csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Jól néznek ki. Hányszor megfogadtam már én is, hogy leállok a figurák vásárlásával. Ebben a formában azért tetszenek nagyon, mert bár valahol a TCW és Rebels külső jegyeit hordozzák magukon, mégis közös nevezőre hozta az egész jelenlegi kánont, és nagyon jól néz ki mindenki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Hozzászólás ideje: 2017. Január 27. Tényleg jól néznek ki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Több mint egy évnyi ácsingózás után végre (végre, végre!) megvettem Kanan siklóját: Kérdezhetnétek, hogy miért vártam ennyit, elvégre nem egy ökör ára (8000-9000, attól függ, hol nézi az ember), de valahogy mindig úgy hozta az élet, hogy nem tudtam megvenni. Igaz, volt, amikor azért, mert egy nagyobb hajót (MF) választottam helyette. Na de most! Imádom ezt a készletet, mert 100%-ig Rebels kompatibilis. Annyira jó, hogy Kanan birodalmi készleteket csakliz el, és emiatt üldözőbe veszik, teljességgel játszhatóvá teszi a szettet, és bővíti a a Rebelses legós készletek mélységét. Így most már újabb járművel, eszközökkel és ellenségekkel bővült a Rebelses csapat! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Jól néz ki. Lehet majd egy újabb sztorit kitalálni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Ez a chopper halál laza! Jó vétel! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Szééép! Erre én is ácsingózok, főleg, mert Ezra robogója már megvan (és ahhoz járt rohamoszi robogó is, meg Sabine is, így a Spark of the Rebellion robogós üldözésének egy része már megvan). Persze, én még a Ghostra is ácsingózom. Mondjuk a novemberi kiállításról tegnapelőtt pakoltam ki, és most jöttem rá, hogy lassan már egy robogó méretű szettet sem tudnék hová tenni (tényleg már csak egy ekkora szettnek van hely). Ugyan most bővítettem a szoba tárolókapacitását egy új szekrénnyel, de arra a könyvek mennek. Szóval lehet nem is baj, hogy az elmúlt három évben nem tudtam újat venni. Pláne nagyot. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. (szerkesztve) Na de most! Imádom ezt a készletet, mert 100%-ig Rebels kompatibilis. Annyira jó, hogy Kanan birodalmi készleteket csakliz el, és emiatt üldözőbe veszik, teljességgel játszhatóvá teszi a szettet, és bővíti a a Rebelses legós készletek mélységét. Így most már újabb járművel, eszközökkel és ellenségekkel bővült a Rebelses csapat! Gratulálok hozzá! És tényleg szoktál vele/velük még játszani? Szerkesztve: 2017. Március 12. - Pildi Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Hozzászólás ideje: 2017. Március 12. Gratulálok hozzá! És tényleg szoktál vele/velük még játszani? Áh, már csak hozzá-hozzá gondolok egy-két sztorit, ahogy elnézegetem őket a polccon. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. 46cm-es BB-8 figurát szereztem be, ami világit, és hangot is ad ki. Nagyon tetszik. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Igazán frankó darab. Csak nehogy kigolyózza a többi figurát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Szerencsére nem Choppert vette meg. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Nagyon tetszik luke! Bár a háttér kevésbé sw-s a konyharuhával és a kosárral! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Egy ilyet én is elfogadnék. Képzeld azt, hogy Beru néni konyhájában van. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. Hozzászólás ideje: 2017. Március 18. 46cm-es BB-8 figurát szereztem be, ami világit, és hangot is ad ki. Nagyon tetszik. Nekem is megvan és a távirányitós verzió is ))) király Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Dzséjt! Egy újabb jelölt a gyűjteményedbe. http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/04/30/irgalmatlanul_nagy_dobas_jon_a_legotol/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Vaó, hát ez tényleg jól mutatna, pláne, hogy van kilövőállásom is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. (szerkesztve) Nagyon szépen megcsinálták. Nagyon frankó ez a kivilágítható Lego romboló is. Szerkesztve: 2017. Május 1. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Amikor ilyen képeket látok jövök rá, mennyire hiányzik a legógyűjtés. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Hozzászólás ideje: 2017. Május 1. Nem voltál ezen a kiállításon? Pesten volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Május 2. Hozzászólás ideje: 2017. Május 2. Überklassz az a pislákoló romboló. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Dzséjt, láttad már a legújabb készleteket? Ezt a figyelmedbe ajánlanám: Nekem nagyon tetszik, de ez is: Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Személy szerint én kissé neheztelek Filonira, hogy ezt a tankot nem tette bele a TCW-ba Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Ez a tank nagyon pöpec. Én is sajnálom, hogy a TCW-be nem került bele, pedig adta magát. A Vaderes is jó, kicsit jobban kidolgozott, mint az elődje, meg gazdagabb a figurakészlet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Ez a tank nagyon pöpec. Én is sajnálom, hogy a TCW-be nem került bele, pedig adta magát. A Vaderes is jó, kicsit jobban kidolgozott, mint az elődje, meg gazdagabb a figurakészlet. Dzséjt, létezik, hogy nem láttad a tankos szett jobb alsó sarkát? Aayla... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. De, láttam, csak nekem van már Aayla Secura minifigem, ráadásul kiemelt helyen, a kulcscsomómon lóg. Mondjuk nem lesz rossz, ha egyszer külön is meglesz (azért végre nem csak turbo tankhoz mellékelik), mert akkor a kis Jedi kontingensem mellé is odaállhat. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. De, láttam, csak nekem van már Aayla Secura minifigem, ráadásul kiemelt helyen, a kulcscsomómon lóg. Mondjuk nem lesz rossz, ha egyszer külön is meglesz (azért végre nem csak turbo tankhoz mellékelik), mert akkor a kis Jedi kontingensem mellé is odaállhat. Én meg azt hittem, veszel ötöt és csinálsz belőlük egy Aayla klón Jedi különítményt. Azokat biztos nem tudná Palpi lecsapni kis rejtekhely ide vagy oda. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. Július 19. Hozzászólás ideje: 2017. Július 19. Akkor megmutatnám én is a gyűjteményemet. Ezek csak azok, amik egy helyen vannak, ezeken kívül még van csomó mindenem, csak szétszórtan (Vader-maszk, képeskönyv, poszter, képregény stb.). 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2017. Augusztus 26. Mivel az előző polcok megteltek, új helyet kellett találnom a Legends könyveknek. További 30-40 könyv erejéig megteszi, és szerintem nem is mutatnak rosszul. Bár lassan jobban hasonlít egy könyvtárra a szoba, engem nem zavar. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.