A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. (szerkesztve) Bocsi fiúk ezt elbénáztam, de fent van a tuti. Szerkesztve: 2015. December 17. - A pécsi Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. (szerkesztve) Most hogy így készülök a premierre, gondoltam én is rakok fel a gyűjteményemből néhány darabot: A gyüjteményem szíve-lelke a könyvek: Természetesen az elmaradhatatlan filmek: És játékok: Én nem gyűjtök Hasbro figurákat és elnagyolt gyerekjátékokat. Én a viszonylag kidolgozott maketteket szeretem: Szeretek tisztában lenni hogy ki kicsoda, mi micsoda a SW-ban. Ezért legyűjtöttem kis hijján a Dechipher Inc. ccg kártyasorozatát: A blu ray előtti időkben az ember a wildevision kártyáit nézegette ha HD-ben akrta látni a filmeket: És persze ha 3D-ben akarta nézni arra is volt megoldás: És természetesen egy ilyen monitor előtt gépelem be ezeket a szavakat: Ez még nem a teljes gyűjtemény van még újságom (régi korabeli magyar), képregényem, plakátjaim (igen igen régi Moképes is) Alkalomadtán ezeket is felrakom. Mindenkinek boldog premiert. Szerkesztve: 2015. December 17. - A pécsi Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Szép gyűjtemény. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Hozzászólás ideje: 2015. December 17. Szép csak igy tovabb:) egyszer kivancsi lennek arra ha oszedobnánk egy jotekonysagi celra ,bemutatni mindazt amink van egy helyenn ?????? milyen lenne valojabol mini SWC Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. (szerkesztve) Ismerős valamelyikőtöknek a Metal Earth sorozat? Kaptam a jézuskától a egy ilyen Tie Fightert. Gyerekek, nem is tudom, hogy adjak a szavaimnak megfeleő súlyt, de: VALAMI ISZONYAT NEHÉZ DOLGOM VOLT! Sőt lehetetlen. Tönkretettem, pedig nagyon óvatos akartam lenni. Kicsi, vékony, szúrós cuccok...áhh. kegyetlen egy műsör volt... Szóval nem tudom mik a tapasztalatok, de csak erős idegzetűeknek és rendkívüli kézügyességűeknek ajánlom. Sima modellező tapasztalat vagy legós ide édeskevés. Amúgy nagyon tetszett, örültem neki, a képen jól nézett ki, de nekem sok volt..még csipesszel és spéci fogóval is kudarcot vallottam. Ez lett volna ha... Szerkesztve: 2015. December 25. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Így képen tényleg remekül néz ki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Ez nem az én játékom akkor. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2015. December 25. Hozzászólás ideje: 2015. December 25. (szerkesztve) Ismerős valamelyikőtöknek a Metal Earth sorozat? Kaptam a jézuskától a egy ilyen Tie Fightert. Gyerekek, nem is tudom, hogy adjak a szavaimnak megfeleő súlyt, de: VALAMI ISZONYAT NEHÉZ DOLGOM VOLT! Sőt lehetetlen. Tönkretettem, pedig nagyon óvatos akartam lenni. Kicsi, vékony, szúrós cuccok...áhh. kegyetlen egy műsör volt... Szóval nem tudom mik a tapasztalatok, de csak erős idegzetűeknek és rendkívüli kézügyességűeknek ajánlom. Sima modellező tapasztalat vagy legós ide édeskevés. Amúgy nagyon tetszett, örültem neki, a képen jól nézett ki, de nekem sok volt..még csipesszel és spéci fogóval is kudarcot vallottam Érdekes. Megnéztem a neten. Rengeteg sci-fi franchise járművei figurái vannak kiadva ezen a Metal Earth néven. Honnan hozta a Jézuska. Baranyából? Megnézném én is magamnak. Görgesd lejjebb a hozzászólásokat, meglátod az én gyüjteményem "egy részét" Vannak benne fincsi makettek is. Szerkesztve: 2015. December 25. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 26. Hozzászólás ideje: 2015. December 26. (szerkesztve) Érdekes. Megnéztem a neten. Rengeteg sci-fi franchise járművei figurái vannak kiadva ezen a Metal Earth néven. Honnan hozta a Jézuska. Baranyából? Megnézném én is magamnak. Görgesd lejjebb a hozzászólásokat, meglátod az én gyüjteményem "egy részét" Vannak benne fincsi makettek is. jateknet.hu..de kötsd fel a gatyád! Minden 2db kb 15x12 cm-es szinte fólia vékonyságú préselt fémlapból törhető ki. Szóval még a gömböket félgömböket, ablakokat is te hajtogatod ki térbelire. BRUTÁLIS... Szóval nem is dobozként érkezik hanem egy sima lapos levél az egész... Szerkesztve: 2015. December 26. - csoli1138 Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. Hozzászólás ideje: 2016. Január 20. (szerkesztve) A Deagustini az ezeréves sólymot adja ki 11,99 euro 100 kiadásban maket 80*60*20 cm amint en látam az jol nez ki nekde kell öszeszerelned csavarok