Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Sejtettem, hogy tetszeni fog, de nem, hogy ennyire. :D Örülök neki!! :)

Látható, hogy a Prequelben is rengeteg szándékos "copy" volt a Classicból. Tehát szerintem nem feltétlenül baj, hogy az új trilógiában is lesz... ;)

Hozzászólás ideje:

Nagyon szép! :clap: És ebben pont benne van az, amit az ep7 spoileres topicban feszegettem: ezek miért "csak" utalások/párhuzamok, miért nem ep4-5-6 másolások? :)

Én is épp példának akartam felhozni a másik topicban leírt gondolataidhoz :)

Hozzászólás ideje:

Csodálatos! Nekem is könny szökött a szemembe. :) Érdekes módon az, hogy nem a SW zene szólt alatta, még inkább kihangsúlyozta a hasonlóságok nagyszerűségét. Kicsit fura volt, de így még inkább ütött. :)

Nagyon szép! :clap: És ebben pont benne van az, amit az ep7 spoileres topicban feszegettem: ezek miért "csak" utalások/párhuzamok, miért nem ep4-5-6 másolások? :)

Nem sem jutott soha eszembe a másolás szó, mindig is párhuzamokról beszéltünk itt is, és örültünk, hogy milyen szép párban állnak a két trilógia azonos sorszámú részei. :)
Hozzászólás ideje:

Bár ez inkább a starwars saga múltja, de kutatómunkám következő eredménye a régi starwars.hu enciklopédiájának wordbe mentett oldalai!

Van ebben minden( Erő, jártasságok, kronológia stb-stb.) Mint a többit, nosztalgiából ebbe is érdemes belenézegetni!)

sw.zip

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Alapzajanaknaz axn-re kapcsoltam ma este.

A klónok tàmadàsa immàr fox logó nélkül ment.

Egy "ügyes kis zene" ment a lucasfilm logó alatt, és jött a nyitószöveg.

Lehet, higy nem bújok àt minden topicot, de nekem ez új volt.

Valaki bedobhatnà ha tudja mert mire felocsúdtam tovatűnt az új nyitàny!

Biztos ilyen lesz a 7 előtt is!!

Hozzászólás ideje:

Elég kevés topikot olvashatsz mert ez nem egyben volt téma. Először amikor jött a digitális kiadás...másodszor pedig az EPVII kapcsán, miszerint ez lesz a film elejei logó+zene. Ráadásul ez utóbbi pár napja történt.

Jó azt pàr napja olvastam, de nem emlékszem konkrétumra, vagy linkre vagy véleményre, hogy milyen is lett/lesz..

• 2 héttel később...
  • 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Na aggódhatnak a rókabőr-félők:

http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20151118-a-star-wars-eletunk-vegeig-elkiser-bennunket-az-ebredo-ero-kathleen-kennedy-j-j-abrams-rogue.html

Ezek szerint a Disney - mily meglepő - a lehető legtöbb pénzt ki akarja sajtolni a franchise-ból. Szóval készülhetünk a 4. trilógiára.

Hozzászólás ideje:

"A cég mindaddig ki fog adni évente egy Star Wars-filmet, amíg az emberek jegyet vásárolnak rá. Hadd fogalmazzak másképpen: Ha minden összejön a Disney számára, és ha ön is már elég idős ahhoz, hogy tudatánál volt, amikor az első Star Wars-film kijött, akkor valószínűleg nem fogja megélni, hogy láthassa az utolsót."

http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20151118-a-star-wars-eletunk-vegeig-elkiser-bennunket-az-ebredo-ero-kathleen-kennedy-j-j-abrams-rogue.html

• 1 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.