Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Sajnos Itchy egyáltalán nem szerepel az új filmben úgyhogy nekem karaktert kellett váltanom :(

Várj csak! Elég bozontos ám a Kylo a trailerben, mikor hátulról látjuk! Ki tudja :lol:

Hozzászólás ideje:

Mégis van itt mozgás! Cupsy, jól adja ez is, Dzséjt, Te aztán kivágtad a rezet, Sky, a tiéd is tetszik!

Merr, köszi, hogy az enyémekből választottál!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Mégis van itt mozgás! Cupsy, jól adja ez is, Dzséjt, Te aztán kivágtad a rezet, Sky, a tiéd is tetszik!

Nektek jól mutatja? Nekem itt a topicban a régi Maul-osat mutatja, de a profilomon belül az újat.

Hozzászólás ideje:

Szívesen! Igazából az Usapolo-s plakátok egyikén láttam először ezt a stormit, valószínűleg be is fogok majd ruházni rá. :)

Cupsy: Pár perc, és alkalmazkodni fog a dolog.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Szívesen! Igazából az Usapolo-s plakátok egyikén láttam először ezt a stormit, valószínűleg be is fogok majd ruházni rá. :)

Nekem is tetszik. Nekem jött most tőlük két póló. Az egyiken az van amit Sinistra rakott be avatarnak! Abban megyek éjfélkor!

Hozzászólás ideje:

Ja ok köszi :) Most már jó! :)

Vagy nyomjatok egy ctrl+r --t.

Relogoltam is, de utána sem volt jó azt hittem elrontottam valamit.

Hozzászólás ideje:

A kedvenc karaktereim közül tudtommal senki nem szerepel a 7-ben, Luke-ról meg pont kb. semmi értelmes anyag nincs. Szinte semmit nem tudok a filmről, szóval ötletem sincs ki/mi fog tetszeni. A Szövetség utódszervezetéről szintén nincsenek képeim, a Birodalom maradványainak páncéljai vagy szimbólumai nagyon bejövősek, de olyat elvből nem rakok ki. Úgyhogy nem voltam túl kreatív, ideiglenesen tán ez is megteszi. :)

Hozzászólás ideje:

A kedvenc karaktereim közül tudtommal senki nem szerepel a 7-ben, Luke-ról meg pont kb. semmi értelmes anyag nincs. Szinte semmit nem tudok a filmről, szóval ötletem sincs ki/mi fog tetszeni. A Szövetség utódszervezetéről szintén nincsenek képeim, a Birodalom maradványainak páncéljai vagy szimbólumai nagyon bejövősek, de olyat elvből nem rakok ki. Úgyhogy nem voltam túl kreatív, ideiglenesen tán ez is megteszi. :)

Még jó, hogy jó! Micsoda elvek! Üdv a csapatban!

Hozzászólás ideje:

Ez az első avatar váltásom, és fura érzés nagyon. :D Mintha nem is én lennék... :)

Én is lecseréltem. :)

Jólvan! Örülök nektek is. Van itt csapatszellem! Még valaki?

Rajmesz, Sky, Lenci, Fulcrum, Yodinhoo, (Zééé)?

Hozzászólás ideje:

Jólvan! Örülök nektek is. Van itt csapatszellem! Még valaki?

Rajmesz, Sky, Lenci, Fulcrum, Yodinhoo, (Zééé)?

Csoli, alább még meg is dicsérted az enyémet. :D

Egyébként ott van még szerintem Revan, Riddick, kudar és Nabo.

Hozzászólás ideje:

Váltottam én is remélem ez még nem foglalt.

Nem, a tiéd lehet! ;)

Csoli, alább még meg is dicsérted az enyémet. :D

Jogos, elkeveredtem..

Hozzászólás ideje:

Ez az első avatar váltásom, és fura érzés nagyon. :D Mintha nem is én lennék... :)

Nekem is furcsa, mert bár nem az első avatáromat váltottam le, évekig használok egy-egy darabot :)

Hozzászólás ideje:

Eretnek! Kicsi Yub-Yub cserepadra? Cöcc! :D

Én csak adtam Kicsi Yub-Yubnak egy játékot. :)

Egyébként cserélted már. Egy két éve pont karácsonykor valamire. Valami karácsonyi hangulatúra.

De mit szóltok az enyémhez? Amikor a házi-saját visszaszámlálásomat kitaláltam, még nem volt -nem is lehetett- tervben, hogy hozzá ennyire illő kilövésre kész avatarom legyen.

Most viszont tökéletes. 6 nap és tüzel a Starkiller bázis! :rock:

Hozzászólás ideje:

Egyébként cserélted már. Egy két éve pont karácsonykor valamire. Valami karácsonyi hangulatúra.

Olyan is volt, de sokszor cseréltem már. Sőt, már Kicsi Yub-Yub is átváltozott kicsit. Ez most BD verzió, korábban egy promóciós képből kivett változat volt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.