Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Nagyszerű epizód volt.Látom az utóbbi epizódok neked is bejöttek. Itt Nal Hutta hangulatával nem tudok betelni. Kicsit Riddick bolygójára emlékeztet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Látom az utóbbi epizódok neked is bejöttek. Itt Nal Hutta hangulatával nem tudok betelni. Kicsit Riddick bolygójára emlékeztet. Igen Nal Huttából még többet! De a legjobban Korribannak örülnék. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Na, végre! Remek kis rész volt, minden pillanata tetszett. Vos karaktere, a történet, az EpVI-ban látott énekesnő újra feltűnése (apropó, az epizód egyik legjobb jelenete volt a táncos - dj-s buli), a nyomozás, a harc Bane-nel: minden nagyon rendben volt. Tetszett! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Hozzászólás ideje: 2010. November 19. Bane üldözés: nekem a sorozat egyik nehezen emészthető eleme az hogy a nem-Erő-használók milyen jól felveszik a versenyt az erőhasználókkal. Szép és látványos jelenet, de az ilyeneknél azért mindig nyelek egyet. De ezzel együtt is jó volt ez a rész. EpII. Obi-wan vs. Jango. Ott is nyeltél egyet? Bane legalább olyan jól felszerelt, mint Jango Fett volt Kaminón, és Kenobi vele sem bírt. Jó, itt most ketten voltak, de számomra az a párharc megalapozta a nem erőhasználók Jedik elleni lehetőségeit - a sorozatra nézve is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 20. EpII. Obi-wan vs. Jango. Ott is nyeltél egyet? Bane legalább olyan jól felszerelt, mint Jango Fett volt Kaminón, és Kenobi vele sem bírt. Jó, itt most ketten voltak, de számomra az a párharc megalapozta a nem erőhasználók Jedik elleni lehetőségeit - a sorozatra nézve is. Én is így látom. A filmekben is van jó pár példa ilyen "egyenlőtlen" harcra. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Újabb rész, most egy kis visszaesést tapasztaltam a szinkron minőségében. Zironak megint más hangja van (talán ami a filmben is volt?), bár ez talán jobban illik az eredetihez. Sy Snootles magyar hangját nagyon sokszor kéne hallgatnom ahhoz, hogy megszokjam és ne idegesítsen. Quinlan Vos hangját viszont szerintem jól eltalálták. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Újabb rész, most egy kis visszaesést tapasztaltam a szinkron minőségében. Zironak megint más hangja van (talán ami a filmben is volt?), bár ez talán jobban illik az eredetihez. Sy Snootles magyar hangját nagyon sokszor kéne hallgatnom ahhoz, hogy megszokjam és ne idegesítsen. Quinlan Vos hangját viszont szerintem jól eltalálták. Már Sy eredeti hangja is elég idegesítő hosszútávon. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Már Sy eredeti hangja is elég idegesítő hosszútávon. De azt már megszoktam, és már nem is zavar. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. De azt már megszoktam, és már nem is zavar. Mammma hangja jó volt? Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Mammma hangja jó volt? Hát az eredetit szvsz meg sem közelíti, de Sy hangjánál mindenképp jobb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Hát az eredetit szvsz meg sem közelíti, de Sy hangjánál mindenképp jobb. Ezt a rész biztos meg fogom nézni szinkronosan, mert kíváncsi vagyok a Hutt hangokra. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Egész jó volt magyarul. Quinlan Vos hangja volt a csúcs. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Hozzászólás ideje: 2011. Május 5. Sajnos megint előtérbe került a magyar szinkron legnagyobb negatívuma: nem egységes. A főszereplők és a főbb mellékszereplők hangjaira általában oda tudnak figyelni, viszont a Ziro féle mellékalakokra nem igazán. Más szinkronizálta a mozifilmben, más a Hostage Crisis-ben, más az Evil Plans-ben és más ebben a részben is... A klónokról nem is beszélve... legalább Rex és Cody hangját állandósíthatnák. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Abban is van egy jelenet, amikor összeült az öt nagy család. És mindegyik ellensége a másiknak. Itt lehetnek rokonok is, lehetnek kívülről jöttek is. Szerintem nem a Desilijic klánon belüli családok szövetségesek és ez tényleg hiba mert a Desilijic klán totális ellentéte a Besadiinak mondok egy példát Jabba Desilijic Tiure Aruk Besadii Aora A Besadii és a Desilijic ellenségek de a klánon belüli családok szövetségesek egy klán áll kb 5 családból név klán családnév név klán családnév Szerintem legalábbis igy van de nem biztos Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. Hozzászólás ideje: 2011. Július 15. A huttok testfelépitését illetőleg, a bőrréteg alatt nagy meglepetésre nem zsír, hanem hatalmas izomtömeg található.