Donát Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 14. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért ezt a sminket feltenni se két perc volt. Amikor 4 óra sminkelés után a sminkes közli, hogy elrontotta, és újra kell csinálnia az egészet. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 17. 3 órával ezelőtt, Pildi írta: Windu túlélése valszeg akkor már senkinek nem lett volna fontos, de én egyébként is úgy gondolom, mire földet ért, halott volt. Ha nem halt bele a villámokba, akkor szörnyet halt. Bár nagyon szőrszálhasogatás, de simán benne van a pakliban, hogy rázuhant egy épp arra járó jármű tetejére, és túlélte. Nyilván ez már egy nagyon elvont fan theory, és Maul felélesztése után nem is kívánom, hogy bármit kezdjenek ezzel a "Windu halott-e vagy sem" témával. Egyébként nincs Windunak topikja, vagy csak én nem találtam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 17. 24 perccel korábban, caseyjones írta: Egyébként nincs Windunak topikja, vagy csak én nem találtam? De igen, van neki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Az operaházban táncikáló Mon Calamari balettos pasik concept art-ja: 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Március 2. Az EPIII premierje: 3 -an már távoztak közülük. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 9. Anakin és a mérleg nyelve. Dooku megölése után a sötétség és a világosság egyenlő mértékben van jelen a Kiválasztottban. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Figyelembe véve, hogy a TCW nem tért ki Palpatine elrablására... mi a jelenlegi hivatalos kánon sztori, hogyan került a főkancellár az Invisible Handre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. 3 helyen térnek ki Palpatine elrablására: Az egyik a nem rég megjelent TCW epizódban Kenobi említi, hogy Shaak Tit küldték el megvédeni a kancellárt, de Windu mester elveszítette vele a kapcsolatot. A másik egy Star Wars: On the Front Lines című képes útmutató, ahol azt említik, hogy Grievous maga vezette az akciót a felszínen. Végül pedig egy Star Wars Lightsabers: A Guide to Weapons of the Force című útmutatóban megemlítik, hogy Grievous személyesen ölte meg Roron Corobb jedi lovagot, és vette el a fénykardját, majd Shaak Ti-t is kiütötte elektromos kábelekkel, akinek szintén megszerezte a fénykardját. Mivel ezek mind egybevágnak a 2003-as Gendy Tartakovsky féle Clone Wars minisorozatban történetekkel, így jogosan feltételezhetjük, hogy az ott látottakhoz hasonlóan (hacsak nem potosan úgy) történt az eset 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Ha már itt tartunk, most éppen mi a hivatalos verzió Shaak Ti haláláról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. (szerkesztve) 19 perccel korábban, Nute Gunray írta: Ha már itt tartunk, most éppen mi a hivatalos verzió Shaak Ti haláláról? Hogy Vader ölte meg meditáció közben a Jedi Templom ostromakor - persze ennek alapját Yoda látomása képezi, amit a TCW: Voices című részében láthattunk (és ami egybevág az egyik ep3-as törölt jelenettel). Mondjuk azt nem értem, hogy a Jedi Tanács egyik tagja miért meditál a Jedi Templom ostroma alatt és várja ki nyugottan, hogy egy Sith Nagyúr csak úgy hátulról lebökje... Úgyhogy én emiatt egyelőre úgy vagyok ezzel, hogy mivel a jövő mindig mozgásban van, így ez csak egy lehetséges lehetőség. És reménykedem, hogy valaki valahol valamikor értelmes halált ad a hölgynek. Szerkesztve: 2020. Május 15. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. A legjobb talán még az volt, amikor Grievous végzett vele az Invisible Hand fedélzetén. A Force Unleashed-ben meg egyenesen borzasztó volt, ahogy dzsungelkirálynőt faragtak a togrutából. A jelenlegi canon-verzió amolyan köztes megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. 