Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is csak a gólokat láttam utólag, de azokat többször is. :D Hazafelé menet viszont hallottam az ordításokat az utcában mindenhonnan: Góóóóóóól! Na ekkor már sejtettem, hogy jó a meccs. :)

Életem legnagyobb futballélménye :D sose hittem volna hogy ez az én életemben megtörténik :)

Látod, én sem hittem, hogy az én életemben megint megtörténik.

A nyolcvanas években voltam tinédzser, amikor még egész jól ment a foci itthon is, és apukámmal rákaptam a meccsnézésekre. Még válogatott mérkőzésen is voltam egyszer (magyar-brazil 1986), ami óriási élmény volt.

Ma már nem is nézek focit egyáltalán... De ma a fiam felvilágosított, hogy érdemes, és hát úgy néz ki, tényleg. :D Nagyon örülök a magyar csapat győzelmének!

Hozzászólás ideje:

Azért mi lett abból a Guzmicsból is, aki anno az első percben gólpasszt adott a román marikának Bukarestben? Akkor a gúnyolódások középpontjában volt. Ma meg már egy tanár!

Azért amikor lyukat rúgott az ötösön, eszembe jutott a régi énje... :)

Hozzászólás ideje:

1) Gratulálok Rognak, aki telibe találta a portugál meglepetést! :clap:

2) Ehhez kapcsolódik, hogy vezetjük a csoportot! :o:clap:

3) Pont gyilkos nap volt, összesen 4 ember szerzett egyáltalán pontot.

Az állás:

1. Yoda József - 19 pont

2. MissKarrde - 18

3. Wilde - 16

4. Donát - 13

4. Fulcrum - 13

6. Dei - 12

7. Nabopolasszar - 11

7. luke19 - 10

9. Ody Mandrell - 9

10. Rajmesz - 8

10. Rog - 8

12. Csoli - 6

12. Darth Krande - 6

14. Nute Gunray - 4

15. Frenkie - 3

16. Darth Cupsy - 1

Holnapi program:

Oroszország - Szlovákia

Románia - Svájc

Franciaország - Albánia

Ha valami nem stimmel, reklamálj!

Hozzászólás ideje:

Nem szereztem pontot, de pont lesz.rom, nyertünk :rock: még mindig nem hiszem el amúgy :D

Holnapi tippeim:

Oroszország - Szlovákia: 1-1

Románia - Svájc: 1-2

Franciaország - Albánia: 2-0

Hozzászólás ideje:

Fúú gyerekek, ez elképesztő volt,pedig ám én se vagyok nagy focirajongó :P:D A bár ahol épp dolgozom, ettől volt hangos és hihetetlen hangulata volt. Képzelhetem csak, hogy ismerősöm, aki kiutazott a meccsre, milyen élményekkel tér majd haza. Jó neki. :)

Hozzászólás ideje:

Oroszország - Szlovákia: 1 - 0

Románia - Svájc: 0 - 1

Franciaország - Albánia: 2 - 1

1) Gratulálok Rognak, aki telibe találta a portugál meglepetést! :clap:

Köszi! :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Néhol fantasztikusan játszottunk! Ez az egy érintős cucc.... :yes: Olyan csapat benyomását keltettük mint ami mögött van koncepció, és nem véletlen jutott ki az EB -re. Leszopattuk a csoporttársainkat. :D

Ráadásul ez a győzelem hatalmas lökést adhat a magyar focinak. És ez nem közhely. Csányi tudja mit csinál!

Hozzászólás ideje:

Az a jó, hogy tényleg nem lehet mondani olyan játékost, aki rosszul játszott volna (kivéve talán Szalait az első félidőben, de ő is feljavult hála égnek).

Hozzászólás ideje:

Azért ebből a Kádárból mi lett a lengyeleknél.... Döbbenet!

Diósgyőrben is már jó volt. ;)

Oroszország - Szlovákia: 1-0

Románia - Svájc: 1-1

Franciaország - Albánia: 2-0

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:

Jaja, ott is jó volt, de ott csak felépítette magát aztán pucolt is ki külföldre.

Kicsit ha visszagondolok az 1986 -os mexikói VB -re, könnybe lábad a szemem. Úgy él bennem a 0-6 mintha tegnap lett volna. Emlékszem mekkora reményekkel utaztunk ki, végig vertük előtte a fél világot. Aztán pedig nem akartam hinni a szememnek a az erőtlen játékot, a lépni is alig tudó magyar játékosokat látva. Akkor és ott végképp megtört valami a magyar fociban. Most viszont pont az ellenkezője történik! Kimegyünk esélytelenül egy nagy tornára, senki nem vár győzelmet, vagy villogást a fiúktól, aztán letesznek az asztalra egy ilyen meccset. Ismét jön a megdöbbenés, csak ez most 30 évvel későbbi és pozitív! Talán valóban feltámadunk végre? Ha továbbjutnánk a csoportból....na de nem folytatom. :) Köszönöm fiúk a tegnapi napot!

Hozzászólás ideje:

Amúgy azt nem értem, egyesek miért nem tudnak örülni ennek a sikernek? (nem itt, más portálokra gondolok most) Miért nem lehet politikai hovatartozástól függetlenül támogatni a srácokat, akik a szívüket-lelküket kitették a címerért a pályán? Ilyen is csak ebben az országban lehetséges... :(

Hozzászólás ideje:

Ja és Yoda József! Az alábbi véleménnyel értek egyet:

"Vannak Magyarországon boldog emberek, de ilyen kollektív boldogságkitörésre nagyon régen nem volt példa. Biztos vannak, akik szerint túlzott ez az öröm, hiszen a valójában fontos dolgok az életben nem ezek, hanem a … meg a … Abban igazuk is van, hogy szégyellje magát, aki nem tudja, mi a fontos az életben. Aki viszont azt nem tudja, hogy mi a boldogság, az megb*szhatja magát, és persze az életét."

:D

Hozzászólás ideje:

Ez az "orosz Mourinho", aki a legintelligensebb ember Európában... na jól van akkor. :facepalm:

Legalább Knézynek elment hangja. :evil:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.