamnak. Görgesd lejjebb a hozzászólásokat, meglátod az én gyüjteményem "egy részét" Vannak benne fincsi makettek is.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Érdekes. Megnéztem a neten. Rengeteg sci-fi franchise járművei figurái vannak kiadva ezen a Metal Earth néven. Honnan hozta a Jézuska. Baranyából? Megnézném én is magamnak. Görgesd lejjebb a hozzászólásokat, meglátod az én gyüjteményem "egy részét" Vannak benne fincsi makettek is.

jateknet.hu..de kötsd fel a gatyád! ;)

Minden 2db kb 15x12 cm-es szinte fólia vékonyságú préselt fémlapból törhető ki. Szóval még a gömböket félgömböket, ablakokat is te hajtogatod ki térbelire. BRUTÁLIS... Szóval nem is dobozként érkezik hanem egy sima lapos levél az egész...

Szerkesztve: - csoli1138

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Deagustini az ezeréves sólymot adja ki 11,99 euro 100 kiadásban maket 80*60*20 cm amint en látam az jol nez ki nekde kell öszeszerelned csavarok ledek stb reszletek kidolgozva http://www.model-space.com/de/millenniumfalcon-modell mit szoltok ehez azt tudom hogy drága aki maketezet apro vélemeny? en kiváncsi vagyok 4 db jelenik meg havonta azt jelenti 2 evig maketezel ezen elkel gondolkoznom

ujságárustöl megvettem aaz elsö kiadást,hát edig a csavrok gagyik rezfej 2 csavarás utan elszalt a masodlagos lezerágyu összeszerelésekor a ket elemben az atmenö csavar szorul megmielött a menetbe belekapna csak ovatosan

azon felül tetszetös

Szerkesztve: - Hunner

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Látom nem csak én gyüjtögetem ezeket a jakks pacific féle figurákat. :)

Belefutottam egy 19 eurora leárazott uzletben 35 rol megvettem mindet ammi volt és meg jön 3 de a Yoda 45 cm nagyon varom csak a postan elkajlodott es kezdek pipa lenni

Hozzászólás ideje:

Látom az ülőgarnitúrán van 4 db MR-kard. Melyikek?

Jajj az acsak a doboz a többi polcon Kylo,Obi Wan.Anakin,Mace,dupla Darth Maul,Darth Vader,:) Yoda lecc a következö beruhazas es Luk zöld kardja:)

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jajj az acsak a doboz a többi polcon Kylo,Obi Wan.Anakin,Mace,dupla Darth Maul,Darth Vader,:) Yoda lecc a következö beruhazas es Luk zöld kardja:)

Az nem semmi! Nekem 4 van. Vader epIV, Anakin epIII, Yoda, Mace..A 4 különböző szín, és ezzel ki is fújt a gyűjtés.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Érdekes, pedig nem tűnik valami kiemelkedő szettnek. Mondjuk jól mutatna a polcomon Sabine és Ezra mocija mellett. :D

Kimondottan a birodalmi ládák fogtak meg, mert ugye a sorozatban is sokszor vadásszák a különböző üzemanyag és egyéb készleteket, így a lego tud reflektálni magára a Rebelsre. :) Nekem jól mutat majd a Ghost a Phantom és Sabine-ék mellett. :) (Kallus meg anyázhat az AT-DP-ből :D)

• 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
  • 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

És beálltak a kocsi kerekeim is a sorba:

Jól tették. Nagyon frankó. :cool:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Jól tették. Nagyon frankó. :cool:

A legtöbbször fogalmuk sincs az embereknek, hogy mi ez. Idézem: "-tök jó, de mi ez?" :)

Én meg élvezem, hogy szolid, de mégis hirdet valamit rólam..

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.