28 perccel korábban, Nute Gunray írta: A legjobb talán még az volt, amikor Grievous végzett vele az Invisible Hand fedélzetén. Ez egybe is vág a TCW-vel. Ugye őt jelölték ki Palpatine védelmére, és Windu nem tud vele kapcsolatot létesíteni. Grevious lement , ártalmatlanította Shaak-Ti-t, és a kancellárral együtt felvitte az Invisible Hand fedélzetére, ahol a Jedi-hölgyet kinyírta. De ez nem kánon, hisz kivágták. A kánon szerint ,szerintem lent ártalmatlanította Grevious. Meg nem ölte hisz ott volt a templom ostrománál. Még az is lehet hogy Palpatine hátulról leütötte. Mert ugye maga az elrablás csak látszat volt. Apropó, vajon Grevious tudta-e hogy Palpatine = Darth Sidious? Ha igen akkor csak megjátszós elrablás volt, ha nem akkor igazi Grevious szemszögéből. 43 perccel korábban, Dzséjt írta: Mondjuk azt nem értem, hogy a Jedi Tanács egyik tagja miért meditál a Jedi Templom ostroma alatt és várja ki nyugottan, hogy egy Sith Nagyúr csak úgy hátulról lebökje... Szerintem az ostrom elött kezdett meditálni és ha mély meditációt végzett akkor nem is halhatta az ostromot. A meditáció lényege pont az hogy a külvilág, zajait, vibrálását kizárd magadból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Grievous biztos hogy nem tudta. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. 9 perccel korábban, Nute Gunray írta: Grievous biztos hogy nem tudta. Szerintem sem tudta. Grievous a szeparatista droidhadsereg vezetője volt, az ő szerepéhez, hogy jól működjön, ez a tudás nem kellett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. 23 perccel korábban, Frenkie írta: A meditáció lényege pont az hogy a külvilág, zajait, vibrálását kizárd magadból. És az Erőn át sem érezte meg, hogy nem csak a Galaxisban, de a közvetlen környezetében százak halnak meg éppen egy csatában? Miféle meditáció lehetett akkor az, tetszhalott állapot? Azért ahhoz baromi mélyen kell meditálni, hogy se a füleivel, se az Erővel ne érezze meg, hogy egy csata zajlik körülötte és tömegesen halnak meg a Jedik, ami olyan cunamit indított el az Erőben, hogy Yoda a szívéhez kapott, pedig ő nem is meditált. És persze mindezt úgy, hogy alig néhány órával azelőtt a Jedi Tanács négy tagja azzal ment el, hogy letartóztatják a kancellárt, akiről már gyanították, hogy ő lehet a Sith Nagyúr, vagyis alsó hangon is számítani kellene a Jedi Tanács egyik tagjának arra, hogy itt bajok lesznek. Szóval, ha ez igaz, akkor Shaak Ti volt a Jedi Rend legnagyobb balfékje, aki megérdemelte, hogy hátba szúrják, mert hogy nem az Erőben való jártasságának hála került be a Jedi Tanácsba, az is biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 15. 1 órával korábban, Dzséjt írta: És persze mindezt úgy, hogy alig néhány órával azelőtt a Jedi Tanács négy tagja azzal ment el, hogy letartóztatják a kancellárt, akiről már gyanították, hogy ő lehet a Sith Nagyúr, vagyis alsó hangon is számítani kellene a Jedi Tanács egyik tagjának arra, hogy itt bajok lesznek. Elképzelem, ahogy épp felkerekednének 4-en, amikor Windu megszólal: - figyuzzatok már, a jóasszonyt nem kéne hívni, elég erőteljes az amazon beste, jól jönne a sith nagyúr elleni harcban - há' hülye vagy te, Mace, nem látod, hogy épp meditál, fel ne ébresszük már, milyen lenne már az... 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 6 órával ezelőtt, pb69 írta: Elképzelem, ahogy épp felkerekednének 4-en, amikor Windu megszólal: - figyuzzatok már, a jóasszonyt nem kéne hívni, elég erőteljes az amazon beste, jól jönne a sith nagyúr elleni harcban - há' hülye vagy te, Mace, nem látod, hogy épp meditál, fel ne ébresszük már, milyen lenne már az... Vagy erre a gondolatra Shaak Ti is megszólalna mint Qui-Gon, csak ő Windu fejében: Mace, Mace, noooooo! