Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Jól megkapták a sógorék! Nagyok voltunk! Kifújtak! Nyuszik! Ennyire tellett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Én is csak a gólokat láttam utólag, de azokat többször is. Hazafelé menet viszont hallottam az ordításokat az utcában mindenhonnan: Góóóóóóól! Na ekkor már sejtettem, hogy jó a meccs. Életem legnagyobb futballélménye sose hittem volna hogy ez az én életemben megtörténik Látod, én sem hittem, hogy az én életemben megint megtörténik. A nyolcvanas években voltam tinédzser, amikor még egész jól ment a foci itthon is, és apukámmal rákaptam a meccsnézésekre. Még válogatott mérkőzésen is voltam egyszer (magyar-brazil 1986), ami óriási élmény volt. Ma már nem is nézek focit egyáltalán... De ma a fiam felvilágosított, hogy érdemes, és hát úgy néz ki, tényleg. Nagyon örülök a magyar csapat győzelmének! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Azért mi lett abból a Guzmicsból is, aki anno az első percben gólpasszt adott a román marikának Bukarestben? Akkor a gúnyolódások középpontjában volt. Ma meg már egy tanár! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Azért mi lett abból a Guzmicsból is, aki anno az első percben gólpasszt adott a román marikának Bukarestben? Akkor a gúnyolódások középpontjában volt. Ma meg már egy tanár! Azért amikor lyukat rúgott az ötösön, eszembe jutott a régi énje... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Hiba nélkül nincs játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. 1) Gratulálok Rognak, aki telibe találta a portugál meglepetést! 2) Ehhez kapcsolódik, hogy vezetjük a csoportot! 3) Pont gyilkos nap volt, összesen 4 ember szerzett egyáltalán pontot. Az állás: 1. Yoda József - 19 pont 2. MissKarrde - 18 3. Wilde - 16 4. Donát - 13 4. Fulcrum - 13 6. Dei - 12 7. Nabopolasszar - 11 7. luke19 - 10 9. Ody Mandrell - 9 10. Rajmesz - 8 10. Rog - 8 12. Csoli - 6 12. Darth Krande - 6 14. Nute Gunray - 4 15. Frenkie - 3 16. Darth Cupsy - 1 Holnapi program: Oroszország - Szlovákia Románia - Svájc Franciaország - Albánia Ha valami nem stimmel, reklamálj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Nem szereztem pontot, de pont lesz.rom, nyertünk még mindig nem hiszem el amúgy Holnapi tippeim: Oroszország - Szlovákia: 1-1 Románia - Svájc: 1-2 Franciaország - Albánia: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Oroszország - Szlovákia 0-1 Románia - Svájc 1-1 Franciaország - Albánia 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Fúú gyerekek, ez elképesztő volt,pedig ám én se vagyok nagy focirajongó A bár ahol épp dolgozom, ettől volt hangos és hihetetlen hangulata volt. Képzelhetem csak, hogy ismerősöm, aki kiutazott a meccsre, milyen élményekkel tér majd haza. Jó neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Oroszország - Szlovákia: 0-1 Románia - Svájc: 1-1 Franciaország - Albánia: 3-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. (szerkesztve) Oroszország - Szlovákia: 1 - 0 Románia - Svájc: 0 - 1 Franciaország - Albánia: 2 - 1 1) Gratulálok Rognak, aki telibe találta a portugál meglepetést! Köszi! Szerkesztve: 2016. Június 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Néhol fantasztikusan játszottunk! Ez az egy érintős cucc.... Olyan csapat benyomását keltettük mint ami mögött van koncepció, és nem véletlen jutott ki az EB -re. Leszopattuk a csoporttársainkat. Ráadásul ez a győzelem hatalmas lökést adhat a magyar focinak. És ez nem közhely. Csányi tudja mit csinál! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Az a jó, hogy tényleg nem lehet mondani olyan játékost, aki rosszul játszott volna (kivéve talán Szalait az első félidőben, de ő is feljavult hála égnek). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 14. Szalai az elsőben is jó volt. Rengeteg ütközött, küzdött, labdát szerzett. Ráadásul a kiállított f*szkalap első sárgáját épp róla kapta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Azért ebből a Kádárból mi lett a lengyeleknél.... Döbbenet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. (szerkesztve) Azért ebből a Kádárból mi lett a lengyeleknél.... Döbbenet! Diósgyőrben is már jó volt. Oroszország - Szlovákia: 1-0 Románia - Svájc: 1-1 Franciaország - Albánia: 2-0 Szerkesztve: 2016. Június 15. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Jaja, ott is jó volt, de ott csak felépítette magát aztán pucolt is ki külföldre. Kicsit ha visszagondolok az 1986 -os mexikói VB -re, könnybe lábad a szemem. Úgy él bennem a 0-6 mintha tegnap lett volna. Emlékszem mekkora reményekkel utaztunk ki, végig vertük előtte a fél világot. Aztán pedig nem akartam hinni a szememnek a az erőtlen játékot, a lépni is alig tudó magyar játékosokat látva. Akkor és ott végképp megtört valami a magyar fociban. Most viszont pont az ellenkezője történik! Kimegyünk esélytelenül egy nagy tornára, senki nem vár győzelmet, vagy villogást a fiúktól, aztán letesznek az asztalra egy ilyen meccset. Ismét jön a megdöbbenés, csak ez most 30 évvel későbbi és pozitív! Talán valóban feltámadunk végre? Ha továbbjutnánk a csoportból....na de nem folytatom. Köszönöm fiúk a tegnapi napot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Amúgy azt nem értem, egyesek miért nem tudnak örülni ennek a sikernek? (nem itt, más portálokra gondolok most) Miért nem lehet politikai hovatartozástól függetlenül támogatni a srácokat, akik a szívüket-lelküket kitették a címerért a pályán? Ilyen is csak ebben az országban lehetséges... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Nem kell foglalkozni velük. Már Qui-Gon Jinn is megmondta: "amire figyelsz az a világod". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Oroszország - Szlovákia: 1-1 Románia - Svájc: 1-2 Franciaország - Albánia: 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Oroszország - Szlovákia: 1-1 Románia - Svájc: 0-2 Franciaország - Albánia: 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Kíváncsi vagyok hogy alakulnak a 2. körök! Oroszország - Szlovákia: 0-1 Románia - Svájc: 1-1 Franciaország - Albánia: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Ja és Yoda József! Az alábbi véleménnyel értek egyet: "Vannak Magyarországon boldog emberek, de ilyen kollektív boldogságkitörésre nagyon régen nem volt példa. Biztos vannak, akik szerint túlzott ez az öröm, hiszen a valójában fontos dolgok az életben nem ezek, hanem a … meg a … Abban igazuk is van, hogy szégyellje magát, aki nem tudja, mi a fontos az életben. Aki viszont azt nem tudja, hogy mi a boldogság, az megb*szhatja magát, és persze az életét." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Ez ütős! Tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Oroszország - Szlovákia: 1-0 Románia - Svájc: 0-1 Franciaország - Albánia: 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Oroszország - Szlovákia: 0-1 Románia - Svájc: 0-1 Franciaország - Albánia: 3-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Oroszország - Szlovákia: 1 - 1 Románia - Svájc: 0 - 1 Franciaország - Albánia: 2 - 0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Oroszország - Szlovákia 0-1 Románia - Svájc 1-1 Franciaország - Albánia 2-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Ez az "orosz Mourinho", aki a legintelligensebb ember Európában... na jól van akkor. Legalább Knézynek elment hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Június 15. Eddig ez elég nagy szívás a ruszkiknak. Lehet, hogy kizárás nélkül is mehetnek haza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.