(Persze ez az olyanra mint Mama a hutt, nem vonatkozik.)Egy olyan méretű huttnak, mint Jabba az epI-ben, vagy az epIV-ben, rengeteg izma van, ugyanis ahhoz, hogy egy 1 tonnás testet emberi tempóval mozgassanak, sok izom kell. Ráadásul, ha a hutt faj nem is ijesztő, nagyon nagy tehetségük van a taktikázáshoz, és az üzlethez. Szinte minden hutt nagy üzleti érzékkel születik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. A huttok testfelépitését illetőleg, a bőrréteg alatt nagy meglepetésre nem zsír, hanem hatalmas izomtömeg található.(Persze ez az olyanra mint Mama a hutt, nem vonatkozik.)Egy olyan méretű huttnak, mint Jabba az epI-ben, vagy az epIV-ben, rengeteg izma van, ugyanis ahhoz, hogy egy 1 tonnás testet emberi tempóval mozgassanak, sok izom kell. Ráadásul, ha a hutt faj nem is ijesztő, nagyon nagy tehetségük van a taktikázáshoz, és az üzlethez. Szinte minden hutt nagy üzleti érzékkel születik. Egyetlen ütésüktől meg is lehetne halni szerintem. Válasz
Master Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. Hozzászólás ideje: 2011. Július 16. (szerkesztve) Azt viszont nem nézném ki belülük hogy mondjuk saját erőből jöttek rá az űrutazásra vagy ilyesmi De a huttok, már jóval a Köztársaság elött tudtak űrutazni, ráadásul egy olyan fajjal sem léptek még akkor kapcsolatba, aki erre képes lett volna. A Bomarr kolostor dolog spórolás alapú Jabbának, de a legtöbb hutt palota magán vagyonból épült. Szerkesztve: 2011. Július 19. - Master Válasz
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Valaki felvilágosítana, miért is volt Ziro börtönben Coruscanton? A mozifilmben arról volt szó, hogy Rotta elrablásában való részvételéért Ziro a hutt törvények szerint fog bűnhődni. Akkor miért volt a Köztársaság foglya és miért kellett megszöktetniük a huttoknak a kiadatás helyett? Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Valaki felvilágosítana, miért is volt Ziro börtönben Coruscanton? A mozifilmben arról volt szó, hogy Rotta elrablásában való részvételéért Ziro a hutt törvények szerint fog bűnhődni. Akkor miért volt a Köztársaság foglya és miért kellett megszöktetniük a huttoknak a kiadatás helyett? Elég rég volt már (nekem legalábbis) ez a szál, de ha jól rémlik, akkor nem azért volt börtönben. Csak a részek nincsenek sorrendben és ez eléggé belekavar ebbe a szálba. Ha esetleg a hivatalos (kiadott kronológiai) sorrend szerint nézed és úgy van ellentmondás, akkor tévedtem, de bennem vhogy az maradt meg, hogy később kiderülnek még fontos dolgok, amik magyarázatuk szolgálhatnak. Válasz
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Annyit láttunk hogy a mozifilm végén a Köztársaság letartóztatta, és még az Assassinsben is a sitten volt Coruscanton. De ha hutt törvények szerint kellett volna bűnhődnie, mit keresett egyáltalá a coruscanti fegyházban? Mert a Padmé elleni merénylet kiagyalását csak később bizonyították rá. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Hozzászólás ideje: 2013. Június 12. Annyit láttunk hogy a mozifilm végén a Köztársaság letartóztatta, és még az Assassinsben is a sitten volt Coruscanton. De ha hutt törvények szerint kellett volna bűnhődnie, mit keresett egyáltalá a coruscanti fegyházban? Mert a Padmé elleni merénylet kiagyalását csak később bizonyították rá. De elfogatta a Szenátus egyik tagját, és ezért bőven volt rá ok, hogy a Coruscanton tartsák. A merényletet később agyalta ki bosszúként, ezzel pedig mégjobban bepiszkolta magát, mikor kiderült. Válasz
Csak 1 rajongó Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Ezt én is értem, de a Tatooine-on Jabba azt mondta, hog Ziro a hutt törvények szereint fog bűnhődni. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Jabbáék azért hozatták ki Bane-el a börtönből, hogy azok után még a huttok is megleckéztessék. Ne feledjük el, hogy ott volt Zironál az a bizonyos napló, ezért is akarhatták nagyon a Hutt Tanács tagjai, a "jó" hírnevük forgott kockán. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Június 13. Ezt én is értem, de a Tatooine-on Jabba azt mondta, hog Ziro a hutt törvények szereint fog bűnhődni. És úgy is bűnhődött nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 10. Volt már szó Bane hajójáról? Azt ugye a Children of the Force -ban lekapcsolták. Ez most másik lenne? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 11. Hozzászólás ideje: 2015. Május 11. Jó kérdés. Lehet egy másik ugyanazzal a festéssel, vagy az is lehet, hogy valahogy visszaszerezte. Bane-ből kinézem, hogy simán visszalopta, de még azt sem tartanám meredek elképzelésnek, hogy a Sith-ek visszaadták neki a szolgálataiért cserébe. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.