Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Én Plagueist egy ilyen nagy csuklyás fekete fehér darth Maulnak képzelem Az sem nézne ki rosszul! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Én humanoidnak képzeltem el mindig, kinézetileg hasonló Sidious eltorzult arcára, de sokkal inkább ragyásabb, gonoszabb. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Én humanoidnak képzeltem el mindig, kinézetileg hasonló Sidious eltorzult arcára, de sokkal inkább ragyásabb, gonoszabb. Lehet hogy hülyén hangzik, de én sima arcú, teljes átlagos, elsőre szimpatikus őszhajú embernek képzeltem el... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. elsőre szimpatikus őszhajú embernek képzeltem el... és másodikra? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Én a "Darth Plagueist the wise" alapján mindig egy ilyen gondolkodóbb, emberibb Sith-nek képzeltem el. Meg ugye Palpatine elmondása alapján megpróbált mindenkit megmenteni, aki fontos volt neki, szóval talán nem volt olyan elvetemült, mint Sidious. Bár... kérdés, Palpatine szavára mennyit lehet adni... meg ugye ehhez a tudáshoz hatalmas hatalom is kellett, szóval lehet, hogy mégis csak egy sárga szemű vérengzős Sith-et kéne magamelé képzelni. Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Palpi úgy beszélt volt mesteréről, mint egy hatalmas Sith-ről, felnézett rá.Tehát nem valami félszerzetről lehet szó. Ha egyáltalán létezett Plagueis.Ha létezett(és tényleg a halhatatlanság erejével büszkélkedhetett), én úgy tudom elképzelni hogy ugye Palpi mindent megtett hogy megtudja tőle a titkot.Plagueis megmakacsolta magát, amire Palpi iszonyatosan mérges lett.Tudta hogy ahhoz még kevés hogy harcban győzze le mesterét, ezért aznap álmában leszúrta. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Én a "Darth Plagueist the wise" alapján mindig egy ilyen gondolkodóbb, emberibb Sith-nek képzeltem el. Gondolkodóbb, de attól miért lenne emberibb? Lehetne pl cereai... (Ki-Adi-Mundi faja) Válasz
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Palpi úgy beszélt volt mesteréről, mint egy hatalmas Sith-ről, felnézett rá.Tehát nem valami félszerzetről lehet szó. Ha egyáltalán létezett Plagueis.Ha létezett(és tényleg a halhatatlanság erejével büszkélkedhetett), én úgy tudom elképzelni hogy ugye Palpi mindent megtett hogy megtudja tőle a titkot.Plagueis megmakacsolta magát, amire Palpi iszonyatosan mérges lett.Tudta hogy ahhoz még kevés hogy harcban győzze le mesterét, ezért aznap álmában leszúrta. már ha tényleg palpi mestere Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. és másodikra? másodikra már San Hill hasonmásnak..miután kijött az az EU-s infó, hogy muun... De szerintem inkább ember... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. már ha tényleg palpi mestere Szerintem ez nem kétséges. Bár felvetődik az a kérdés, miért ölte meg akkor Palpi, mikor még nem adta át Plagueis teljesen a tudását... Palpi várhatott volna még.... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Palpi azt vette át, amire kíváncsi volt. Az hogy a Midi-chlorianokkal mit intéz, mellékes ahhoz képest, hogy világuralmi törekvései vannak. Amúgy a lényeg megvolt, amikor megtalálta a Mustafaron Vadert láthatóan tudta hogy mit csináljon... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Egyébként Palpi mondta, hogy kit teremthetett Plagueis? Nem. Ugyanúgy teremthette volna Palpit is, amire az Erő egy Anakinnal válaszol, aki majd egyensúlyt hoz azzal, hogy megöli Palpit. Ezt nem én találatam ki, hanem wallatos bátyó. Sikerült jól eldumcsizni erről. Elsőre kicsit vad az elmélet, de ha jobban bele gondolunk, nem vadabb mint az, hogy Luke-ot teremtette Plagi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. ha jobban bele gondolunk, nem vadabb mint az, hogy Luke-ot teremtette Plagi. Nem inkább Anakint? Amúgy tényleg jó elmélet, nekem tetszik. Bár nekem még mindig az a legemészthetőbb, hogy senki nem teremtett senkit, és csak az Erő képes a semmiből életet harácsolni, de erre nem lehet kényszeríteni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Nem inkább Anakint? Amúgy tényleg jó elmélet, nekem tetszik. Bár nekem még mindig az a legemészthetőbb, hogy senki nem teremtett senkit, és csak az Erő képes a semmiből életet harácsolni, de erre nem lehet kényszeríteni. Anakint, köszi (ma mindig Luke-ot láttam ). De ha Palpi igazat mondott, akkor nem csak az Erő, hanem Plagi is tudott életet teremteni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Igen, és ha így van, akkor inkább teremtse Palpatine-t (mit válogasson ő tanítványt, teremt magának egy tökéletes Sith-et), mint Anakint. És ez egyben magyarázat is néhány dologra, pl hogyan lett Sidious ilyen erős. Úgy értem, pusztán az, hogy a Sötét Oldal mellette állt nem elég, mivel az 1000 év alatt az összes Sith mellett ott állt és gondolom ők is ugyan annyit tanultak meg ugyan azt, mint Palpatine, max hozzá vették a mester tapasztalatait, de 1000 éves árnyékba ülés nem sok tapasztalattal járhat. Szóval Sidious a normális tanításhoz képest szerintem irreálisan magas hatalommal bír. Viszont ha már eleve egy Sith teremtette, ez a hatalom adott, mint Anakinnál, akit meg a Világos Oldal teremtett. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Igen, bár tőlem is távol áll a teremtés-dolog, de ez az elmélet valamennyire megfogott pont az alábbiak miatt. Mert ez egy kis fogodzot adhat Palpatine létének megértéséhez... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Palpit? Ennél azért értelmesebbnm vélem a "bölcset" ... Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Szép elmélet, tetszik! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Érdekes elmélet. Egyébként azt se tudjuk, hogy ki fia borja műve ez a prófécia, és hogy milyen rég született. Ráadásul még az is ködös, hogy pontosan mit is tartalmazott! Yoda mondja az EPIII-ban, hogy az is lehet, miszerint félre értik. Ha pedig félreérthető, akkor nyilván nem konkrét dolgokat ír le. Azt azért nem hinném, hogy maga Plagi írta volna. Az nekem már túl bizarr. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Ha a prófécia nem egy jeditől származna akkor szerintem nem fogadnák el ilyen egyértelműen és egyöntetűen. Másrészről nekem a filmekből inkább úgy tűnik, hogy egy ős-öreg proféciáról van szó és nem egy 30-40 vagy akár 100 éves dologról. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Ilyen alapon a Jedik próféciája eredhetne Plagitól is. Pufff! Nyekkk. Jaj. Ez fájt, de nagyon ott van:) Amúgy szvsz ez az álmában meggyilkolós dolog egyáltalán nem képtelenség. Ha jobban belegondolunk: -Úgy kezdi, hogy "a bölcs" vagyis hogy a saját tanítványa a bölcsességére "bukott rá" -Volt neki nagy hatalma, és csak attól félt, hogy elveszíti - ami végül meg is történt -Volt egy tanítványa, aki megölte álmában Na. Nézzük azt az álmot! Mi van, ha nem szó szerinti álomnak vesszük, hanem álmodozásnak, amikor semmi de semmi másra nem figyel? Na? Megkapjuk Palpatine történetét! A saját történetét meséli el... ez az igazi irónia! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Jaj. Ez fájt Majd csak kihevered vhogy. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Én már tudom is a gyógyszert. Lapozz kicsit lejjebb. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. (szerkesztve) Húh, ez meredek elmélet. De szvsz egy helyen hibádzik. A mendemonda szerint Plagi csak életet tudott teremteni, de magát nem tudta megmenteni. Ahhoz, hogy tudatosan vigyél véghez valamit halálod után arra a képességre kell szert tenned, amelyre Anakin, Qui-Gon, Obi-Wan és Yoda szert tettek. Mint tudjuk, erre egy Sith természetéből fakadóan képtelen, így kizárt, hogy egyé vállval az Élő Erővel tudatosan megteremtse Anakint. Hely, hova tűnt a komment??? Szerkesztve: 2006. November 21. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Rog: jól látom, hogy egy az egyben kitörölted az egyik kommentedet, amire később többen is reagáltak? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hely, hova tűnt a komment??? Krandénak megfájdult tőle a feje, így töröltem hátha elmúlik. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. OFF Csakhogy igy a hozzászolások egy része értelmetlenné vált. Most például ha benéz valaki azt hiheti, hogy alább Ody a saját elméletére reagál, pedig a tiédre irta azt, amit, s igy Krande, Dzséjt és az én irásom is okafogyottá vált. Fura na... szerintem máskor ezt inkább ne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 21. (szerkesztve) Krandénak megfájdult tőle a feje, így töröltem hátha elmúlik. Te ennyire nem tudod megkülönböztetni ki mit ír? Krande semmi rosszat nem mondott az álláspontodra, sőt. Olvasd el végig a véleményét! Minek kellett törölni az írásod? Ráadásul az utána következő kommentek is mind érvényüket vesztik így. Kicsit figyelj már oda! Szerkesztve: 2006. November 21. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Pedig nagyon jó kis elmélet volt...nekem bejön... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Hozzászólás ideje: 2006. November 21. Majd Rog beírja újra. Donát Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.