ledek stb reszletek kidolgozva http://www.model-space.com/de/millenniumfalcon-modell mit szoltok ehez azt tudom hogy drága aki maketezet apro vélemeny? en kiváncsi vagyok 4 db jelenik meg havonta azt jelenti 2 evig maketezel ezen elkel gondolkoznom ujságárustöl megvettem aaz elsö kiadást,hát edig a csavrok gagyik rezfej 2 csavarás utan elszalt a masodlagos lezerágyu összeszerelésekor a ket elemben az atmenö csavar szorul megmielött a menetbe belekapna csak ovatosan azon felül tetszetös Szerkesztve: 2016. Január 22. - Hunner Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Szoval menyaszony nelkül unatkozom ) es vasarolok:))) 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Szuper. Inkább Te vásárolj mint ő. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Szuper. Inkább Te vásárolj mint ő. Az aszony olcsobbvolt hidd el:))) pont ezert szerettem öt:)(( Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Látom nem csak én gyüjtögetem ezeket a jakks pacific féle figurákat. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Hozzászólás ideje: 2016. Február 18. Látom nem csak én gyüjtögetem ezeket a jakks pacific féle figurákat. Belefutottam egy 19 eurora leárazott uzletben 35 rol megvettem mindet ammi volt és meg jön 3 de a Yoda 45 cm nagyon varom csak a postan elkajlodott es kezdek pipa lenni Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szoval menyaszony nelkül unatkozom ) es vasarolok:))) Látom az ülőgarnitúrán van 4 db MR-kard. Melyikek? Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Látom az ülőgarnitúrán van 4 db MR-kard. Melyikek? Jajj az acsak a doboz a többi polcon Kylo,Obi Wan.Anakin,Mace,dupla Darth Maul,Darth Vader, Yoda lecc a következö beruhazas es Luk zöld kardja:) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Jajj az acsak a doboz a többi polcon Kylo,Obi Wan.Anakin,Mace,dupla Darth Maul,Darth Vader, Yoda lecc a következö beruhazas es Luk zöld kardja:) Az nem semmi! Nekem 4 van. Vader epIV, Anakin epIII, Yoda, Mace..A 4 különböző szín, és ezzel ki is fújt a gyűjtés. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Én vagyok az egyetlen, aki ebbe a készletbe totál belezúgott? Ezek a birodalomtól ellopott készletek zseniálisan jól néznek ki, KELL!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Érdekes, pedig nem tűnik valami kiemelkedő szettnek. Mondjuk jól mutatna a polcomon Sabine és Ezra mocija mellett. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Hozzászólás ideje: 2016. Április 9. Érdekes, pedig nem tűnik valami kiemelkedő szettnek. Mondjuk jól mutatna a polcomon Sabine és Ezra mocija mellett. Kimondottan a birodalmi ládák fogtak meg, mert ugye a sorozatban is sokszor vadásszák a különböző üzemanyag és egyéb készleteket, így a lego tud reflektálni magára a Rebelsre. Nekem jól mutat majd a Ghost a Phantom és Sabine-ék mellett. (Kallus meg anyázhat az AT-DP-ből ) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Hozzászólás ideje: 2016. Április 25. Egy magyar srác kreálta ezt meg, és most várja a támogatókat a projekthez: https://ideas.lego.com/projects/139111 Szerintem nagyon jól sikerült! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Hozzászólás ideje: 2016. Április 27. Egy magyar srác kreálta ezt meg, és most várja a támogatókat a projekthez: https://ideas.lego.com/projects/139111 Szerintem nagyon jól sikerült! Tényleg komoly! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Sikerült megvennem ezt a játékot: http://www.patriapapir.hu/Tarsasjatekok/Star-Wars-VII-Star-Battle-tarsasjatek-Trefl-p136830.html 2400 ft-ért, a Tescoban, ha esetleg valakit érdekel. Megvan még rajtam kívül valakinek? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Hozzászólás ideje: 2016. Június 5. Egyszer ki kell próbálnunk! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 13. (szerkesztve) És beálltak a kocsi kerekeim is a sorba: Mit szóltok? Szerkesztve: 2016. Szeptember 13. - csoli1138 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. (szerkesztve) És beálltak a kocsi kerekeim is a sorba: Jól tették. Nagyon frankó. Szerkesztve: 2016. Szeptember 14. - Rog Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 14. Jól tették. Nagyon frankó. A legtöbbször fogalmuk sincs az embereknek, hogy mi ez. Idézem: "-tök jó, de mi ez?" Én meg élvezem, hogy szolid, de mégis hirdet valamit rólam.. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.