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. A Darth Bane trilógiában (ami már ugye nem kánon), volt bizonyos Jediknek amolyan támogató képessége az Erőn keresztül, amivel befolyásolni tudták a harcoló alakulatok morálját, képességeit stb. Lehet Shaak Ti is rendelkezett valami hasonlóval és az ostrom alatt is ezt gyakorolta és segített az utolsó percig amíg Vader le nem gyakta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 32 perccel korábban, NorbiLordi írta: A Darth Bane trilógiában (ami már ugye nem kánon), volt bizonyos Jediknek amolyan támogató képessége az Erőn keresztül, amivel befolyásolni tudták a harcoló alakulatok morálját, képességeit stb. OFF Ez a Bastilla féle csatameditációs képesség a KOTORból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 5 perccel korábban, Donát írta: OFF Ez a Bastilla féle csatameditációs képesség a KOTORból? Igen Nem jutott eszembe a konkrét neve 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 12 órával ezelőtt, Dzséjt írta: És az Erőn át sem érezte meg, hogy nem csak a Galaxisban, de a közvetlen környezetében százak halnak meg éppen egy csatában? Miféle meditáció lehetett akkor az, tetszhalott állapot? Azért ahhoz baromi mélyen kell meditálni, hogy se a füleivel, se az Erővel ne érezze meg, hogy egy csata zajlik körülötte és tömegesen halnak meg a Jedik, ami olyan cunamit indított el az Erőben, hogy Yoda a szívéhez kapott, pedig ő nem is meditált. És persze mindezt úgy, hogy alig néhány órával azelőtt a Jedi Tanács négy tagja azzal ment el, hogy letartóztatják a kancellárt, akiről már gyanították, hogy ő lehet a Sith Nagyúr, vagyis alsó hangon is számítani kellene a Jedi Tanács egyik tagjának arra, hogy itt bajok lesznek. Szóval, ha ez igaz, akkor Shaak Ti volt a Jedi Rend legnagyobb balfékje, aki megérdemelte, hogy hátba szúrják, mert hogy nem az Erőben való jártasságának hála került be a Jedi Tanácsba, az is biztos. Mivel az a hivatalos verzió hogy meditált az ostrom alatt(ami tényleg gáz), arra írtam egy lehetséges magyarázatot. Persze hogy marhaságnak tűnik, de a hivatalos is az. Marha ötletre nem igazán lehet jó választ írni. Ahogy írtad is nem jó ötlet a hivatalos verzió. Ha majd retconolják más lesz a magyarázat is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 1 perccel korábban, Frenkie írta: Mivel az a hivatalos verzió hogy meditált az ostrom alatt(ami tényleg gáz), arra írtam egy lehetséges magyarázatot. Persze hogy marhaságnak tűnik, de a hivatalos is az. Marha ötletre nem igazán lehet jó választ írni. Ahogy írtad is nem jó ötlet a hivatalos verzió. Ha majd retconolják más lesz a magyarázat is. Ebben igazad van. Hát, remélem egyszer retconolják ezt a baromságot, és ezt a valamiért értelmesen kinyírhatatlan Shaak Tit kinyírják értelmesen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Ebben igazad van. Hát, remélem egyszer retconolják ezt a baromságot, és ezt a valamiért értelmesen kinyírhatatlan Shaak Tit kinyírják értelmesen. Elég lenne annyi, hogy Grievous kinyírta, miközben elrabolta a főkancellárt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Elég lenne annyi, hogy Grievous kinyírta, miközben elrabolta a főkancellárt. Éppen ellenkezőleg, ez nagyon nagy bajt okozna, mert Shaak Ti az ep3-ban látható az egyik tanácsülésen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 16. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Éppen ellenkezőleg, ez nagyon nagy bajt okozna, mert Shaak Ti az ep3-ban látható az egyik tanácsülésen. Upsz, azt el is felejtettem. Akkor a templomban meghalt és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 20. Ryan Church concept art-ja: 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Most megy a Paramounton a film, csak háttérzajként szolgál, de Obi-wan híres jeleneténél felkaptam a fejem. "Üdvözletem". Ez angolul is nagyon mulatságos jelenet, de magyarul még nevetségesebben hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Obi-Wan magyar hangja szerintem nagyon jó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 25. Szerintem is, de a fordítás ("Üdvözletem!") annyira vicces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 26. Szerintem a legjobb lett volna azt mondatni Obi-val hogy "Üdv nektek!". Ha már a negyedik részben azt mondja Artu-nak hogy "Üdv neked!". Elvégre mindkét jelenetben "Hello there!" az eredeti szöveg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.