DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. (szerkesztve) Ody Mandrell, ma Hanga már elvileg játszani fog a montenegróiak ellen. Nabopolasszar, hidd el, érdemes lesz nezni. Komoly esélyünk van a 16ba kerülésre. Románok elleni derbi nagy lesz, azt kötelező lesz behuzni. Szerkesztve: 2017. Szeptember 2. - DarthMaul31 Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. (szerkesztve) Kritikán aluli volt a mai meccs. Nem az a baj,hogy kikaptunk, hanem hogy mennyivel, illetve milyen pocsékul játszottunk.. Borzalmas volt nézni, semmi nem ment be nekünk, semmi. 72-48-ra nyert Montenegró. Oké, papíron erősebbek, NBA játékosuk is van, de azért ez hatalmas különbség... Hétfőn 14.00-kor Csehország ellen játszunk,,reméljük addigra följavulunk. M4 Sport természetesen közvetíti. Szerkesztve: 2017. Szeptember 2. - DarthMaul31 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 2. Akkor nem talált egymásra a csapat és a közönség? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 3. Akkor nem talált egymásra a csapat és a közönség? Belenéztem a meccsbe Montenegróban... ott örültek. Bár ne tettem volna, utálom a kosárlabdát. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 3. Belenéztem a meccsbe Montenegróban... ott örültek. Bár ne tettem volna, utálom a kosárlabdát. De a magyar-románt kedden nézzed!í Az nagy lesz. A montenegrói meccs meg tényleg mindennek a legalja. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 3. De a magyar-románt kedden nézzed!í Az nagy lesz. A montenegrói meccs meg tényleg mindennek a legalja. Mint írtam, igen messze áll tőlem a kosár. De lehet belenézek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 3. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 3. Jaj de fantasztikusak voltunk ma. Csak egy góllal kaptunk ki. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Én meg azt mondom, hogy ilyen hozzáállással nincs mit szégyellni. A portugálok jobb játékosok, főleg emberelőnyben, ez ellen nem sokat lehetett tenni, de a fiúk ennek ellenére végig küzdöttek. Lovrencsics és Fiola a szívüket-lelküket beleadták, de a többiek is odatették magukat. A piroslapért kár, de még az utolsó pillanatokban is ott volt az esély az x-re (ha máskor nem is ). Bárcsak minden meccsen ilyen odaadással játszanának a fiúk... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 4. Én meg azt mondom, hogy ilyen hozzáállással nincs mit szégyellni. A portugálok jobb játékosok, főleg emberelőnyben, ez ellen nem sokat lehetett tenni, de a fiúk ennek ellenére végig küzdöttek. Lovrencsics és Fiola a szívüket-lelküket beleadták, de a többiek is odatették magukat. A piroslapért kár, de még az utolsó pillanatokban is ott volt az esély az x-re (ha máskor nem is ). Bárcsak minden meccsen ilyen odaadással játszanának a fiúk... Az odaadás megvolt, de ennek alapnak kéne lennie, nem pedig megdicsérendő faktornak. A nagy hajtásnak pedig nem kéne automatikusan fegyelmezetlenségbe torkollni... Eddig 3-2-3 a mérleg a sorozatban: jó meccs, elfogadható meccs, blama. Ha 3-2-5 lesz a végére, az nagy gond lesz Storcknak... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Szép volt kosarasok! DarthMaul31 nyilván örül most. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. (szerkesztve) Írtátok itt páran, hogy utáljátok a kosarat. Hát, emberek, lehet utálni, de amit ma meg tegnap leművelt a magyar CSAPAT az EB-n,el kell ismerni mindenkinek, hihetetlen volt. :D Tegnap megvertük a cseheket, ezzel 48 év utan először nyertünk meccset kosár Eb-n. Ma a románokat vertük 80-71-re,és ugyan holnapután játszunk a spanyolok ellen még egy csoportmeccset,de már eldőlt hogy bent vagyunk a legjobb 16-ban!!!! Szép volt kosarasok! DarthMaul31 nyilván örül most. Így van! Nagyon nagy meccs volt. A románok mondjuk néhol rendesen rám ijesztettek, főleg 71-75-nél, de a lényeg hogy behúztuk. Szerkesztve: 2017. Szeptember 5. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 5. Innentől fogva örömjáték kell, hogy legyen, a cél teljesült. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. 22év után a magyar Davis kupa válogatott feljutott a világcsoportba, a legjobb 16 ország közé! Hatalmasat játszott Fucsovics Marci, és Balázs Attila is! Fucso verte ma a világranglista 32. , 21éves Khachanov-ot 3 játszmában, és tegnap előtt verte az idei Us Open negyeddöntős 37.ranglistás Rublev-et is 5 szettben. Balázs habár kikapott Khachanov-tól 4 szettben, de ott ő is nagyot játszott, csak sajnos elfogyott erőben, de másnap neki köszönhetően nyertük a párost szombaton. A többi már csak örömjáték lesz jövőre! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 17. Putyin törleszt az atomerőműért. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 18. 22év után a magyar Davis kupa válogatott feljutott a világcsoportba, a legjobb 16 ország közé! Hatalmasat játszott Fucsovics Marci, és Balázs Attila is! Fucso verte ma a világranglista 32. , 21éves Khachanov-ot 3 játszmában, és tegnap előtt verte az idei Us Open negyeddöntős 37.ranglistás Rublev-et is 5 szettben. Balázs habár kikapott Khachanov-tól 4 szettben, de ott ő is nagyot játszott, csak sajnos elfogyott erőben, de másnap neki köszönhetően nyertük a párost szombaton. A többi már csak örömjáték lesz jövőre! A Rublev elleni meccset láttam. Nagyon izgalmas volt. -bár nem szeretem a teniszt.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. (szerkesztve) Nagy troll ez a Storck. Ugrai...a Fradiba se fért be. Minden "kis" csapat (Izland azóta már nagy csapat lett) aki az EB-n volt, tisztességesen szerepel a VB selejtezőkön. Minket kivéve. Mi sz*rabbak lettünk mint előtte voltunk valaha is. Szerkesztve: 2017. Október 7. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Én már elengedtem a magyar focit (most is csak azért tudtam , hogy meccs volt, mert az Index a pofámba tolta az eredményt). A tavalyi EB szép élmény volt, azzal el leszek életem végéig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Hozzászólás ideje: 2017. Október 7. Úgy néz ki több olyan nem is lesz. Ráadásul egy korosztály hattyúdala is volt egyben. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Babos Tímea teniszezőnk WTA világbajnok lett női párosban! Már nemcsak junior szinten van komoly eredménye. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Eddig is volt már több komolyabb, de ez a csúcs. Szép volt! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Hozzászólás ideje: 2017. November 4. https://streamable.com/qihyv Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 4. Hozzászólás ideje: 2017. November 4. (szerkesztve) Azért a bundásligában ekkkora hibát. Herczegh jöhetne a Fradiba. Szerkesztve: 2017. November 4. - Ody Mandrell Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Hozzászólás ideje: 2017. November 5. 11 órával ezelőtt, Donát írta: https://streamable.com/qihyv A végét nem látjuk, gól lett belőle? Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Nem lett gól belőle a kapus szerencséjére. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Hozzászólás ideje: 2017. November 5. Még egy akkora baklövést elkövetni. Mint aki életében nem látott focilabdát. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. November 6. Hozzászólás ideje: 2017. November 6. 148 éves az amerikai foci! 1869. november 6-án rendezték a történelem első amerikaifutball-meccsét, amit két egyetemi csapat, a New Jersey Tigers (a mai Princeton egyetem) és a Rutgers Queensmen játszott. Mivel a Rutgers volt a házigazda, az ő szabályaik szerint játszottak, vagyis 25 játékos próbálta meg átrúgni a labdát az ellenfél kapuján, a labdával futni, vagy azt passzolni szabálytalan volt.Így nyert a Rutgers 6-4-re. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 9. Hozzászólás ideje: 2017. November 9. San Marinot még talán meg tudnánk verni, talán. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Nem tudom, követi-e valaki itt az NFL-t, én néha-néha rálesek az eredményekre. Nem vagyok nagy NFL-őrült, csupán Cleveland-rajongó vagyok, így a Cleveland Browns eredményeit természetesen figyelemmel kísérem. Brutális, amit eddig művelnek, de persze nem jó értelemben. 0-12-vel állnak, és van hátra még négy forduló. Ciki lenne nagyon, ha nyeretlenül zárnák az idényt, de sajnos benne van a pakliban. Tavaly is eléggé rezgett a léc (1-15). Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Én Denver Broncos fan vagyok, és brutális, hogy mennyire balf***ok idén.... Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Hozzászólás ideje: 2017. December 8. Bizony, pedig ők nem is olyan régen, 2016-ban Super Bowl-on vettek részt. De még mindig jobban állnak így is, mint a Browns. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.